64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Skeez
    Soundforge?
  • Inquisitor
    Szerintem sima VirtualDUb vagy a VirtualDub MOD alól ki tudnád menteni a hangot, legalább is bizonyos fórmátumokat. Vagy ott a VisualSubSync, ami egy feliratozó program. Ha csinálsz egy projectet vele, akkor az adott videóból kimenti a megadott könyvtárba sztereo WAV-ba a hangot, onnantól azt csinálsz vele amit akarsz.
  • Speedy86
    Remélem értelmesen írom le:

Nekem egy olyan módszer/progi kellene amivel video alol tudom kivennia a zenét. létezik ilyen? sürgős lenne ! köszönöm!
  • shrike7973
    Régi bios F8 as volt, uj bios f12 es.
  • shrike7973
    Fix 100 al kezdtem hogyegyáltalán bootol e.. kicsit futtatam orthost...utána 101 hz.. az is 1x.. 102 hz is.. utána abbahagytam az egészet.. gondoltam ugyis kell procihütő, megvárom miíg be tudom szerezni. De az a furi hogy régi biossal 102 mhz en megvolt a 16x os, most meg hiába tettem 102 hz re, nemhogy nem volt 1x es de néha sipolt is furát az elején.. de bootolt meg minden...
  • Attila8805
    És lenne még egy kérdésem.
    Van egy D-Link Di 524-esem tegnap vettem és az lenne a kérdésem hogy hogy tudom összehozni a két gépünket?
    Az egyiket vezetékkel kötném rá a másikat meg azzal az usb adapterrel amit adtak hozzá.
    Leírná nekem valaki részletesen hogy hogy és mit kell beállítani?
    Ja és igaz a két gép is tud majd egymásnak adatot küldeni?
    a válaszokat előre is köszönöm.
  • Attila8805
    HI all!
    Van egy Logitech x530-am és ha minden szín szerint van kötve nem szól az egyik hátsó és a center helyettük a subwoofer adja a hangot.
    A hangkártya egy alaplapi 7.1-es.
  • JAG1
    Huhh nemtom' de ez miatt sokan 101-re állították még a P35-öt is. :-)
  • Inquisitor
    OFF: Melyik lap volt az aminél valami hülye hiba miatt 101MHz-re kellett ezt állítani? Rémlik valami VIA-s szörnyeteg volt?
  • JAG1
    Azért esik vissza, mert a PCI frekvenciát nem állítod fix 100-ra. Tuningnál megy az is szépen fel.
  • Inquisitor
    A játékok nagyobbik része, a gyártók által szándékkal vagy sima hülyeség okán sz*rul megírt VGA meghajtók miatt, Vista alatt lasabbak. Kivételek közül (ha csak nem változott valami) most csak a Stalker, és a Total Anihilation jut eszembe. Elöbbi azért gyorsabb, mert valamit elszabtak a memóriakezelésében XP alatt, ami hiba nem jön úgy ki, a TA-t meg nem tudom.

