Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Hali
Igazából nincs is problémám ha úgy veszük :D, inkább az van hogy hamarosan teljesen tönkre fog menni az alaplapon, azért irok hogy megerösitseket ebben :)
Na szóval tegnap játszok nagyon boldogan az Unreal Tournament 3 al :) 1x csak kék halál, mondod na újra kezdhetem a küldetést xD nyomok egy resetet, he? fekete és nincs pityegés, mondom magamban biztos túl melegedet vártam 5 percet ujra bekapcsoltam semmi pity ismét:( huha itt már komoly baj van, szét szedtem az egész gépet :) kitisztitotam teljesen, proba 1 semmi, gondolkoztam csak 3 hiba lehet 1 CPU 2 Alaplap 3 Elem :) elem kizárva kiprobáltam másik gépben, maradt kettö :(, orákon át csak kibekapcsolgatam és megtörtént a csoda :) elindult hála istenek :), most minden megjavult :) vagy mégsem? tölti be a Windows XP........................................"a pontok azt jelölik hogy hányszor menj végig a csik :)" igen 40x :) töltödöt fel a csik amire eltünt és láttam a bejelentkezö részt :), most jelenleg a 3 vinyo bármelyik másolásakor 3 MB/s es sebeségel tolja át az adatot xD, szép mi? és mielött bárki azt tanácsolná hogy nézek körül a biosban, ne fáradjon már megnéztem az volt az elsö gondolatom, úgy hogy megerösitenétek, hamarosan vége az alaplapomnak?
Az alaplapom ott van az aláirásomban :)