!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Addig még sok víz lefolyik a Dunán
(De ha lesz Vista, az fel fog a gépre kerülni.)
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
Max a megjelenítése lehet kérdés,de egy 5000ft kártya is tökéletesen ellátja a feladatát,ha a win megjelenítésérõl van szó.
A tápegységen nem jó szerintem csak hátha van valaki aki jobban ért hozzá! Az van hogy a tápegységbõl ami az áramut adja az alaplapnak szerintem (ilyen hosszúkás dugó) az egyik vége meg van barnulva kicsit és nem ad le szerintem olyan teljesítményt amit tudna szerintem, mert van egy program az alaplapho ami egy Abit IS7, ez a progi az Abit EQ és ezen a +3.3v csak 2.95-3.05 között van és sípol. meg van olyan játék ami lefagy, szétugrik a gép meg ilyenek és szerintem ezért van.
A tápegységet kellene lecserélnem szerintetek?
Most szeretnék gépet váltani és nem igazán tudom eldönteni milyen videokártyát vegyek bele. kb 30 eft nettó szántam a VGA kártyára, PCI-E csatisat szeretnék. (én nVidiat néztem, mert azok csókosak az M$-nál) Sok 3D-s játékot nem játszom, inkább irodai célra használom, de a Windowsban szeretném ha gyorsan mûködnének az ablakmûvveletek és a különféle síknek. És fontos hogy windows alatt ne legyen vele semmi gond.
Kérem, hogy azok válaszoljanak, akik értenek is hozzá.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
I will use google before asking stupid questions.
komolyra fordítva a szót, ne csinálj hülyeséget, ha nincs zsé addig így kasírozz majd amint lesz, akkor 9600 el, és vegyél egy karit és kész. jó gép ez..
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Level 47 human warrior!
Ha az elsõ akkor javaslok mindenféle tuning progikat. Ha kevés a mostani teljesítménye akkor meg VGA-t cserélj, ne procit. Egy 9800XT-t bõven ki tudsz hajtani a prociddal.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Van egy kis gondom. Van egy Mitsubishi NEC MultiSync LCD1830-as monitorom, és ma azt vettem észre, hogy szellemképes lett. Lefutattam az autokalibrálást, de nem javult meg. Mi a francl ehet a baja? Elötte fut
Most van egy 3 gigás P4-em, egy ABIT IS7-E2 alaplapom, 2x512 mb Kingston ramom és egy Radeon 9600-as VGA-m. Az lenne a kérdésem hogyha a procit kicserélném egy AMD Barton 2500+-ra és az alaplapot egy ABIT NF7-S-re akkor lenne gyorsulás? Tudom hogy a P4-em erõsebb mint a Barton 2500+ de a VGA-m már kevés egy 3 gigás P4-hez. A Barton 2500+ meg szerintem még pont ki tudná hajtani. Légyszi segítsetek!!! Kösz!!!
Minden csak nézőpont kérdése.
ゾルターン
Ezzel variál folyamatosan
ゾルターン
Sziasztok
Olyan gondom van , hogy most raktam össze az új gépet és mindig újra indul.
Asus A8N SLI 3200+ 64bit Fel akartam telepíteni a Daemon-t és újra indította a gépet , utána pedig a Plug and Play-ra hívatkozva valamit telepíteni akar és ezzel végez mindig ujra indít és minden újra indítás után ismét.
A VGA 6800GT 256MB PCI-X
ゾルターン
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
milyen tápoz vegyek max 8000ft-ért
pls help
(kéne egy nagyobb ugyanis csak 350W-os van
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
milyen tápoz vegyek max 8000ft-ért
pls help
(kéne egy nagyobb ugyanis csak 350W-os van)
Sziasztok
Olyan gondom van , hogy most raktam össze az új gépet és mindig újra indul.
Asus A8N SLI 3200+ 64bit Fel akartam telepíteni a Daemon-t és újra indította a gépet , utána pedig a Plug and Play-ra hívatkozva valamit telepíteni akar és ezzel végez mindig ujra indít és minden újra indítás után ismét.
A VGA 6800GT 256MB PCI-X
köszönöm
ゾルターン
Intel Pentium 3.0Ghz Abit ic-7 G, Geforce 6800, 512 Ram [nem sokáig]
nice legs. what time to open?
azért javaslom, hogy add el mert ha egyszerre veszed meg a 2 modult nagyobb esélyed van arra, hogy dualban menjenek
Nem nagyon értek a hardwarekhez, ezért kéne help.Van egy ABIT IS7-E2 alaplapom és 512 mb DDR ramom. Szeretnék venni még bele hétfõn 512 mb ramot, de nemtom, hogy milyet kell bele vennem vagy mind1 -e milyet veszek? innen aki tudna mondani, hogy milyen ramot vegyek azt megköszönném. És azt sem tom, hogy ha veszek bele akkor DUAL-ban fog-e futni? Elõre is köszönöm.
edit: Most olvasom a dobozon, hogy featuring: 800MHz and Dual Channel DDR400, ha ez segít.