!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Metwork
ilyen géphez mindenképpen márkás és nagy teljesítményû tápot vegyél

I will use google before asking stupid questions.

phalanx
köszi a válaszokat, asszem akkor a 6600 GT mellett döntök

M@TriX
vagy csak a 3dmark-ot említsem...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
sajna annyira megvágták az LE-t, hogy addig nem jut el, hogy ki tudja domborítani a 256 bitet. a 6600GT kb a sima 6800-al van egy súlycsoportban...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
pl:

ha nem látszódna: link

phalanx
viszont a 6800 az 256 bites a 6600 csak 128, vagy az nem számít olyan sokat?

az a baj h nem igazán van nagyon több pénzem és a 6600GT az már egy 10ssel drágább
M@TriX
jah, most olvasom újabb játékokra akarod használni? akkor inkább én még áldoznék egy csöppet és beruháznék egy 6600GT-be... legalább...

M@TriX
az X700LE-t nem ismerem de valszeg egy light fajta, amúgy az X700 a befutó a tesztek alapján...

azt sztném megkérdezni h meik vidokártyát érdemes megvenni:

ATI Radeon X700 LE 128 MB, 128bit, TV-out, DVI, HDTV, OEM, PCIE
ATI Radeon X700 128 MB, 128bit, TV-out, DVI, HDTV, PCIE
GeForce 6600 128 MB, 128bit, TV-out, DVI, HDTV, PCIE

közül fontos volna melyik a jobb (ujabb játékokra akkrom fõként használni)
M@TriX
én most adtam el az Inno Gef3ti200-am, nem is tudom hány éves már és tökéletesen szolgálta még a gépet amiben volt...

M@TriX
a 6600GT-t, azzal szépen ki lehet még húzni...
a 6800LE nagyon vékonyka lett...

phalanx
drágák az biztos, de én nagyon szeretem õket, most egy 4 éve vásárolt! geforce 3 ultra van a gépemben és még most is elég jól elvagyok vele

szal ezt félretéve melyikekt választod a 3 közzül?

M@TriX
kártyában helyedben nem ragaszkodnék az ASUS-hoz...
elég rosszak a vélemények róla, és drágák is...
MSI, Leadtek...

phalanx
szted ezek közzül melyikkel járok a legjobban?
a baloldali gyanús mert 10k-val olcsóbb mint a másik kettõ, a jobb felsõ a top-os a 6600-as sorozatból, a jobb alsó meg a legolcsóbb 6800-as asus (mind 3 asus)

M@TriX
én 40-ért vettem másfél éve 😉 ez olyan hivatalos ár féle azért írtam, hogy ha tud jó helyet akkor faraghat belõle, de ez amolyan utcai, bolti ár féle

50 ezer kopejka egy ilyen prociért?
Nem semmi.Biztos megéri..<#confused><#guluszem1>

A nyomtatódnak nincs semmi baja.
Vegyél bele patront,és nyomtatni fog.

M@TriX
na akkor faragjunk:
P5P800-SE kb25k
P-4 3GHz/800MHz 1MB Box LGA775 kb 50k
2x512 MB 400 MHz KingMax kb.25k
Club 3D PCI-E GF6600GT 128MB DDR3 DVI TV-out kb 40k
Chieftech 400A2 aktiv PFC kb. 15k
-------------------
155e... ezeket jó helyen beszerezve beleférsz a 140-be
vagy ha mondjuk megelégszel egy Inno3D 6600GT-vel (szerintem semmi baj az INNOval)

M@TriX
hasra ütve lássuk csak:
alaplap 40e
ram 30e
videók 50k (6600GT)
proc 40e (3Ghz)
táp 20
------
nya ez még sok, akkor faragjunk 😉

M@TriX
ahogy néztem az 2.2Ghz-es proc nem? legalábbis hirtelen rákeresve azt láttam, de be kell valjam nem vagyok AMD-s 😉

phalanx
hi
szeretnék újítani a gépemen és ehhez a ti segítségeteket szeretném kérni <#lookaround>
kb nettó 140 ezret szánok a dologra, és ezeken szeretnék újítani: alaplap/ram/videókártya/proci/táp
jah és lenne néhány kikõtésem: az alaplap csak asus lehet (5 wincsi +1 dvd író), a vid kártya szintén csak asus/geforce lehet a proci pedig P4, a gép elsõsorban játékra kell <#vigyor3> elõre is köszi

Crokin
Elõre is szívesen 😄 (nem ártana tudni a géped részleteit...)

Repatarurgyán

Üdv okos emberek lenne problémám, hát nyomtató cannon bjc 3000-es.
A probléma abból áll, hogy a tinta patron ami benne van (fekete, cián...)
Már csak fekete van benne és a többi üres.(A fekete nem száradt be)

?Ilyenkor ha fekete fehér nyomtatásra állítom akkor nem kellene neki feketén nyomtatnia?

---
ezt jó lenne tudni most mi a baj a nyomtató vagy csak tintapatront kellene cserélni?
SZiasztok! Azt szeretném kérdezni hogy a memóriám idõzitését mennyire áll be? 1db512/és 2*256!
elõre is köszi!!

A LEHETETLEN NEM LÉTEZIK!

JimKirk
Csa!

