!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy elõre ami beszív, egy hátra ami kifúj
nálam így rárakott oldallappal hûvösebb van a házban, mintha leveszem az oldallapot (CÚG van 😛 )
socketA athlon xp 2400+
barton 2800 v 3000+
rendben vannak így a memoim?? error van de nem "színes"
F.K.T.
7000Ft.kb egyszerû felrakni!
THX!!
Fákjúal!
\"Hard to see, the dark side is.\"
Ha áramtalanítom a gépem és utána ujra áram alá helyezem, akkor nem hajlandó elindulni. Bekapcsolom és nem történik semmi. Várok kb 10-15 percet akkor elindul, mintha vminek be kellene melegednie. De ilyenkor a BIOS jön be. Nem állítok semmit F10 enter és vagy elindul vagy kikapcsol. Néha meg 2100+ nak ismeri fel a procit. Ha hajlandó elindulni és betölteni a WinXp-t, akkor meg ha elindítok vmi programot (pl FEAR, Quake III) akkor meg 2 perc után kilép vagy kikapcsol. De érdekes modon ha DVD Shrink-et vagy Nerot használok akkor nem. Mi lehet a baj?
UI: 2hete vettem --> szerviz v garis csere?
Érdemes lenne arra a 6800gt-re valami baró hûtést ráheggesztened.
De te mióta vagy Rikkel?
Nem bírja a moncsid azt a frissítést,amit a driver alapból használ.
win boot elején f8 csökkentett mód,és a drivernél állítsd be azt az értéket amit még a monitorod elbír.
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1076251193
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A segítségeteket kérem!
Van 1 x600 128mb-os gigabyte videokártyám( pci-e)
Ha elindítom a gépetA win Boot kép bejön utána kikapcsol a monitor majd újra be , de fekete marad a képernyõ.
Miért van ez?
Ja és ezt a karit lehet-e "un: húzni"
F.K.T.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
kösz. bRezo
MSI GX600PX-214hu Notebook
viszont a memoria ellenõrzésnél: PC3200 ( 200Mhz)
valamint a késleltetésnél:
kingston: Legmagasabb CAS késleltetés 3.0 (5.0 ns @ 200 MHz)
2. legmagasabb CAS késleltetés 2.5 (6.0 ns @ 166 MHz)
Corsair:Legmagasabb CAS késleltetés 2.5 (5.0 ns @ 200 MHz)
Ez így ok? késleltetéssel stb?
F.K.T.
valszeg valamiért leszívja, gondolom nem áll hetekig bekapcsolatlanul a géped, akkor lehetne még ez a probléma kb.
én erõsen laphibára gyanaxom ha már többször kellett elemet cserelned...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A64 3500+, Asus A8N-SLI, 2x512mb ram(TWINMOS, CL 2.5), 7800GT 256mb/256bit
remélem ahogy te fogalmaztál szerencsém lesz
F.K.T.
jelen esetben a késleltetés ugyanannyi? 2,5; 3 stb?
én a helyedben eladnám a 2x256-ot és vennék egy másik ugyan olyan 512-est bár már az elején az lett volna jó 5let, hogy a 2x256-ot lecseréled 2x512-re.
szóval ha fagyás is van akkor az nem jelent jót, de azt még megteheted, hogy kiszûröd mi a baj, spec vedd ki a 2x256-ot és nézd meg 512-el is fagy-e, ha nem akkor rakd be egyenként a 256-okat lehet az egyikkel van gáz...
Chaintech 7NJS Ultra ZENITH (5 PCI, 1 AGP, 1 ACR, 3 DIMM, Audio, LAN)
1024 MB (DDR SDRAM) most az újjal
RADEON 9800 PRO (128 M😎
HDD 160 GB
szóvel ez a gépem
Közben kivettem az új 512 memót és úgy is 200 mherzen mennek a két 256-os régebben ezt nem figyeltem lehet hogy a kezdetektõl úgy mennek?
miért 200mhz ha egyszer 400-asok??
F.K.T.
a 2x256-ot cseréld ki egy 512-es Kingston-ra
I will use google before asking stupid questions.
Van a gépemben 256 MB Corsair memóriából 2 db (nem kitben) és most vettem bele egy 512 mb Kingstont.
Nos a probléma az hogy a rendszer felismeri de jönek elõ kis problémák hogy leáll a böngészõ, Photoshop nem indul,legalábbis elsõre aztán megemberelik magukat és indulnak. Valamint nem érzem hogy gyorsabb lenne a gépem. és az aida32 azt írja hogy 200 herzen mennek a memók holott ezek 400 herzesek.
Mi lehet a baj?
F.K.T.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae