64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • berlinboy6329
    Lehúztunk mindent,kép be se villan be,csere nincs,hűtőm AC freezer 7 pro van,de a gyárival sem emgy...
  • [Jakuza]
    Be se villan a kep ?
    Egyenlore huzzal le minden meghajtot a laprol es probald ugy elinditani.
    Esetleg probald cserelgetni az alkatreszeket, persze ha van cserealkatresz VGA stb.
    Esetleg a venti hutot, mert az Abit lapok foleg erzekenyek az alacsony fordulatszamu ventikre.
  • berlinboy6329
    VKI?

Az ideg megb@sz lassan itt szenvedünk már legalább fél órája...Azt még mindig x@r.
  • davidka003
    Nem próbáltam.
    Eredeti verziónak vagyok a híve. Herélt verzióval lehetnek gondok.
  • shrike7973
    Szal vistás byte egyszerüsitett os.
  • shrike7973
    Aha. ÉS abból a byte os verzio?
  • berlinboy6329
    Elméletileg megvolt.CSináltunk...
  • davidka003
    Próbálj ki szerintem egy Vistát.
    Legalább tudnád tesztelni, hogy több e az FPS, mint XP-n.
  • davidka003
    A kiválasztott :D
  • davidka003
    Mostanában mindenkinek ez a gondja. :D
    CMOS clear?
  • shrike7973
    Jóvan wazze..
    Bytexp k jók amugy?
  • shrike7973
    Zoltán?
  • davidka003
    Nézd Zoltán most madzsarul mondom:
    Neked mindig van valami problémád. Winreinstall és driver felrakás.
    Vagy bejön vagy nem.
  • berlinboy6329
    Hi all!

Naaagy bajban vagyok!

Meg van az új gépem:

Abit ip35
    Corsair 800MHZ 2GB ram
    Radeon HD3870X2
    Corsair vx450W táp
    Intel E8200

A gép össze lett szrelve,viszont mikor felcsukjuk akkor a ventik felpörögnek majd pár mp múklva le is áll minden aztán kezdődik előről.megint felpörög,megiont leáll...Ez hogy van?
  • Gecsomane
    Hello Tudna vki segíteni hogy a hülső usb-s hdd-m (Western Digital) partícióit mért nem látja az xp, pedig eddig látta (miután újratelepítettem akkor is) és most még egy usb eszköz ikon sem jelenik meg,pedig a felcsatlakoztatása megtörténik; a sajátgép jobbklikk -kezelés-lemezkezelésnél meg csak egy formázatlan hdd-t lát-pedig tele van és partícionálva van rendesen, mivel eddig tudtam használni. Volt valakinek hasonlóval dolga??

köszönöm és fontos lenne mert mindenem rajta van
  • shrike7973
    Egy 3 éves enginű játékon..
  • shrike7973
    Aha ok.. télleg 6 fps tökjól fut.
  • Met
    neked ilyen fps fóbiád van...
  • shrike7973
    Hali! Most tettem fle aheroes 5 of might and magic tribes of east et (ami a cimlapon is van..). ÉS hát meglepödve veszem észre teljesen kizoomolva 6 fps, felül nézve 40 fps csak ugy, hogy most kezdtem mp pályát, tehát a mapról szinte semmi sincs felfedezve. Tiszta röhej..7600 gs el jobban ment. Mi a fákkért van ez?
  • ba32107
    Sziasztok.

Vettem egy Logitech V100Logitech V100-as egeret. Letöltöttem az oldalon található szoftvert hozzá (Setpoint 4.4), felinstalláltam. Az első gond ott kezdődött, hogy a windows cd-ről bekért valami sys fájlt, kettőt is, és persze egyik sem volt rajta a cd-n. Enélkül is feltelepült, viszont a beállítások résznél összesen egy "about" meg egy "web update configuration" rész volt, semmi egyéb. Igazából nem is lenne fontos ez a driver, mert enélkül is működik, de ez az egér tud vízszintes scrollozást, ami nekem elég gyakran kell, és ezt akarom kihasználni, ez pedig csak a driverrel megy. Viszont hiába tettem fel, semmi nem tudok beállítani. Ráadásul eléggé belassított mindent, marha sokáig települt, nem jó az egész.

