64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
sadi57 #37802 Nah akkor! Az lenne a problémám hogy van egy Geforce 6600GT 128 mb-s (agp), Intel Celeron 2.6Ghz-s, 1.5 gb ramos gépem amin még a diablo 2-is beszaggat ha tömeg van és szinte minden játéknál régi vagy új az teljesen mind1, egyedül a cod2 ami nem szaggatott, szal valami probléma van a géppel :\ szerintem a procival van valami de nemtudtam rájönni hogy mi ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném:) -
császtok
kaptam ma egy hálo kártyát mert kéne a gépbe de nem akar passzolni??lehet hogy nem bele való azért linkelek egy képet és döntsétek el ti hogy bele kéne-e mennie:S (hhuu ez rimelt:D)
-
Philips mp3-at kell venni,sony emiatt egy kalap szar(szerintem),kb 2 órát szenvedtem mire rá tudtam rakni egyáltalán akármit a kurva programjával:D -
Üdv!
2 gép utp kereszt kábellal van összekötve. Az elején még látta egymást a 2 gép, de most a 2. gép (amelyk az 1. géptől kapja a netet) nem látja az 1. gépet (amelyik-be jön közvetlenül a net), de viszont az 1. látja a 2-at. Net van meg pingelni is tudják egymást, csak a 2. gép nem látja az 1. Mi lehet a baj? -
A fölső gépem az itthon van az alsó meg Édesapámnál ezért van 2 az itthonit helyett nemsokára új lesz E8200-es HD 4850-es szal már nem sokáig kell kihúzni a p4-el:D -
Kössz a segitséget srácok de nem arrol van szo amire ti gondoltok azt tudom hogy kell leformázni az mp3 mat azzal kezdtem én is na de most jön a moka
mivel nem az én mp 3 om lejatszom volt irany google mert ugye ö a barátunk nah szoval mp3 tipusát nem ismertem csak annyi volt ráirva hogy sony nah szoval google sony mp3 lejatszo képek keresése megtalálom az mp3 lejátszot HEURÉKA kiirja hogy Sony NW-E005 nah szoval tipusszám már megvan irány sonyiék oldala driverek keresése én ijenröl még nem hallotam de van sony csak saját formátumában hajlando zenét lejatszani valami sonicgate progi kell hozzá ami átkonvertálja az MP3 filéket valami sonyval kompatibilis mp3 file re ugyhohy ez volt a gond de azért kösszi srácok

ui:hülye sony
-
Winreinstal nem segitet :(, más egyéb ötlet?
bár igy már felesleges probálkoznom, bebizonyosodott hogy az alaplap a hibás nem a windows -
tmisi #37795 Minek neked két gép? A kisebbért azért még elég szép summát le lehet akasztani így pl. vehettél volna egy 8800GTS-t is + még 1 giga ramot.
Ráadásul a másikba van 2 giga DDR (áttenni nem lehet tudom), érdekes. 1 giga ma már nem elég, Vistához meg pláne nem.
Semmi közöm hozzá tudom, de általában a 2.gép ugye az nem gamelni van, így oda kis cucc is elég pl. netre (nekem egy PIII van).
Telepítd újra az egészet, nézd meg csatlakozik-e rendesen a kártya. Ja és ne béta drivert használj, hanem WHQL minősítésűt. Amúgy ha így sem megy fel, akkor a kártyával van gond. -
Látjátok a felső konfigomat a 7600GT-vel van bajom ha a legújabb drivert teszem fel hozzá akkor csak 4-bites színeket lehet beállítani 800x600-ban de feltettem egy tavalyi drivert ezzel működik de a gép nem érzékeli a memóriáját,shader modelljét,és a dx9 kompatibilitását és így a win azt sem engedi hogy dx9-et telepítsek PLS HELP!!! -
Mdavide5 #37793 Nem, nem csinálta. Sajnos már nincs rá garancia.
-
ugyan ez volt a bajom csak én portalanítottam a gépemet mindent kiszedtem belőle.Összeraktam nincs pitty mondom lehet h az ezüstös zselé valamit rövidrezárt???de hálIstennek nem levettem a procihűtőt ugy már elkezdett Bootolni a Win de lefagyott aztán visszatettem a procihűtőt megint nem indult de ha ki volt húzva a FAN akkor ment aztán 1x csak Fan-al is leindult de fagyott a bootolásnál és elvittem apumhoz a winyót és leformáztam majd ujraraktam a win-t és láss csodát működött:D -
erieskrisz: format pendrive --> hardver biztonságos eltávolítása
Mdavide5: eddi nem csinálta? ninscs már gari rá neM? nem driver hiba lehet?
