!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will use google before asking stupid questions.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
ATI Radeon X700 LE 128 MB, 128bit, TV-out, DVI, HDTV, OEM, PCIE
ATI Radeon X700 128 MB, 128bit, TV-out, DVI, HDTV, PCIE
GeForce 6600 128 MB, 128bit, TV-out, DVI, HDTV, PCIE
közül fontos volna melyik a jobb (ujabb játékokra akkrom fõként használni)
a 6800LE nagyon vékonyka lett...
szal ezt félretéve melyikekt választod a 3 közzül?
elég rosszak a vélemények róla, és drágák is...
MSI, Leadtek...
a baloldali gyanús mert 10k-val olcsóbb mint a másik kettõ, a jobb felsõ a top-os a 6600-as sorozatból, a jobb alsó meg a legolcsóbb 6800-as asus (mind 3 asus)

Nem semmi.Biztos megéri..<#confused>#confused><#guluszem1>#guluszem1>
Vegyél bele patront,és nyomtatni fog.
P5P800-SE kb25k
P-4 3GHz/800MHz 1MB Box LGA775 kb 50k
2x512 MB 400 MHz KingMax kb.25k
Club 3D PCI-E GF6600GT 128MB DDR3 DVI TV-out kb 40k
Chieftech 400A2 aktiv PFC kb. 15k
-------------------
155e... ezeket jó helyen beszerezve beleférsz a 140-be
vagy ha mondjuk megelégszel egy Inno3D 6600GT-vel (szerintem semmi baj az INNOval)
alaplap 40e
ram 30e
videók 50k (6600GT)
proc 40e (3Ghz)
táp 20
------
nya ez még sok, akkor faragjunk 😉
szeretnék újítani a gépemen és ehhez a ti segítségeteket szeretném kérni <#lookaround>#lookaround>
kb nettó 140 ezret szánok a dologra, és ezeken szeretnék újítani: alaplap/ram/videókártya/proci/táp
jah és lenne néhány kikõtésem: az alaplap csak asus lehet (5 wincsi +1 dvd író), a vid kártya szintén csak asus/geforce lehet a proci pedig P4, a gép elsõsorban játékra kell <#vigyor3>#vigyor3> elõre is köszi
A probléma abból áll, hogy a tinta patron ami benne van (fekete, cián...)
Már csak fekete van benne és a többi üres.(A fekete nem száradt be)
?Ilyenkor ha fekete fehér nyomtatásra állítom akkor nem kellene neki feketén nyomtatnia?
---
ezt jó lenne tudni most mi a baj a nyomtató vagy csak tintapatront kellene cserélni?
elõre is köszi!!
A LEHETETLEN NEM LÉTEZIK!
Nekem mar 3 eve megy problema nelkul az a7n8x, ezert inkabb ennel a gyartonal maradnek. Bar egyik ismerosom azt mondta, hogy most a legjobbak az Abit lapok.
ゾルターン
csa
Itt látja a winyót??
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Ráadásul amit adnak hozzá az ár-teljesítmény szinten nem áll a helyzet magaslatán.
Amúgy a CPU kõzõtt teljesítményben és minõségban semmi , sõt én most vettem
"tray"-t és ugyan annyi a garancia is rá 1 év / AMD 3200+ 64bit 36.900-ért
ゾルターン
box= dobozos, gyári hûtõvel
tray= csak a procit kapod
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Az lenne a kerdesem, hogy mi a kulombseg az AMD processzoroknal a tray es a box kozott?
Elore is koszonom!
csa
windowsba a kártya beállitási látják. csak a windows nem ismeri fel.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Vettem egy uj 160 GB vinyot. A bios látja csak a windows nem.
Pci-os sata kártyával van betéve. Mivel formázzam le vagy hol, hogy lássa a windows is? köszi...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
-A Codegen tápot felejsd el. Valami márkásabbatt pakolj be, ha lehet (Sirtech, Chieftech, FSP, Vantec, Tagan, Enermax, stb.). Lehet, hogy kétszer annyiba kerülnek, de nem véletlenül... (különösen igaz ez, ha tényleg SLI gépet akarsz, két videókártyával)
-A 80 gigás vinyó elég kevés ma már. Nem tudom mire akarod használni a gépet, ha kevés játékot raksz fel, és nem töltögetsz le a netrõl mindenfélét, akkor esetleg elég lehet, de annyit mondok, hogy csak a Valve könyvtár nálam 10 giga feletti (HL2, Lost Coast, CS:S, DoD:S plusz egy-két MOD még).
-Biztos kell neked SLI-s alaplap? Szó se róla, ha adott esetben úgy készülsz, hogy x idõn belül veszel egy másik 7800GT-t, akkor OK, de ha csak mint lehetõséget veted fel, szerintem inkább gondolkozz el rajta, tényleg szükséges van-e rá...
szubjektív: én most spec vagy 6800GT vagy x800Pro-t vennék, természetesen jó árban.
jah és intelt vennék, de ez megint szubjektív 😉
Öszzeállítottam magamnak egy PCI-expresszes gépet amit kb. 2,5 hónap múlva fogok megvenni. A konfig: AMD Athlon 64 3500+(GlacialTech Igloo 7200 hûtõ),
MSI K8N-SLI Platinum, 2x512 Mb Kingston (DDR400), 80Gb Samsung SATA HDD,Codegen 480W táp, Nvidia 7800GT(márkán még gondolkozok).A vinyó, a memória és a táp a mostani gépemben van, de majd átteszem az újba. Úgyhogy csak proci, vga és alaplap lesz cserélve. Szerintetek ez így jó vagy ha van ötlet azt várom. Kösz!!!
azzal elkaristolnál vígan egy ideig...
Leadtek PCI-E WinFast PX6600 GeForce 6600 256MB TV-Out,
de errõl nem tudok részleteket.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
MSI NX6600 256MB VIVO
VIDIA GeForce 6600 grafikus processzor (300Mhz), 128MB DDR3 (550Mhz), AGP 8X, DirectX 9 támogatás, CineFX 3.0, dual VGA támogatás, nView, Intellisample 3.0 Technológia 400MHz RAMDAC, max. 2048x1536/75Hz felbontás, Direct Show, MPEG-1, MPEG-2, Indeo, video-in. Accuview élkisimítás, Lightspeed Memory Architecture III, DVI, SVHS TV kimenet.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu