Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
shrike7973 #36146 Háj!
Magamtól nem igazán tudok most döntést hozni , ezért szeretnék seghitséget kérni hogy ha az alábbi jétkokat szeretném futtatni vista+sp1/xp lenne jobb?
COD4
Assassins Creed (dx10?)
Crysis
GTA IV
Stalker
Jericho
TimeShift
Test Drive Unlimited.
Gépem: (öcsém mennyiszer leirtam ide... xD de nehogy feledésbe merüljön)
Asus 8800 gts 640
Ggiabyte 965P S3 rev 3.3
E6320 (1,86 ghz) még mindig alapon mert bugol a tuning, fsb emelésére visszaesik a vga 1x es bandwithre 16x osról nemértem miért.
2 GB Kingmax ddr2 800 mhz
Sound blaster live 24bit
Többi mind1.
Ac freezer pro beszerzése után nekiállnék vacakolni hogy miért bugol a tuning, régi biossal 102 es pci e frekin ment 16x osoan, de most nem segit ez semmit az uj biossal (f12). Vagy lekéne cserélnem a proct? Mert mondjuk a atuning mert 2,8 ghz en is csak a pci e csati baszakszik és nem tom miért. Kiváncsi vagyok mennyi többletért kell ennyit baszakaodnom... Vettem volna asus p5b-t..:S