!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
a 768MB ram a mai vilában nem túl sok.
Ez a leírás olyan usereknek szól,akiknek minimum 1024MB ramjuk van vagy több.
Én a te helyedben azt nézném meg,hogy a DMA engedélyezve van e,és a ramokkal
játszadoznék.
De ajánlom az Easy Cleanert mint rendszert tisztító alkalmazást.
Lehet a géped tele van szeméttel,sõt biztos.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Egyébként meg Avi2DVD program.
Sajnos nem ilyen egyszerû😞
Majd jönnek az okosabbak és mondanak programneveket.
Itt vannak mindenféle leírások.
Az én véleményem, hogy jobban rársz ha megvárod a "hivatalos" release-t😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Hi!
A Következõ lenne a kérdésem:
Letöltöttem az amerikai pite 4 et. letöltöttem hozzá feliratot és magyar hangot is utólag. A Filmet ami eredeti hangú ( Angol) Átkonvertáltam dvd formátumba és már csak arra vár hogy kiírjam. Na most hogy kell írnom a dvd-t ahhoz hogy lehessen feliratot illetve magyarhangot választani? A hanghoz van sejtésem ( Az hogy a hang<wmv fájl> fájlt belerakom az audio ts mappába.) Szóljatok ha rosszul gondolkodom. De a feliratról fingom sincs.
Szal légyszi segítsetek hogy hogyan kell kiírni egy filmet + feliratot + hangot hogy lehessen változtatni a feliratok között illetve a hangok között!
Kösz
Sland
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb
Ha megoldható, rakd be a te gépedbe a winyót, és nézd meg valóban rendben van-e.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
64 bites procihoz muszály x64 es win xp??
mert abból úgy tudom h még nincs magyar,és az nem túl jó!meg a driverokkal is van gondja!
Amúgy a hozzá a dott CD-n van hangchip driver is.
Formatáltam a kölyök gépét (miután jól elb@szott valamit), hogy ujrainstalláljam a winfost. Rendben fel is másolta a telepítõfájlokat, de a következõ ujraindításkor azt írta ki, hogy "hiba a fájlrendszer betöltésekor".
Bios-t reseteltem és ugyanez.
Szeretném meg tudni, hogy mi lehet a hiba, akkor mikor írok dvd-t vagy cd-t, és közben szeretnék szörfölni a netten annyira, lelassul a lapozás a netten (van úgy, hogy 30-40 másodperc is elmúlik, míg elõjön a kért oldal), hogy bele örülök.
Teljesen alapba van a gépem beállítása.
A gépem ASUS P4PE lap/P4 2400Mhz proci/Abit R9600xtvideó/768MB ram(3db)/120GB vinyó van.
Én úgy gondolom, hogy memória problémám lehet. Ezek, a beállítások javíthatna valamit a gondomon? 1. Sok memóriával rendelkezõ gépeken, (512 MB felett) a rendszermag áthelyezése a memóriába
Start -> futtatás -> írd be Regedit -> A felugró ablakban keresd ki a HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SessionManager\MemoryManagement ágat, itt a DisablePagingExecutive kulcs rejti a titkot, értékét javítsuk át 0-ról 1-re és a winchesteren lévõ lapózófile-t máris a memóriába tettük át.
2.Emeld fel a lemezgyorsítótár méretét ami 512 kilobyte, és viccnek is rossz
Ha figyelembe veszed a gyártók ajánlásait, egy 256 MB memóriával rendelkezõ gépre a gyári ajánlott érték 32 MB az erre a célra lefoglalt memória, e fölött 64 MB.
Start -> futtatás -> írd be Regedit -> A felugró ablakban keresd ki a HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SessionManager\MemoryManagement ágat, itt az IoPageLockLimit kulcs rejti a titkot. 32 MB eléréséhez írj be hexadecimálisan 8000-et vagy Decimálisan 32768-at, 64 MB-hoz hexadecimálisan 10000-et vagy decimálisan 65536-ot. (Most vettem észre,hogy a 2pontot nem tudom megcsinálni, mert, nem tudom IoPageLockLimit kulcsot elérni, mert nincs ilyenem)
Ezek a beállítások javítása eredményezhetnek valami, javulást az írás közbeni lassulás fel gyorsításában? Vagy valami mást kéne állítani? Segítsetek
Bocsi a hosszú írásért
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
és eddig hál isten még nem sipolt remélem nem is fog😞
😊
kurvafurcsa ez az ámításteknika basszus
Ez tök hardware hibának tûnik, azt egy wininstall megoldja. 😊
Ha a kártya, akkor egy kondi lesz a bûnös, és csak azért bizonyos helyzetekben sípol, mert csak az adott körülmények között éri olyan terhelés, ami miatt sípol. Ennyi. Ezzel nem igazán tudsz mit kezdeni. Esetleg megpróbálhatod óvatosan megpiszkálni a kondikat (pl. egy ceruzával), ha valóban ez a probléma, akkor a sipolás abbamarad, vagy legalábbis megváltozik, amikor megfogod vagy megpiszkálod a kondit. Profi elektromûszerész megforraszthatja, vagy kicserélheti a kondit, ez azonban garanciavesztéssel jár.
De mint említettem, én egy ilyen hibával visszavinném a kártyát, és inkább nem Inno3D-t vennék. Tudom, hogy egyeseknek semmi baja vele, de ez nem vigasztal akkor, ha pont sikerül egy selejtes példányt kifogni...
milyen hûtést érdemes beszereznem, mit tanácsoltok tapasztalat alapján? (sapphire radeon 9600 xt 256mb)
Ha nem mûködik így, akkor valószinüleg egy BIOS frissitésre van szükséged (bár ez érdekes, lévén mintha azt írtad volna, hogy a gép eddig mûködött).
A beállítás megváltoztatásához a következõ mûveletekre van szükség.
1. A Registry Editorral nyissuk meg a HKEY_CURRENT_USER/Control Panel/Sound nevû kulcsot.
2. Hozzuk létre vagy változtassuk meg a Beep nevû, string típusú bejegyzést, értékként a bekapcsoláshoz yest, a kikapcsoláshoz no-t megadva.
Az újabb házakon és alaplapokon már más megoldás van, egy alaplapi csatlakozóra kell rádugni egy megfelelõ csatlakozót, és utána ha a ház kivezetésére rádugsz valamit, akkor automatikusan ide vezeti ki a hangot, elnémítva a ház hátuljába bedugott cuccosokat. Nálam pl. ez a megoldás van Chieftec háznál és MSI K8N Neo4-F deszkánál.
Na ide kösd be azt a vezetékcsomagot,ami a ház megfelelõ részérõl kilóg.
és egy érdekes dolgo: alaplapi drivert akartam cserélni nforce2es 5.10-est akartam feltenni és mikor ikonra rányomok 2x ugye kijön hogy folytatom e a telepitést hogy accept vagy i dont accept és mikor kijön ez az ablak akkor is elmulik a sipolás....szoval nem valami képernyõbeálllitás vagy mittudomén mi? mer érdekes amugy
Anno az Inno Gf FX kártyákkal voltak hasonló gondok (legalábbis amit én tapasztaltam).
Amúgy nem hiába mondják MINDEN forumon, hogy NE VEGYETEK INNO 6600GT-t.
Most még egy feketepontot kapott.
THX THX THX MINDENKINEK !
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Szerintem a RAM-ot kivéve egész tûrhetõ nem?<#taps>#taps>
BTW 43e Ft-ért sok egy inno3d, annak az ára manapság 35-36e Ft körül van, 40e Ft alatt lehet kapni már MSI vagy Gigabyte 6600GT kártyákat.