Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Lippy88 #36186 Sziasztok!
Olyan problémám volna, hogy ma vettem egy Samsung SH-S202H DVD-írót, beszereltem, működik... Viszont (egyelőre csak) egy játék DVD-t (Black&White 2) nem tud beolvasni, csak villog a LED. A régebbi LG író beolvassa a régi gépemben. Viszont gép újraindításnál, mikor bent volt a meghajtóban a DVD, a LED abbamaradt, és mikor a Windows betöltött, a Sajátgépben látható volt a DVD tartalma, lehetett használni. Mi lehet a baj? Ehhez a H-szériához úgy láttam nincs firmware, lehet hogy nem is az a baj... Hallottam hogy esetleg olvasási sebesség baja lehet. Mármint hogy gyorsabban próbálja meg beolvasni Windows alatt, mint bootoláskor. Noh, mi a probléma, és mi rá a megoldás?
Előre is köszi!