Tuning téma passz, kérdezz utána az adott lap topikjában és tuning témákban a PH fórumon. Néha olyan kis dolgokon műlik ...
  • Inquisitor
    Szerintem bármit lehet, úgy is átkonvertálja a f*s minőségű FLV-be ...
    Bár mostanában vannak jó minőségű videók is, nem tudom mi lehet a trükkje?
    Lehet a user tömörítette értelmes beállításokkal? Passz.
  • Máté94
    Sziasztok!
    A Youtubera lehet .mp4 fájlt tölteni?
  • shrike7973
    Háj!
    Magamtól nem igazán tudok most döntést hozni , ezért szeretnék seghitséget kérni hogy ha az alábbi jétkokat szeretném futtatni vista+sp1/xp lenne jobb?
    COD4
    Assassins Creed (dx10?)
    Crysis
    GTA IV
    Stalker
    Jericho
    TimeShift
    Test Drive Unlimited.
    Gépem: (öcsém mennyiszer leirtam ide... xD de nehogy feledésbe merüljön)
    Asus 8800 gts 640
    Ggiabyte 965P S3 rev 3.3
    E6320 (1,86 ghz) még mindig alapon mert bugol a tuning, fsb emelésére visszaesik a vga 1x es bandwithre 16x osról nemértem miért.
    2 GB Kingmax ddr2 800 mhz
    Sound blaster live 24bit
    Többi mind1.
    Ac freezer pro beszerzése után nekiállnék vacakolni hogy miért bugol a tuning, régi biossal 102 es pci e frekin ment 16x osoan, de most nem segit ez semmit az uj biossal (f12). Vagy lekéne cserélnem a proct? Mert mondjuk a atuning mert 2,8 ghz en is csak a pci e csati baszakszik és nem tom miért. Kiváncsi vagyok mennyi többletért kell ennyit baszakaodnom... Vettem volna asus p5b-t..:S
  • storm111
    Szia Jag1! Az auto gomb megnyomása nem segített sajna.. lehet beadta a kulcsot a monitor.. visszük vissza.
    Köszönöm válaszod!
  • Skeez
    Windows Xp-nél:
    1: jobb klikk asztalon -> Tulajdonságok
    2: Beállítások fül kiválaszt -> Speciális gomb megnyom
    3: Hibaelhárírás fül kiválaszt -> Csúszkával beállít

Vistánál is hasonló a menete, csak 1-2 dolog máshogy van.
  • Kontrakcio
    jah, nem olvastam végig, passze az atx 12v-ba kell dugnod a 4es fekete,sárga dugajt!!!
  • Kontrakcio
    biost behozza? vagy full sötét a képernyő?
  • Kontrakcio
    nos, vannak kis huzalok amik kijönnek a házbol, ami fontos az a: reset sw, power sw, hdd led ( hled ), power led ( pled ),speaker, USB , tűk fölé,alá oda van irva h mi hova tartozik, nem lehet eltéveszteni! jön a táp, ugy ami kell alapbol a nafta az a 12es csati, majd van kettő négyes , na neked az kell ami sárga fekete , majd nézd meg h jól helyejted be. Aztán nézd meg h az alalplapon minden hardware jól illesztve van!
  • Schelotto
    Helló sziasztok! lenne egy nagy problémám. Szóval kicseréltem a gyári hűtőt egy hyper212-re ami szép nagy darab le is kellett szednem az egyik oldal hűtőt. Szal a beszerelés megvolt viszont nem tom hogy mindent jól dugtam e vissza az alaplapba (p35-ds3r rev2.0) Nos a rendszer beindit a ventik mennek is tökéletesen de semmi más nuku. Van egy hármas zsinorból álló valami az van rájuk irva hogy vga,cpu,case és ilyen kis szabad drótvégződésük van amin nariszínű védőburok van... na ezt speckó nem tom hogy mire honnan... Segítségeteket előre is köszi!
    Nincs vkinek képe egy bekötött rev2 -s alaplapról amin inden fasza helyre van bedugva?
    megnéztem hova nincs dugva semmi...
    atx12v
    pwr fan
    pwr led
    CI
    LPT COMA
    cd in
    SPDIF
  • JAG1
    Nézzétek meg, nem melegszik e túl valami. Proci, VGA...
    60-75Hz szokott lenni az átlag. A TFT-n van egy auto gomb, azt nyomjátok meg és eltűnik a frissítési zavar.
  • storm111
    Üdv! Van egy haveromnak egy zsír új gépe, és egy-két probléma jelentkezik rajta. Pl a cod4-nél ha játszik akkor néha kékhalál, és újraindul az egész rendszer. A másik meg a monitoron jelentkezik, olyan mintha mindennek árnyéka lenne, még az egérnek is, egy fehér elmosódás látszódik a kurzor mellett jóbbra, és mozog az egérrel. Startmenü, ikonok, ue. jobbra kis elmosósdás mindegyiknél. + ha például tölt a crysis mennek ilyen kis vizszintes csikok egymás után mintha látszódna a frissítési frekvencia. Mi lehet a gond, és mennyi egy lcd monitor optimális frissítési frekvenciája?
  • JAG1
    Akkor az átlagos pc 200W-al korrekt.
  • kirol
    És a múltkor kölcsönkértem egy ilyen mérőt, asztalon olyan 200egynéhány volt, indítva egy játékot 308 W lett a max. :)
  • Zsolt1964
    Speciel én úgy mértem a saját+ a fiam gépét,annál pontosabban nem lehet megállapitani szerintem
  • MezgéFantom
    Speedy!Szerzz egy konyektorba dugható fogyasztásmérőt és mérd le valakinél a fogyasztást PéCével+Laptoppal...
  • 50cent911
    az a gondom hogy rá megyk egy játékra,és azt irja ki hogy a hardvergyorsitás ne legyen kikapcsolva a kijelző vezérlőpaneljén,de ezt én seholsem találom hol lehetne átállitani!
  • JAG1
    Csak saccolni merek. Egy átlagos pc monitorral sztem 200W max. De ekkor sokat mondtam.
    Egy átlagos noti sztem max 50W-ot.

Javítson ki valaki, ha nagyot tévedek.
  • JAG1
    Ajánlott uolyan ramokat futtatni dualban, de nem feltétel. a lényeg, hogy egy időzítésen menjenek.
    Bár ez lap függő is, valamelyik háklis a ramokra.

Btw. Kingmax.
  • MezgéFantom
    Gregtorn6!!!mindketten ugyanazzal a problémával küszködünk!
    A gyári drivert dobd ki a petsába,töröld le ami a gépen van a direktxet is.Töltsd le az Nvidia Detonátor legújjabb verzióját+a legújabb Direkxet!Nuku kodek pakkok csak Divx+Xvid azokból is a legfrissebb+adj egy plusz ventillátor hűtést a kártyának...Nekem 1 évembe telt kikisérletezni...Sok szerencsét!
  • MezgéFantom
    Wagzó!Próbáld ki a jetaudiót toolbar módban...le se fogsz cuppanni róóóóóla...1,5 éve használom,mindere...
  • Rufios
    Hali!
    Hallottam már párszor hogy csak azonos típusú ramokat célszerű egymás mellé tenni.Érdekelne hogy mennyi igazság van ebben , mert jelenleg van 1 GB Kingmax-om és vennék még mellé de nem lehet kapni csak Hynixet és Kingstont. Lehet gond belőle ha valamelyiket megveszem mellé?
    Előre is köszi a választ
  • Skeez
    Ez az én hülyeségem, hogy mindig kicsit nagyobb tápot ajánlok.
    Meg az is, hogy már leírta, milyen tápegysége van, és nem figyeltem. (Chieftech 450W)
  • gregtom6
    Hy Mindenki! Beállítottam a Sajátgépben,h ne induljon újra a gép,ha hiba van,hanem írjon ki hibaüzenetet.
    Ma Assassin's Creed közben kékhalál, nv4_disp.dll-re hivatkozott.
    Akkor mi a teendő??? Melyik nvidia drivert tegyem fel?????
    Inno3D nVidia GeForce 7600 GT-m van.

Néhány játéknál volt eddig ilyen,pl WoW,1x sima netezés közben.
    dxdiagban teszteléskor minden megy rendesen.Vkinek driver reinstall oldotta meg,vkinek a virtuális memória kikapcsolása.
    A lényeg,h nem szeretném sokszor újraindítgatni a gépem drivercsere miatt,mert még a végén amiatt romlik el vmi.PLS HELP!!!
  • wagzo
    köszi
    valóban azt nem írtam, hogy windows médiaplayer ban próbáltam
  • davidka003
    BS Player vagy VLC Player kell neked.
  • wagzo
    Sziasztok
    Bocsi ha volt már!

Az a gondom, hogy kétnyelvű avi-nál nem tudom kikapcsolnia azt a szinkron nyelvet amit nem akarok hallani.
    Kl-codec-et használok

köszi a segítséget
  • Zsolt1964
    Passz
  • 50cent911
    köszi szépen!!
  • MezgéFantom
    Super converter 20 megás progi mindent átalakít!