64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • davidka003
    Amelyik vezeték nem kell azt le lehet csavarni a tápról.
  • 1911 BubbLes
    Mi jelent az, hogy MODULÁRIS a táp???
  • Zsolt1964
    Csatlakozom az előttem iróhóz, a win újratelepitése valószinű megoldja a problémát, nem érdemes kinlódani vele
  • davidka003
    Először egy Windows reinstallt javasolnék. Ha ettől sem javul meg, akkor hardveres hiba.
  • tionion
    oks, kösz a segítséget, amúgy néztem, egész megfizethető áron vannak 9600gt-k, uh meggondolom. az a nevetséges amúgy, hogy a 3dmark-tól 1588-as összpontszámot kapott a gépem. khm...sztem valami itt nem kóser.
  • Katamano
    Sziasztok

Hatalmas problémám vana gépemmel, és nem tudom alkatrész probléma-e vagy vírus. Az instalálandó fájlok folyamatosan sérülneka gépen, és crc hibát jeleznek, ezért a legtöbb program ami gépemen van, nem használható.
    Ezen kívül minden típusú file sérül, a fotók a videók is.
    A gép néha időszakosan kikapcsol, és sokkal lassabb mmint volt. A vírus írtó nem jelez semmit. Nagyon megköszönném ha minél előbb tudna bárki bármit írni, vagy ajánlani hova vigyem. Nagyon köszönöm előre is.
  • davidka003
    Néha hülyeséget ír az oldal.

"érdemesebb lett volna vennem egy 8600gts-t?"

Ugyanúgy szar, csak dupla áron.
  • davidka003
    "én most azt terveztem, hogy veszek bele még egy 8600gt-t, két vidkártyával már csak pörögne..."

Legrosszabb ötlet. Látom te nem vagy szakértő.
    1. Lehet, hogy az alaplapod nem is támogatja az SLI-t.
    2. Kb 10%-al lenne gyorsabb játékokban.
    Attól, hogy beraksz a gépbe 2 szart nem lesz jó.

Vagy 9600 GT vagy HD 3870.
  • Barny
    HD3850 256MB

tokeletesen magvagyok vele elegedve
  • tionion
    én most azt terveztem, hogy veszek bele még egy 8600gt-t, két vidkártyával már csak pörögne...
    de a 9600 se rossz ötlet:)
  • tionion
    hát, mert mindenhol dícsérték, meg ajánlották is. van egy oldal,itt a linkje:
    http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
    ezen egész jó eredmény szokott nekem kijönni, azt mégis...
    érdemesebb lett volna vennem egy 8600gts-t?
    vagy akkor már inkább egy 8800?:)
    amúgy azért geforce-ot használok,mert az atival sokat szívtam. igaz, az előző karim egy x550-es volt, ami eléggé belépőszintű.
  • davidka003
    Vegyél egy 9600 GT-t vagy egy HD 3870-et.
    Ezek sokkal gyorsabbak a 8600GT-től.
  • davidka003
    Ja bocs azt nem olvastam, hogy dualcore. :(
    De a 8600 GT butított szar. Miből gondolod, hogy olyan jó?
  • Lippy88
    Sziasztok!
    Olyan problémám volna, hogy ma vettem egy Samsung SH-S202H DVD-írót, beszereltem, működik... Viszont (egyelőre csak) egy játék DVD-t (Black&White 2) nem tud beolvasni, csak villog a LED. A régebbi LG író beolvassa a régi gépemben. Viszont gép újraindításnál, mikor bent volt a meghajtóban a DVD, a LED abbamaradt, és mikor a Windows betöltött, a Sajátgépben látható volt a DVD tartalma, lehetett használni. Mi lehet a baj? Ehhez a H-szériához úgy láttam nincs firmware, lehet hogy nem is az a baj... Hallottam hogy esetleg olvasási sebesség baja lehet. Mármint hogy gyorsabban próbálja meg beolvasni Windows alatt, mint bootoláskor. Noh, mi a probléma, és mi rá a megoldás?
    Előre is köszi!
  • tionion
    nebasszföl, a kétmagos 2,7ghzes procim meg a 8600gt-m ennyit tud? érdekes lenne sztem. De akkor ajánlj már nekem valami jó procit lécci. most komolyan, ami azért még meg is fizethető
  • davidka003
    "en mar vettem"

Milyet vettél?
  • davidka003
    Attól a procitól és VGA-tól ne várj sokat. Ennyit tudnak.
    XP-n DX9 módban fut a kártya.
  • tionion
    sziasztok!

