Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • ba32107
    Sziasztok.

Vettem egy Logitech V100Logitech V100-as egeret. Letöltöttem az oldalon található szoftvert hozzá (Setpoint 4.4), felinstalláltam. Az első gond ott kezdődött, hogy a windows cd-ről bekért valami sys fájlt, kettőt is, és persze egyik sem volt rajta a cd-n. Enélkül is feltelepült, viszont a beállítások résznél összesen egy "about" meg egy "web update configuration" rész volt, semmi egyéb. Igazából nem is lenne fontos ez a driver, mert enélkül is működik, de ez az egér tud vízszintes scrollozást, ami nekem elég gyakran kell, és ezt akarom kihasználni, ez pedig csak a driverrel megy. Viszont hiába tettem fel, semmi nem tudok beállítani. Ráadásul eléggé belassított mindent, marha sokáig települt, nem jó az egész.

Akinek van ilyen egere, vagy van bármilyen tippje, lécci segítsen! Köszi