Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Schelotto #36140 Helló sziasztok! lenne egy nagy problémám. Szóval kicseréltem a gyári hűtőt egy hyper212-re ami szép nagy darab le is kellett szednem az egyik oldal hűtőt. Szal a beszerelés megvolt viszont nem tom hogy mindent jól dugtam e vissza az alaplapba (p35-ds3r rev2.0) Nos a rendszer beindit a ventik mennek is tökéletesen de semmi más nuku. Van egy hármas zsinorból álló valami az van rájuk irva hogy vga,cpu,case és ilyen kis szabad drótvégződésük van amin nariszínű védőburok van... na ezt speckó nem tom hogy mire honnan... Segítségeteket előre is köszi!
Nincs vkinek képe egy bekötött rev2 -s alaplapról amin inden fasza helyre van bedugva?
megnéztem hova nincs dugva semmi...
atx12v
pwr fan
pwr led
CI
LPT COMA
cd in
SPDIF