Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Sziasztok
VISTA ULTIMATE az alul lathato config. Par napja kezdtem hasznalni a vista-t .... mondanom sem kell nem keves problemaval.
Szerintem a tap megfelelo . Ez a problema valtozo idoben , mindig mas dolog okozza.
Kerdes az , lehetseges e az hogy a tap jo de a foglalat okoz problemat es nem kapja meg az eleg feszt terheles alatt? Azert jutottam erre a kovetkeztetesre mert az op. rendszer a tapra hivatkozik ..... tegnap bevittem a munkaba a gepet es ( lehet erzeki csalodas ) olyan volt mint az alom , gyors , problema nelkuli hasznalat , jatek stb.
Itthon ma reggel kezdodott elorol .....
Mivel lehet kikuszobolni a fesz. ingadozast ??? Okoz e hosszu tavon valami karosodast ez a problema hardwer szinten???
koszi elore is