64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Skeez #35999 Nem is! 1 GB.. e -
Skeez #35998 Jobb, ha a megadott típust veszed. Pont Gigabyte-nál futottam rá erre.
Apropó: kell valakinek Samsung 512es DDRII, 800 MHz? Még garis! -
Skeez #35997 Nézd meg az Abit oldalán, hogy az alaplapod támogatja-e az adott memóriatípust. Ha nem, akkor az a gond.
Ha mégis, érdemes a RAM-okat egyesével letesztelni (Memetest- legalább 2 cikluslefusson).
Ha úgy nincs hiba, akkor kettesével, duálban ismét egy Memtest.
Majd az összessel.
Sokáig fog tartani, de legalább nagy valószínűséggel kiszűröd, hogy rossz-e a memória, illetve az alaplap memóriakezelése. Egyébként a Kingmax elég jó RAM-okat csinál.
Esetleg a Codegen helyett másik tápot beszerezhetnél. Az későbbiekben is kifizetődő. (Chieftech, Enermax, FSP) -
végül mi lett a karid driver és catalystjával? -
Multitask #35995 Üdv srácok, aki tud segítsen már!
Néztem egy alaplapot (Gigabyte GA-MA790X-DS4) és az lenne a kérdésem, hogy csak azokat a memóriákat lehet beletenni, ami a gyártó oldalán a support listben van, vagy teljesen mindegy milyen márka és azon belül milyen tipus. Tehát, hogy csak azokkal megy, vagy csak útmutatás? Én ilyen memóriát néztem hozzá: CSX 2GB DDR2 800Mhz (CL4es) itt néztem ->
http://www.ipon.hu/?product_id=23458
Az alaplapot meg itt találjátok meg -> http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2695
Előre is kössz a segítséget! -
sztetek cseréljem le a kingston ramokat 2x512 geil ramra? -
Vettem a gépbe 2x512 ddr400as kingston dual-t, azt beleraktam a gépbe, s játékközben újraindult a gép, s kékhalál. xp telepítésnél is újraindul a gép.Tettem egy 256ost a gépbe, így már feltuttam rakni az xp-t Sztetek az alaplapnak nem tetszik? (abit an7) vagy a vinyónak? 40gb maxtor..a rendszer.. -
Hello
Melyiket válasszam: 6800GT (16/6) vagy 6800GS (12/5). Többlet futószalagtól jobb a GT mint a GS? -
Probaljam elosszor csak a VGA drivert es csak utana az audiot ??
-
Meg a VGA drivert nem raktam fel.
Ezt jeloli is az eszkozokezelonel + 3 PCI Device "????"
Probaltam onnan telepiteni ezeket de nem talalt semmit a telepito CD-n -
Talaltam 3 mappat.
Telepito CD ..... SOUND>ATI HDMI ; REALTEK
REALTEK>AC97 ; HD ; patch
Ezek kozul melyiket telepitsem hogy legyen vegre hang ????
Koszi -
akkor csak prockot veszek
nemtudna valaki utananezni valahol,hogy az alaplapom max mennyi fsb-t bir?
mert szeretnem majd tuningolni a prockot! -
De a HD 3650 nem gyorsabb semmivel, hanem 2%-al lassabb és kevesebbet fogyaszt. -
most hulyen fog hangzani de nekem nemkell olyan gyors kartya mint a 3850
megelegszem ha veszek egyet ami gyorsabb a 2600xt-nel tuningolva. -
Proci mindenféleképp kell, mert a mostani nagyon gyenge.
Dupla mag ma már alap.
HD 3650 meg lassú. HD 3850 ami jó és olcsó. -
ezek szerint ne vegyek procit ehhez?
-
E2180+HD 3850 512 MB lenne a jó. Ez alatt felesleges akármit is venned. -
vagy inkabb vegyek Celeron LE1200-at? -
jovoheten veszek egy Intel E2160 procit.
