!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2500 barton magos proci jól húzható.
Alaplap csere nélkül, ezért gondoltam egy 2500 ös bartonra pl.
Athlon 2000 + Radeon 9200 + 1256 DDr
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
Ha más is fontos,akkor alap+proci+VGA.
Sztetek mi a f...-t csináljak?
Mostani konfigom :
Abit AN7 + Barton 2500+ + Radeon 9600pro 512mb ddram.....
Eredetileg le akartam cserélni a deszkát meg a cpu-t 64-bites cuccra, de most elgondolkodtam azon h vennék bele ( a mostani cuccba) 1 giga ramot meg egy 6600gt vagy 6800-as vga-t..
Sztetek melyik lenne a legjobb?
ASUS N50Vn series 15.4C Intel Core2Duo 2.4GHz FSB 1066MHz 2x2048MB DDRII 800MHz HDD 5000GB nVidia 9650M GT 1024MB...
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
ASUS N50Vn series 15.4C Intel Core2Duo 2.4GHz FSB 1066MHz 2x2048MB DDRII 800MHz HDD 5000GB nVidia 9650M GT 1024MB...
csak nekem furi hogy a fx5500(Bár nem sokban külömbözik a 5200-tól)
a gpu 250-en van alapból míg a legtöbb 5500 275-tõl kezdõdik,
a memó pedig 366, közben még a 5200-esek is 400-tól kezdõdnek
na mindegy, köszi 😊
én spec nemtom én nem húzom...
legalábbis nem vettem észre nagy különbséget. régen az 5900XT-met szépen húztam, ott azt tapasztaltam, hogy a memóriahúzást szeretik a gémek, akkor lehet elérni értékelhetõ javulást.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
én a driverbeli, gpu óravezérlés-re gondoltam
ebbõl én sajna nem tudtam kihámozni mit szeretnél tudni...
ha az Nvidia GPU hõmérségletét jelzõ skálára gondolsz akkor spec nálam alapból az alsó harmad tetjén csücsül, vagy más szemszöbõl nézve a 2. harmad alján.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
(csak tapasztalat gyûjtés céljából)
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
sztem egyszerûbb adatként kiírni DVD-re, mellé tenni a krekket stb.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Audiokábel cd-hangkari között megvan?
Repatarurgyán
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Ha CD olvasóm nincs az IDE kábelen, akkor miért nem akar lejátszani audió cd-t??!??!?!?!
Repatarurgyán
1.,Segítsetek már abban,hogy pl. van egy játéknak a képfájla,és én ki akarom írni,de a NODVD CRACK külön van..
Melyik programmal lehet rátenni a képfájlba a No CD Crack-et??Mert hogy amikor elkezdem játszani a játékot,akkor ne kelljen neten keresgélni,hanem rajta legyen a dvd-n 😊
2., a SF3-as játékokat hogy kell kiírni?
a., Simán csak a képfájlt,tehát adatként?
b., Vagy pedig Alcohollal a képfájlt pl a dvd-re kicsomagolni?
Glory, Glory Man. United!
[email protected]
MSI GX600PX-214hu Notebook
Nem tudom volt e már valaki akivel ilyen történt és rájött, hogy mi lehet a gond.
A problémám a következõ:
Ati radeon x700 tipusú pci-e-s grafikus kártyának van három kimenete: normál vga ezzel semmi gond, DVI (digitális kimenet ezzel vannak gondjaim), és egy tv svhs-szerû (ez most nem érdekes).
A probléma a következõ:
kb. 20 perc után a kártya lekapcsolja a DVI kimenetet és a monitor átvált a normál vga kimenetre. Ha utána újra inditom a gépet müködig megint a DVI, de egyre rövdidebb idõ után átkapcsol a normál vga kimenetre, közben ha a futó alkalmazásokat vizsgáljuk meg az ATI2evxx.exe program 40-60%-ban veszi el a teljesítményt a processzortol. Ki lehet lõni ekkor a gép teljesítménye érezhetõen megnõ. Bár ekkor a system vesz el 40-60%-ot de ez késõbb vissza csökken és az rendszer üresjárat visszaáll 99%-ra. Nem tudom mi lehet a gond. Driverek jeleneleg a grafikus kártya és az alaplap tekintetében a legújabbak. Várom hogy esetleg valakinek van valamilyen jó ötlete megoldása. Elõre is köszi.
Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II
Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II
page fault in nonpaged area ahogy olvasgattam, szintén valamilyen driver gondot jelenthet (alaplapi, ide...)
A lényeg:
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL hiba és kékhalál nekem is volt Nforce alaplapi driver teleptése után. Nem egyértelmû, hogy az IDE vezérlõ vagy az alaplapi integrált hangchip drivere okozta, de a kettõ közül valamelyik az tuti.
nv4_mini.sys szokott lenni...
de legutobb igy sikerült kékhaláloznom...:
page fault in nonpaged area