Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • xtimer
    Heló!

Nekem olyan problémám van hogy mostanában egyre gyakrabban kikapcsol a monitorom, vagyis inkább olyan mint amikor nincs bedugva a monitorkábel a gépbe :P vagy éppen azt csinálja hogy újraindul, viszont mikor bootolna be, megint a monitoros probléma...Először tápra gondoltam, lehúztam róla az egyik meghajtót, ment is egy jó darabig..aztán megint szarakodni kezdett. Vírusra is gondoltam, de vírusírtó telepítés közben is befosik...és ha egy torrent fájlt akarok letölteni, abban a pillanatban összeesik(lövésem sincs hogy miért)...a vicc hogy újratelepíteni sem a tudom az oprendszert mert szintén beszarik közben...Párszor már volt problémám táp miatt, de egyiknél sem ilyen tünetekkel(bár mindig más baja volt..) Lehet hogy a videokártya haldoklik? Ha esetleg tudna valaki egy tippet adni hogy mi lehet a probléma annak nagyon örülnék, előre is köszi a segítséget!