64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
neménvoltam #34999 Value series :) -
Az elég fura mert a geil DC kit ráadásul párba is van válogatva... Ilyet még nem hallottam :)
Várjcsak....
Ha geil ultra, akkor 2.1Volt fesz kell neki a stabil müködéshez alap 1.8 helyett! Szoval ha ultrád van akkor menj be a biosba, és ram feszültségnél +0.3V ! -
neménvoltam #34997 sajna egyik kombináció sem jött be, marad a memtest:(
de ha van vkinek más tippje azt is szívesen várom ;) -
neménvoltam #34996 Chieftek 450W-os a táp, köszi a tippeket, kipróbálom! -
Első sorban nézd meg az alaplap könyvében, hogy melyik slotokba kell rakni a 2 db memóriát. (asszem 2-4) A biosban a load default-al állítsd a biost alapra. Ha így sem megy, akkor a Memtest 86progit töltsd le, írd ki cd-re, bootolj róla és futtasd le. Ha piros hibaüzit dobál akkor szar a ram.
Tápod milyen? -
Hálózati kapcsolatok - Jobb klikk azon hálókártyán, amit meg akarsz változtatni. - Tulajdonságok - Csatoló mellett Tulajdonságok - Speciális - Klikk a Network Address-en - Érték gombra katt - MAC Address beír...
Vagy keress rá a smac progira...
-
neménvoltam #34993 hahó! lehet, hogy egy lámi kérdés lesz, de sajnos nem értek igazán a hardware dolgokhoz: tegnap beruháztam egy új alaplapra(Gigabyte p35c-ds3r), procira, memóriára(2x1 giga geil ddr2 800mhz dual channel) és tápra. A gondom ott kezdődik, hogy ha egy memória van benn a slotban, akkor nagyjából jól működik minden (de így se mindig) ha pedig mindkettő benn van, akkor vagy be se bootol a gép, vagy 5 percenként újraindul. Valszeg vmi tök alap dolgot szúrtam el, de hát mindenki elkezdi valahogy :) előre is köszi! -
Chronic
Szerintem kevés a Ram, vagy kevés fesz. van adva a procinak. -
www.pcland.hu -
Máté!
Kétlem hogy a jelszót megtudod nézni, de letudod törölni. Mielőtt bejönne az xp boot kép, nyomj f8-t. Válaszd a csökkentett módot, majd megjelenik egy rendszergazda profil. Azzal lépj be, és ott a felhasználók jelszavát törölni tudod.(start->Vezérlőpult->Felhasználói fiókok) Majd restart, és már nem is kell jelszó. -
hy! Hogy lehet egy számitógép mac címét megváltoztatni... -
Sziasztok!Levagyok tiltva a gépről és le van jelszószva!Hogyan tudnám most gyorsan megnézni,hogy mi az?Köszönöm! -
kicsit meghúztam a kártyát,szerintetek még húzhatom?
-
Inquisitor #34986 Na a fene ... temészetesen CL4-et akartam írni. CL2 dúrva lenne. -
Inquisitor #34985 Az ECC drága és csak szerverlapokba megy bele, a CL utáni szám a késleltetés, minnél nagyobb, annál sz*rabb a ram. Normális 800-as ram az CL4-es szerintem, ami kb. egálban van a CL5-ös 1066-os ramokkal.
A Hyper X meg nem sokat jelent, csak alacsony késleltetést, amit más normálisabb gyártóknál feléért megkapsz. :)
Én talán egy Geil Black Dragon CL2-es 2x1GB-os kitett vennék, ez igaz nem olcsóbb a HyperX-nél, de sokkal jobb. -
Inquisitor #34984 Alaplapi telepítőt hírtelen nem tudom honnan kéne, bár ha jól tévedek a Mercury lapokat régen a Kobian.com.tw oldalon lehett elérni a gyártó oldalán ... ha még létezik. De egyszerűbb, ha pl. a chipset drivert a VIA oldaláról (viaarena.com), a hlókártyának és hangkártyának valót, meg azok chipjeinek gyártójától szeded le. Lehet vagy 5 évvel frisebbek, mint a gyártó oldalán ;)
Előtte egy Everest riport nem árthat. -
Inquisitor #34983 25K, de csak azért mert a DDR1 bazi drága és mert Chieftek a táp... -
20k -
Csáó!
Asus A7N 8X
AMD Athlon (Barton) 2500XP
1GB 400MHZ Samsung Ram
Chieftec 420W
Kb mennyit érhet ez?
-
xed #34980 Sziasztok.
Tudna-e valaki segíteni nekem abban hogy egy alaplapi telepítő progi kellene nekem.
