64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • pongi10
    Hali!!!Olyan problémám lenne hogy nem szól a hang az interneten például a youtuben kép van de hang nincs,de a filmeknek amiket lejátszok vagy zenéket amiket hallgatok a gépről teljesen jók.5.1es genius hangfalam van.
    Kipróbáltam fülhallgatóval a youtubot és teljesen jól működött.
    nem értem mi a gond.Kérlek ssegítsetek
  • gurubefree
    Sziasztok

VISTA ULTIMATE az alul lathato config. Par napja kezdtem hasznalni a vista-t .... mondanom sem kell nem keves problemaval.
    Szerintem a tap megfelelo . Ez a problema valtozo idoben , mindig mas dolog okozza.
    Kerdes az , lehetseges e az hogy a tap jo de a foglalat okoz problemat es nem kapja meg az eleg feszt terheles alatt? Azert jutottam erre a kovetkeztetesre mert az op. rendszer a tapra hivatkozik ..... tegnap bevittem a munkaba a gepet es ( lehet erzeki csalodas ) olyan volt mint az alom , gyors , problema nelkuli hasznalat , jatek stb.
    Itthon ma reggel kezdodott elorol .....

Mivel lehet kikuszobolni a fesz. ingadozast ??? Okoz e hosszu tavon valami karosodast ez a problema hardwer szinten???

koszi elore is
  • nick20
    köszi szépen az infokat davidka003
  • davidka003
    1 GB DDR2 laptopba kb 7 ezer Ft.
  • nick20
    és gondolom akkor azt ott nekem bele is teszik, kb mennyi egy ilyen RAM?
  • davidka003
    Veszel a boltban még 1 GB RAM-ot. :D
  • nick20
    és hogy tudnám a ramot megnövelni 2 GB-ra vagy annál többre?
  • davidka003
    Igen a memória kevés. 2 GB-al jobban érzi magát a Vista.
  • nick20
    Davidka003!
    A laptop adatai: 1,73 GHz 2 magos processzor, 80 GB winchester, 1 GB DDR2 Ram
  • xtimer
    Heló!

Nekem olyan problémám van hogy mostanában egyre gyakrabban kikapcsol a monitorom, vagyis inkább olyan mint amikor nincs bedugva a monitorkábel a gépbe :P vagy éppen azt csinálja hogy újraindul, viszont mikor bootolna be, megint a monitoros probléma...Először tápra gondoltam, lehúztam róla az egyik meghajtót, ment is egy jó darabig..aztán megint szarakodni kezdett. Vírusra is gondoltam, de vírusírtó telepítés közben is befosik...és ha egy torrent fájlt akarok letölteni, abban a pillanatban összeesik(lövésem sincs hogy miért)...a vicc hogy újratelepíteni sem a tudom az oprendszert mert szintén beszarik közben...Párszor már volt problémám táp miatt, de egyiknél sem ilyen tünetekkel(bár mindig más baja volt..) Lehet hogy a videokártya haldoklik? Ha esetleg tudna valaki egy tippet adni hogy mi lehet a probléma annak nagyon örülnék, előre is köszi a segítséget!
  • davidka003
    Konfigot nem írtál, de szerintem a memória kevés lehet.
  • nick20
    Sziasztok! A vista nagyon lelassítja a laptopom, hogy tudnám gyorsabbá tenni?
  • Solten
    Samsung
  • Barny
    Helotok.
    Egetokbol milyen markat erdemes venni 8k kornyeken?
  • Novartis
    Sziasztok kellene egy kis segítség mitől lehet az hogy van egy speed link rádió frekvenciás billentyűzetem de valamilyért a veve azaz azta része amit a gépbe beledugok nem működik a gépem érzékeli hogy be van dugva csak mégsem szuperál a dolog. Mi lehet a gond?

Előre is köszi
  • Louis Cyphre
    Üdv!

Mitől lehet az, hogy ugyanazon a gépen ugyanolyan játékbeállításokkal, félévvel ezelött tök jól mentek a játékok, most meg jelentősen beszaggatnak? Frissitettem drivereket, direct x-et, uninstalláltam már csomó programot, ám a probléma nem oldódott meg. Fogalmam sincs mi lehet ez, de a win újrarakását szeretném elkerülni.
  • Tufa
    Mitől lehet az hogy az alaplapi realtek hangkártyám nem óhajt 5.1ben szólni sem játékoknál, sem filmeknél, viszont tesztelésnél igen... Legújabb driver van fent, a driverben 5.1 van beállítva..
  • bardocz
    Ez attól van?Picsába...
  • lemike
    uf

most vettem egy új merevlemezt csak az a baj, hogy nem tudom jumperolni
    hogy az új merevlemez legyen a master

van pár kép a merevlemezen hogy hogyan kell bekötni hogy master meghajtó legyen, de nem vágom hogy mit kell csinálnom
    tud vki segíteni?
  • Zsolt1964
    500-as inkább, nem nagy az árkülönbség
  • CoD23
    hello!!
    tudna valki abban segíteni hogy hogy kell egy ASUS A7N8X-X alaplapnak a BIOS-át frissíteni !!
    ha igen akkor ezt msn-en tárgyaljuk !!
    előre is thx!!
  • daver88
    senki nem tudja????
  • Solten
    Tűzrókánál is beállíthatod hogy blokkolja a felugró ablakokat.
  • Solten
    Használj valami értelemes spyware/adware-írtót.
  • Roger6
    Ok, akkor marad a 450-es, márkás táp megvétele.
  • Met
    bőven elég egy 450-es...
  • Roger6
    Köszönöm szépen a gyors választ! :-D Akkor jövő héten beruházok egy márkás 500-as tápra.
  • czky
    Szerintem is táp probléma lesz. Valami márkás (FSP, Chieftec, Corsair) táp vásárlása javasolt 450W-tól felfelé.
  • Roger6
    Jó reggelt (vagy már napot) Uraim!

