Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Skyline #36164 Segítség pls!:)
Szerváltam egy új alaplapot...Régi alaplapból mindent áttettem,vista ujratelepít..Na telepítés közben kb 4-szer kellett ujraindítanom a gépet fagyás miatt,mindig máshol...Aztán felment a vista (a fagyás furcsa volt inkább olyan lagolás féle a vinyó led világított folyamatosan de vinyóhang semmi,és ha türelmesen vártam vagy 5-10 percet akkor folytatta)...Most hogy fennvan összevissza fagyogat (pontosabban 5-10percekre beakad)...Mi a franc lehet a gond? Megnéztem easy tunerben,minden alapon ketyeg,ugyanazokkal az értékekkel mint a régebbi alaplapomban...
Az alaplapi drivereket is feltettem,ugyanaz a hatás...Vhogy letom tesztelni csak az alaplapot? az lehet szar? 5let? Thx!