Az alaplap akövetkező AWARD KOB KT133 FSX. -
uzsidoboz #34979 Csá! üdv!
kis bajban vagyok a memória vásálással, kicsit nagy a választék és annyira nem értek hozzá... :)
egy asus p5kc alaplapom van 800-s kingston cl5-s memóriával, és hát nem vmi jól működik, de ezt a prohardware-s teszt is kimutatta, ezért sajnos cserére szorul... asus
új lapra sajnos nincs keret...
viszont elég sok dolog meg van adva és nem tudom melyik vegyem, és h mit jelentenek ilyenek, h: cl5, cl7, Non-ECC, hyper x, stb... vmi vista szerűséget akarock felrakni és ahhoz már kell 2 giga de most jó lenne ha stabil lenne a gép...
előre is köszi a segítséget -
árgép.hu-t próbáld meg lessz összehasonlitási alapod!! -
kösz,esetleg még valaki? -
edigital.hu-t nézd meg ott viszonylag olcsó árak vannak -
valaki tudna olyan oldalt ahol lehet olcsón neten rendelni géphez cuccokat?(aqua.hu,ipon.hu-t ismerem) -
ezt ügye nem kérdezted komolyan? -
hallertos #34973 Segitsetek légyszi.
Honnan tudnék beszerezni ien monitort?
http://www.golyofogo.extra.hu/ -
volfika #34972 Szia!
Hol tudnám letöltni???????????
Amugy köszi,hogy ennyit is segitettél!! -
nem segített :s
-
spyware -
Előbb néztem hogy amikor beszaggat egy nagyot, akkor a CPU használat 10-20%ról felugrik 50%-ra!
Mi lehet a gond? Pls segítsetek.
Üdv:Chronic -
Sziasztok.
Mitől lehet az hogy a gépemen kb. egyenlő időközönként megáll/szaggat egy kicsit és megy tovább. -
Goldhand88 #34967 Köszi szépen a választ! Táp megrendelve: FSP :) -
Áthoztam anyám gépét ide, szóval nem a monitorral van a baj... Vki plz help :) -
Ez táp probléma. Semmi különös. Az áramszünet vmit szétcseszett benne. Cseréld ki, de mindenképpen márkásra!!! (Chieftec, FSP stb.) -
Goldhand88 #34964 Szépnapot!
Egy eléggé furcsa és sokak szerint (szokatlan!) problémám lépett fel tegnap óta, volt délelött folyamán egy nagyobb áramkimaradás.ali 4óra múlva visszajött az áram.. Bekapcsoltam a gépem, beis töltötte a windowst nagyjából... de indítás után 2-3 percmulva magától kikapcsolt a gépem, (olyan mintha megint elment volna az áram) Namost, kivettem a vinyómat, lehuztam mindent az alaplapról csak a táp volt fenn.. így nemállt le ment folyamatossan. visszadugdostam alaplapra a dolgokat, benyomom újra windows normálmódu inditásnál megint leáll a gép, gondolkodtam hogy milehet a baj:
1. Vinyó
2.Windows rendszerfájl sérülhetett
3.Tápegység
rövidke gondolkodás után.. kiprobáltam a csökkentett módu inditást.. Lám -Lám.. Csökkentettmódba nemáll le...
szerintem eléggé nem mindennapi probléma:) aki esetleg találkozott ilyenn és aki nem de lenne valami ötlete hogy a felsorolt dolgok közül mejik lehet a baj vagy talán nem is a felsorolt dolgoknál kell keresni a hibát az írjon:) kiváncsivagyok a véleményetekre:)
Üdv Gold.
-
Hali!
Netezek a gépemen ma reggel, erre gondol eggyet és lefagy, kikapcsolom, elindítom és semmi, se kép se hang... A monitor ilyen narancssárgásról átkapcsol zöldre ahogy szokott és kellene is, de nem hoz be semmit...
Plz Help vki ! -
Hi @ all
Erre van valakinek valami jó ötlete:
Nem bírom a játékot feltelepíteni !!! -
Nem bootos a telepítőlemezed, szerezz olyat ami az. -
volfika #34960 Csö!
Sürgösen szükségem lenne egy kis segitségre nem vagyok egy nagy zseni de itt vannak jobbak tölem.Az a gondom,hogy amikor telepiteni akarom az XP-t akkor ezt irja ki a monitorra: Boot from CD:None DISK BOOT FAILURE,INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER)kell e ilyenkor valahol valamit állitani mert mondtak olyat,hogy valami BIOS ennek nincs valami teljes magyarositása? és hol lehet letölteni?meg valami rendszerindizo progit is keresek!!
A segitséget nagyon köszönöm elöre is!!!!!