Nekem mar 3 eve megy problema nelkul az a7n8x, ezert inkabb ennel a gyartonal maradnek. Bar egyik ismerosom azt mondta, hogy most a legjobbak az Abit lapok.
gurubefree
Én egy ASUS A8N-SLI nForce4-es alaplapot vettem ./ nem a delux /

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

JimKirk
A retail az ugyan az mint a box?
JimKirk
En is azt a procit neztem ki magamnak. Mar csak az alaplapon vacilalok.. MSI,ASUS,Abit triobol szeretnek egy megbizhato nem meregdraga lapot. Ha vannak otleteitek, tanacsaitok, akkor szivesen hallanam oket!

csa
Sajátgép (jobb gomb)> Kezelés... > Lemezkezelés

Itt látja a winyót??

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

gurubefree
Szerintem csak annyi , hogy az egyik dobozban van és adnak hozzá hûtõt , a másik meg nincs dobozban és nem adnak hozzá semmit .

Ráadásul amit adnak hozzá az ár-teljesítmény szinten nem áll a helyzet magaslatán.

Amúgy a CPU kõzõtt teljesítményben és minõségban semmi , sõt én most vettem
"tray"-t és ugyan annyi a garancia is rá 1 év / AMD 3200+ 64bit 36.900-ért

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

JimKirk
Koszike!😊
Met
ugyan az mint az Intel-nél
box= dobozos, gyári hûtõvel
tray= csak a procit kapod

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

JimKirk
Csa!
Az lenne a kerdesem, hogy mi a kulombseg az AMD processzoroknal a tray es a box kozott?

Elore is koszonom!
csa
csak az alaplap nem satas. PCI os kártyán keresztül van rákötve.
windowsba a kártya beállitási látják. csak a windows nem ismeri fel.
Telepítsd az alaplapi sata drivert hozzá.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

HELLO.

Vettem egy uj 160 GB vinyot. A bios látja csak a windows nem.
Pci-os sata kártyával van betéve. Mivel formázzam le vagy hol, hogy lássa a windows is? köszi...
I.C.ram
Hmm érdekes, de most, ahogy bekapcsoltam a gépet, megjavult a monitor, és már nyoma sicns a hibának. Fogalmam sincs, hogy mi okozhatta a dolgot.
Kösz a válaszokat!!!

[NST]Cifu
Szvsz a mai, de a közeljövõbeni játékoknál sem lesz szûk keresztmetszet egy A64 3500+ proci... 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Személyes javaslatok:

-A Codegen tápot felejsd el. Valami márkásabbatt pakolj be, ha lehet (Sirtech, Chieftech, FSP, Vantec, Tagan, Enermax, stb.). Lehet, hogy kétszer annyiba kerülnek, de nem véletlenül... (különösen igaz ez, ha tényleg SLI gépet akarsz, két videókártyával)
-A 80 gigás vinyó elég kevés ma már. Nem tudom mire akarod használni a gépet, ha kevés játékot raksz fel, és nem töltögetsz le a netrõl mindenfélét, akkor esetleg elég lehet, de annyit mondok, hogy csak a Valve könyvtár nálam 10 giga feletti (HL2, Lost Coast, CS:S, DoD:S plusz egy-két MOD még).
-Biztos kell neked SLI-s alaplap? Szó se róla, ha adott esetben úgy készülsz, hogy x idõn belül veszel egy másik 7800GT-t, akkor OK, de ha csak mint lehetõséget veted fel, szerintem inkább gondolkozz el rajta, tényleg szükséges van-e rá...

M@TriX
a "nem VIVO"-s dolgot nem neked írta 😉

Akkor szerinted milyet vegyek? (mármint VGA-t)

M@TriX
hát, ööö szerintem egy 3500+ -os procival nemigen tudod élvezni maximálisan a 7800GT nyújtotta lehetõségeket. vagy vegyél gyengébb karit, amúgy szerintem felesleges a 7800GT (ez szubjektív véleményem), vagy vegyél jobb procit...

szubjektív: én most spec vagy 6800GT vagy x800Pro-t vennék, természetesen jó árban.
jah és intelt vennék, de ez megint szubjektív 😉

[NST]Cifu
Ha nem használod ki a VIVO-t, akkor felesleges VIVO-s kártya.

Hy!
Öszzeállítottam magamnak egy PCI-expresszes gépet amit kb. 2,5 hónap múlva fogok megvenni. A konfig: AMD Athlon 64 3500+(GlacialTech Igloo 7200 hûtõ),
MSI K8N-SLI Platinum, 2x512 Mb Kingston (DDR400), 80Gb Samsung SATA HDD,Codegen 480W táp, Nvidia 7800GT(márkán még gondolkozok).A vinyó, a memória és a táp a mostani gépemben van, de majd átteszem az újba. Úgyhogy csak proci, vga és alaplap lesz cserélve. Szerintetek ez így jó vagy ha van ötlet azt várom. Kösz!!!

M@TriX
hát én inkább a GT-t erõltetném, az jobban illik a gépedbe...
azzal elkaristolnál vígan egy ideig...

atlagember
Meg ez van még az ajánlatban?

Leadtek PCI-E WinFast PX6600 GeForce 6600 256MB TV-Out,
de errõl nem tudok részleteket.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

atlagember
Ez egyébként milyen?

MSI NX6600 256MB VIVO
VIDIA GeForce 6600 grafikus processzor (300Mhz), 128MB DDR3 (550Mhz), AGP 8X, DirectX 9 támogatás, CineFX 3.0, dual VGA támogatás, nView, Intellisample 3.0 Technológia 400MHz RAMDAC, max. 2048x1536/75Hz felbontás, Direct Show, MPEG-1, MPEG-2, Indeo, video-in. Accuview élkisimítás, Lightspeed Memory Architecture III, DVI, SVHS TV kimenet.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

M@TriX
khm...
1. vista hol van még
2. majd meglátjuk hogy megy majd Cel-eken 😉