Akinek van ilyen egere, vagy van bármilyen tippje, lécci segítsen! Köszi
  • Barny
    Field Value
    DirectSound Device Properties
    Device Description Primary Sound Driver
    Driver Module
    Primary Buffers 1
    Min / Max Secondary Buffers Sample Rate 100 / 192000 Hz
    Primary Buffers Sound Formats 8-bit, 16-bit, Mono, Stereo
    Secondary Buffers Sound Formats 8-bit, 16-bit, Mono, Stereo
    Total / Free Sound Buffers 65 / 64
    Total / Free Static Sound Buffers 65 / 64
    Total / Free Streaming Sound Buffers 65 / 64
    Total / Free 3D Sound Buffers 65 / 64
    Total / Free 3D Static Sound Buffers 65 / 64
    Total / Free 3D Streaming Sound Buffers 65 / 64

DirectSound Device Features
    Certified Driver Yes
    Emulated Device No
    Precise Sample Rate Supported
    DirectSound3D Supported
    Creative EAX 1.0 Supported
    Creative EAX 2.0 Supported
    Creative EAX 3.0 Supported
    Creative EAX 4.0 Supported
    Creative EAX 5.0 Not Supported
    I3DL2 Not Supported
    Sensaura ZoomFX Supported

A bufferekbol a windows eszik meg egyet?
    ALC 888-ason
    33/32 Sound Buffer van
    EX 2.0
  • Solten
    Mikor a vista-t telepítettem volt hogy "fél évre megállt" (szóval elég hosszú időre), már gyanakodtam hogy fagyi, aztán berregett tovább a vinyó.. Végszükség esetén próbáld ki másikkal vagy lehet hogy a korong sz@r.
  • Skyline
    Hali! Segitsetek pls! Vista telepités állandoan befagy...Eljut az első feketeképen csikozásig és egyszercsak megál,nem megy tovább...Mindez egy alaplap cserével kezdődött..Kipróbáltam a régi alaplapban minden motyit,ott teljesen jól müködnek..A konfigomban szereplő gigabyte alaplapról volt szó...Xp hibátlanul működik rajta,de a vista álandóan kifagy telepitésnél...Egy msi k9n alaplapba is áttettünk mindent,ott is kifagy a vista telepitésnél...A régi m2n sli alaplapomban minden 100%osan működik...Valami 5let? Sok fórumot találtam haonló gonddl de megoldást még sehonnan sem..Sata-s a vinyó és a dvd iró is,ha e számi vmit...thx!
  • Solten
    Ehh, erre akart menni: | #36317
  • Solten
    Trend micro/nod32
  • Solten
    Trend Micro IS 2008 is profi. Azt is megszűrte nálam amit a nod32 nem.
  • Lazlo
    Szijasztok!

Van egy x51r nevü asus laptopom vistával. A probléma az hogy amikór telepíteném a bluetooth drivert kiírja hogy please plug in the bluetooth device and click ok amikór klikkelek ugyan ez jön fel. valami ötlet? asus.com-ról van a driver. a másik problémám egy ati xpress 1100 128-as van benne de a vista 32mb dedicáted memóriát ír biosban nemtudom beállítani hogy több memóriát használjon ati catalysban nincs frame buffer hogy feltudjam nyomni xp-n volt de xp-n kevés driver van hozzá és ottsem müxik 1-2 dolog amikór kaptam a laptopot vista volt rajta minden működött de nemértettem hozzá és inkább xp-t tettem fel és késöbb kiderül vista laptop xpre kevés driver van és alig támogatott és szeretném újra bekalibrálni. előre is köszi a segíítséget. valaki aki tud segítsen köszi :)
  • Met
    Évekig Nortont használtam és nem volt vírusom, most Kasperskyt és nincs vírusom :D
  • tommyg
    :)
  • BIZ0906
    Hát ja :)
    Jóvanna nem akarok kötekedni
  • tommyg
    abból hogy valaki mindig beírja, mindenkinek az a legjobb amit használ amit megszokott...és azért hiszi hogy a legjobb :)
  • BIZ0906
    :) De ezt vajon miből gondoltad? Talán mert van benne igazság? Najó nem akarok szemét lenni jó az a NOD32 de létezik nála jobb és free :)
  • tommyg
    gondoltam hogy valaki beírja ezt...
  • BIZ0906
    Vagy cask annyit talált XD
  • tommyg
    3 éve használom, jó ha volt 2 vírusom eddig
  • Zsolt1964
    Használd sokat,minden szart átenged, Outpost+ Avast kombinációt használok elég régen, szerintem bevált
  • Barny
    az lenne a problemam,hogy miota betettem az uj hangkartyamat azota a 3DMARK06 nem indul el.
    Az elejen kijon az a negyzet,hogy 3dmark06 balbla...aztan ugymarad.
    Mit tegyek???
  • davidka003
    Állítólag Nod32 lófasz. Csomó dolgot átenged.
    Profibbaknak ajánlott az Outpost. Jó beállítással kurva erős.
  • tommyg
    nod32
  • davidka003
    Outpost Security Suit