Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
norfeusz #35977 Sziasztok. Lenne egy nagy problémám valaki segitsen :(. A probléma igazából nevetséges :S ... egy pár játékot érdekesen kezel a gépem ... pl: NFSU 2 - őnél olyanokat csinál mintha fellene gyorsulva az egész játék meg ugrálok elöre 5 métereket vagy egy másik épp ma szerettem volna nosztálgizáni a Colin MCrae Rally 04 el és amikor elinditottam olyan gyorsan futatja a játékot hogy ha menübe nem cisnálsz semmi 1 percig bead egy intrót ... én aszt látom hogy az intrók pörögnek egymás után kegyetlen sebességel :O olyan mintha az aránylag régebbi játékokat felgyorsitaná 20x orosan ... DE MIÉÉÉÉRT? :( ha valaki tud akkor segitsen ... Gépem: AMD 64 X2 dual 4200+ , 1Gram , Geforce 7600GT , XP SP2 - vel ...