Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Lazlo
    Szijasztok!

Van egy x51r nevü asus laptopom vistával. A probléma az hogy amikór telepíteném a bluetooth drivert kiírja hogy please plug in the bluetooth device and click ok amikór klikkelek ugyan ez jön fel. valami ötlet? asus.com-ról van a driver. a másik problémám egy ati xpress 1100 128-as van benne de a vista 32mb dedicáted memóriát ír biosban nemtudom beállítani hogy több memóriát használjon ati catalysban nincs frame buffer hogy feltudjam nyomni xp-n volt de xp-n kevés driver van hozzá és ottsem müxik 1-2 dolog amikór kaptam a laptopot vista volt rajta minden működött de nemértettem hozzá és inkább xp-t tettem fel és késöbb kiderül vista laptop xpre kevés driver van és alig támogatott és szeretném újra bekalibrálni. előre is köszi a segíítséget. valaki aki tud segítsen köszi :)