Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • erieskrisz
    Kössz a segitséget srácok de nem arrol van szo amire ti gondoltok azt tudom hogy kell leformázni az mp3 mat azzal kezdtem én is na de most jön a moka mivel nem az én mp 3 om lejatszom volt irany google mert ugye ö a barátunk nah szoval mp3 tipusát nem ismertem csak annyi volt ráirva hogy sony nah szoval google sony mp3 lejatszo képek keresése megtalálom az mp3 lejátszot HEURÉKA kiirja hogy Sony NW-E005 nah szoval tipusszám már megvan irány sonyiék oldala driverek keresése én ijenröl még nem hallotam de van sony csak saját formátumában hajlando zenét lejatszani valami sonicgate progi kell hozzá ami átkonvertálja az MP3 filéket valami sonyval kompatibilis mp3 file re ugyhohy ez volt a gond de azért kösszi srácokui:hülye sony