Honap vegen meg egy MSI HD 3650 512MB DDR3-mat.
ez a konfig jo lesz igy? -
Rakd fel a Dual Core optimizert. -
Nekem is ez volt az új NFS-nél...leis töröltem a picsába...másnál meg még nem fordult elő :S nemtom mi baja lehet. -
norfeusz #35978 nem az én világom ezek a mai játékok a régebbiekkel meg nem tudok jáccani és nem értem miért :O -
norfeusz #35977 Sziasztok. Lenne egy nagy problémám valaki segitsen :(. A probléma igazából nevetséges :S ... egy pár játékot érdekesen kezel a gépem ... pl: NFSU 2 - őnél olyanokat csinál mintha fellene gyorsulva az egész játék meg ugrálok elöre 5 métereket vagy egy másik épp ma szerettem volna nosztálgizáni a Colin MCrae Rally 04 el és amikor elinditottam olyan gyorsan futatja a játékot hogy ha menübe nem cisnálsz semmi 1 percig bead egy intrót ... én aszt látom hogy az intrók pörögnek egymás után kegyetlen sebességel :O olyan mintha az aránylag régebbi játékokat felgyorsitaná 20x orosan ... DE MIÉÉÉÉRT? :( ha valaki tud akkor segitsen ... Gépem: AMD 64 X2 dual 4200+ , 1Gram , Geforce 7600GT , XP SP2 - vel ... -
Ha ujra telepitem mire figyeljek???? -
Feladom. Egy ujra telepites megoldana???? -
neménvoltam #35974 U.I.: Baj lenne belőle, ha rákötném csak a videokártyát egy másik, teljesen különálló tápra? Csak mert van itthon elfekvőbe egy másik 400W-os amit jelenleg nem használok semmire... -
Hi! Balról a harmadik az optikai SPDIF kimenet. Optikai kábellel kösd össze a megfelelő digit. jelet vevő készülékkel (erősítő, 2.1 hangrendszer, stb.)
-
Sziasztok
AUDIO problema ... pontosabban nincs semmi hang. Egy MSI K9A2 Platinum 790FX .Valamit nem dugtam volna jo helyre a lapon "AUDIO DEVICE on High Definition Audio Bus" a problema
Elore is koszi -
neménvoltam #35971 Helló! Némi segítségre lenne szükségem. Sikerült hozzájutnom egy Gainward 9800GTX videókártyához. Beraktam, driver fel, minden tuti, aztán újraindításkor egy ilyen hibaüzivel fogadott az Nvidia: "To protect your hardware from potential damage or causing a potential system lockup, the graphics processor has lowered its performance to a level that allows continued safe operations."
A tápom egy 450W-os Chieftek, tehát elvileg nem kéne, hogy gond legyen vele. Előre is köszönöm a segítséget. -
Inquisitor #35970 Ha leszeded a drivert, utána 2x!!! indítsd újra a gépet, mielött másik drivert felteszel. -
ok
-
akkor keress rá az oldalán és szedd le a legujabb drivert és catalystet , de elötte szedd le a régit, nekem is voltak hasonló problémáim a régi radeonommal -
ez megvolt.
felengedte instalalni es restart utan ugyanaz megint. -
dehogy, szedjél le midnen drivert ami a karidhoz fűződik... majd rakd a legalapabbat amit kaptál hozzá, ha megy akkor majd modom tovább, persze állitsad vissza minden paramétert alapra -
na ja, probáld ki mind a 4 slotot 1 rammal -
ugyanazt csinalja.
No ATI graphics driver is installed,or the ATI driver is not functioning properly.Please install the ATI driver appropirate for your ATI hardware.
ennek annyi? -
Skeez #35963 Próbáld meg:
1: csak az alaplap kapjon áramot, minden mást lehúzol, ha így indul, akkor valamelyik eszköz lefogja. Figyelj arra, hogy megfeleően legyen beszerelve a házba. Ha valahol véletlen letestel, akkor még mindig nem fog elindulni.
2: másik táppal, de ekkor is csak az alaplap legyen bekötve.
3: ha a 2es pont sem jó, akkor alaplap gyanús.
Ez ilyen tili-toli.
Még azt is megnézheted, hogy a memóriákat is kiveszed és úgy indítasz. Egy normálisabb alaplapnak sípolnia kell ilyenkor.
-
végezz el egy memtestet
click
ha jártas vagy torrent világában akkorclick -
Memori remap enabled-re volt állítva,de továbbra is csak 2047Mb -ot lát. -
Skeez #35960 32 bites Vista?
Próbáld 64-essel, vagy tedd fel a javítócsomagot.
Ha magyar OS, akkor várnod kell, amíg lesz hozzá SP.
Viszont ha eddig működött akkor lehet a hiba oka alaplap, RAM, frissítés...stb.