Természetesen segítségért folyamodok hozzátok. Nemrégiben vettem egy AMD 6400+ Black Edition processzort + hűtőt. Aztóta vannak olyan játékok, amelyek futása közben a gép újraindul. A konfigom: 450 W-os táp, ATI H.I.S. X1950XT videokártya, 2 GB RAM, 6400+ BE AMD processzor, 320 GB Samsung vinyó, ASRock Alivefire alaplap. Én arra gondolok, hogy talán a tápom nem bírja a témát, így azt kellene lecserélni. Ha valaki tudna valami ötletet adni, hogy mi okozhatja ezt a proglémát, annak nagyon megköszönném a segítséget!
  • bardocz
    sziasztok!
    Van egy kis problémám,amikor böngészek,és beírok egy címet,akkor csomószor nem az jön be,hnem megaclick.com(crawler toolbar,vagy valamelyik blokkolja amúgy),és akkor nem tudomaz adott oldalt megnézni,és kurva idegesítő.Egyszrüen az jön be,és akkor katingathatok ezerrel,mire viszalépek,mert duplán tölt,vagy hogy mondjam,tehát nekem feljön egy ablak,hogy block,enter,more info,blockra kattintv viszamegy előző oldalra,ami viszont ide irányít át szintén.Mit tdnék tenni ellene?
  • Solten
  • The Protector
    Ja.És köszönöm.
  • The Protector
    Ok.Vmikor visszaviszem a gépet.
  • Solten
    Hagyd auto-n. Már írtam hogy kapcsold ki a c'n'q-t... Próbálkoztál bios frissítéssel? Lehetséges, a hiba hardver-eredetű...
  • The Protector
    Régóta kínlódok a géppel de sosem jó.Feltettem az amd drivert az alaplap lemezről.Aztán az amd dual core optimizert.természetesen egyikkel sem jó.Mindíg szarakodik.A cpu frequencit beálklítsam mert most autón van.2700 ig lehet állítani x13-ig.Az autó jó v állítsam át.Mellesleg a vezérlőpultban a rendszer menüpontnál minden be és kikapcs után mást ír.egyszer 900Mhz ,1Ghz és 2.7Ghz.Mi a szar baja lehet?Vki segítsen.
  • Zsolt1964
    www.computermode.hu
  • Met
    Mitől lehet az, hogy belassult a file törlés folyamata?
    Total Commander-el, Doc Settings könyvtárból a letörölt adobe cuccok könyvtárát törlöm le kb. 90 mega körül van és iszonyat lassú, látom, hogy áll aztán 2-3 file nevet kiír ahogy törli és megint áll.
    Idáig a Kasperskyre gyanakodtam, hogy az ellenőrzi a fileokat de most ki van kapcsolva.
    Nem fut letöltés ami esetleg terhelné a vinyót..
  • Netgear
    Sziasztok. Egy olyan progit keresek sürgősen, ami öszegyüjti a gépemen lévő progikat, és kiírja ha van belőle frssebb verzió.....régebben megvolt, de meost nem találom, nem tudom a nevét.....
  • alakulat
    hello!
    nem tud valaki egy eladó olcsó 3,5"-os helyre szerelheto ventilátorvezérlőt, ami 4 csatornával rendelkezik?
    elöre is köszi
  • czky
    Sziasztok!
    Gondban vagyok. A gépem rosszalkodik. Néha egyszerűen resetel egyet, teljesen változó időközönként. Volt, hogy hónapokig semmi, de most meg 1 hét alatt 2x is csinálta. Miután dob egy ilyet, utánna az esetek többségében el se indul, hanem folyamatosan újraindítja magát. A post kép se jön be. Ilyenkor csak az elem kivétele hozza helyre.

A proci húzva van, de Othos nem adott hibát (tuning mentes procival is előfordult). A memóriák is elvileg jók, mivel a Memtest86 szintén hibátlan. Bár a memóknál az érdekes, hogy nem mind1 milyen sorrendbe vannak berakva (1066-os Kingmax-ok. Gigabyte honlapján bennt vannak a kompatibilitási listában).
    Ez a jelenség szinte a kezdetektől tapasztalható. Leggyakrabban nem terhelés alatt csinálja. Sajnos eddig sehogy nem tudtam kiprovokálni a hibát, hogy rájöjjek mi okozhatja...
    Nem winfos hiba, nem driverhiba. Bios a legfrisebb a lapon.

Most a lap a szar, vagy csak utálja a Kingmaxokat?

Valakinek ötlet?