-
jocóka80 #37790 Sziasztok!Van 1 amilo Pi1536-os notebookom és nagyon összekarcolódott a teteje!Ha valaki tudna benne segiteni,hogy találjak 1 szervízet,ahol lecseréljék,azt nagyon megköszönném! -
jocóka80 #37789 hy
-
bios reset, win reinstall -
Hali
Igazából nincs is problémám ha úgy veszük :D, inkább az van hogy hamarosan teljesen tönkre fog menni az alaplapon, azért irok hogy megerösitseket ebben :)
Na szóval tegnap játszok nagyon boldogan az Unreal Tournament 3 al :) 1x csak kék halál, mondod na újra kezdhetem a küldetést xD nyomok egy resetet, he? fekete és nincs pityegés, mondom magamban biztos túl melegedet vártam 5 percet ujra bekapcsoltam semmi pity ismét:( huha itt már komoly baj van, szét szedtem az egész gépet :) kitisztitotam teljesen, proba 1 semmi, gondolkoztam csak 3 hiba lehet 1 CPU 2 Alaplap 3 Elem :) elem kizárva kiprobáltam másik gépben, maradt kettö :(, orákon át csak kibekapcsolgatam és megtörtént a csoda :) elindult hála istenek :), most minden megjavult :) vagy mégsem? tölti be a Windows XP........................................"a pontok azt jelölik hogy hányszor menj végig a csik :)" igen 40x :) töltödöt fel a csik amire eltünt és láttam a bejelentkezö részt :), most jelenleg a 3 vinyo bármelyik másolásakor 3 MB/s es sebeségel tolja át az adatot xD, szép mi? és mielött bárki azt tanácsolná hogy nézek körül a biosban, ne fáradjon már megnéztem az volt az elsö gondolatom, úgy hogy megerösitenétek, hamarosan vége az alaplapomnak?
Az alaplapom ott van az aláirásomban :) -
Psziho Apu #37786 Sziasztok lenne egy mustek laptopom most lett cserélve a cd meghajtó benne és nem tudok rólla win xp bootoltatni probáltam biosból de nem írja ki, hogy milyen márkáju a cd meghajtó tudnátok segíteni, hogy rábírjam, hogy cd ről bootoljon
köszi
-
Formázzátok le a Mem-jét a gépen és utána rakjatok rá zenét:) -
Mdavide5 #37784 2 éves -
Nem ide tartozik, de valaki elmondaná, hogy lehet a te általad indított témának fórumbannert beállítani? -
inkább az mp3 beápítet formázójával:) neke is volt ien és ha rajtavanak a számok akkor tálca ott ahrdver bizt eltáv és ott nyomj rá ha kiírja hogy kóser akkor mehet:) -
Az mp3 lejátszó le lett formázva mikor megvettétek? Mert ha nem, dugjátok be a gépbe, Sajátgép-Jobb klikk az mp3 lejátszó ikonján- Formázás...
Ekkor letöröl mindent. Utána tegyétek fel a zenét rá.
Csak erre tudok gondolni. -
a gond nemás mint hogy csak kiveszitek és nem hardver biztonságos eltávlítását használjátok
ijenkor az mp3 mal le kell formáztatni magátés ujra pakolni a zenéket.... -
Nekem is ugyan ez van :S Nem tudnátok segíteni? -
SZiasztok lehet nem ide tartozo téma de azért hátha tud rá valaki válasszolni nah az lenne a kérdésem hogy a szomszéd srácnak van 1 SONY mp3 lejátszoja de akármijen zenét rak fel rá az ember az mp3 azt irja no data visszont a pc meg latja az mp3 mon lévö adatokat mi lehet a baj ?
-
mennyi idős? -
Mdavide5 #37776 Valaki:37749??? -
régebbi driver lehet megoldja a problémát -
Már komolyan ideges vagyok -
-
Felvettelek. Azt hiszem, mert az smn-em se jó már többhónapja nem neged belépni, leszedtem egy kis programot, amivel minden hálózatra be lehet lépni. Ha nem írá, hogy felvettelek, akkor vegyél fel légyszi:
[email protected] -
Ja, megvan -
szívesen, csak nézd meg a pm-ed :D -
Hogy tudom megnézni a hangkártya típusát, mert nem tudom? -
Oké, megpróbálom, kössz hogy segítessz :D -
töröld a hangkártya drivert, és rakj fel egy jó drivert: http://www.drivers.hu/ -
értem, drivers.hu? -
De már leszedtem egy csomót de egyiket se engedi telepíteni. -
frissítds a hangkártya drivert -
be bizony