Nekem egy dualcore p4 d820 2800mhz proci, 2gb ram és egy 8600gt 256mb vid kártyám van. Na most, a problémám az, hogy ha felrakok egy játékot, akkor hiába jobb a gépem még az ajánlott követelményeknél is, mégis csak közepes, vagy alacsony beállításokkal fut élvezhetően.(world in conflict, stalker pl). Everest szerint semmi gond nincs a géppel, de nekem ez akkor is gyanús. az lehet esetleg a gond, hogy xp van a gépen, és a játékok nem tudják kihasználni a dx10-et?(mert az csak vista alatt van).
    jó lenne valami ötlet. előre is köszi
  • Máté94
    Mennyi?:D
  • Met
    aprohirdetés jobb felül
  • Barny
    akinek kell vga raktarrol jelentkezzen!
    XpertVision 9600GT 512MB 22000
    XpertVision HD3580 256MB 18000

en mar vettem

• Met
    file menüben van export funkció
  • davidka003
    Jegyzettömb?
  • trogerzsiger
    Sziasztok!

Van egy laptopom, ami megérett egy rendszer ujratelepítésre. Namármost, vannak fontos leveleim, amik nagyon kellenek outlokban. ezeket hogyan tudom menteni?
  • Mersh
    Sziasztok...

Nem találtam erre való topicot...

segítsetek... adott router, wifis, laptop wifin keresztül kap netet, asztali gép pedig kábelen. Hogy lehet megoldani, hogy hálózatban lehessen másolni a 2 gép közt?

köszi
  • Kontrakcio
    hali, bootmgr ellen mit tudok csinálni? egyenlőre csak cd-röl tom behozni a rendszert... probáltam lemezröl javitani nem jött be, vmi 5let?
  • JAG1
    Használd netezésre, meg írjá' sok oldalt tele worldben, mert arra való.
  • Speedy86
    Lenne pár gondom:D
    Megjött a notebook-om és gondoltam letesztelem. 3d mark 2006-ot felraktam de mindig lefagy kékhalállal és kiirja a vga végtelen ciklusba lépett. ez egy ati radeaon HD 2400XT. Nem tudjátok mit kellene tennem?
    és az normális, hogy 50 fok körül van a proci?:D
  • Skyline
    Ezeken mind túlvagyok az első dolgok amiket vistatelepítés után megcsinálok...Mondom olyan állapotba van a gép már mint a régi alaplappal,de villog a led és dolgozgat...Nincs vírus aztis néztem...
  • Solten
    Kereső indexelés kikapcsolása:

start menü-futtat-services.msc. Keresd meg a Windows Search szolgáltatást és katt rá. Katt a leállítás gombra és az indítás típusát állítsd letiltva -ra.
  • Solten
    Kapcsold ki az automatikus töredezettség-mentesítést (start menü-futtat-dfrgui)
  • Solten
    Kapcsold ki a a SuperFetch-t:

Start menü-> kereső, írd be: services.msc
    Keresd meg az Előtöltés szolgáltatást és katt rá duplán! Az Indítás típusa legyen Letiltva, majd katt a Leállítás gombra.
  • Skyline
    Hát..Mindent megpróbáltam...Memória,proci hibátlan,vinyó hibátlan..
    Cserélgettem memókat,kábeleket,frissítettem bios-t,raktam fel új drivereket,régieket,nem segít semmi,folyamatosan villog a led és dolgozgat a vinyó,így elég gáz mert enyhé amortizál....Help! Vigyem vissza az alaplapot vagy mi?:)
  • Skyline
    HJa igen..Az alaplap egy gigabyte Ga M57sli s4...
  • Skyline
    MMMM...Na most jóideje nem fagy még indítóképen sem...Viszont a vinyóled összevisszavillog még amikor nem csinálok semmit akkor is...
    Megnéztem feladatkezelőben a procihasználat összevissza ugrál...
  • Skyline
    Segítség pls!:)
    Szerváltam egy új alaplapot...Régi alaplapból mindent áttettem,vista ujratelepít..Na telepítés közben kb 4-szer kellett ujraindítanom a gépet fagyás miatt,mindig máshol...Aztán felment a vista (a fagyás furcsa volt inkább olyan lagolás féle a vinyó led világított folyamatosan de vinyóhang semmi,és ha türelmesen vártam vagy 5-10 percet akkor folytatta)...Most hogy fennvan összevissza fagyogat (pontosabban 5-10percekre beakad)...Mi a franc lehet a gond? Megnéztem easy tunerben,minden alapon ketyeg,ugyanazokkal az értékekkel mint a régebbi alaplapomban...
    Az alaplapi drivereket is feltettem,ugyanaz a hatás...Vhogy letom tesztelni csak az alaplapot? az lehet szar? 5let? Thx!
  • 1911 BubbLes
    Kösz!
  • davidka003
    Google?

SLI: két Nvidia kártya egy alaplapon
    Crossfire: két Ati kártya egy alaplapon
    Quad: 4 magos proci
    Quad SLI vagy Quad Crossfire: 4 kártya az alaplapon.
  • 1911 BubbLes
    Üdv!
    Valaki tudna segíteni, mert egy kicsit belezavarodtam a fogalmakba.
    SLI, QUAD, Crossfire (videókártyákban.
  • HoReSz1975

ehhez tudna valaki megoldást Vista Sidebar hiba