64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
leggelli #38362 No...Most meg az történt, hogy újraraktam a windowst...a hangkártya most is szar...a driver továbbra sem működik, de most már nem az előzővel van a gond, hanem ezt az üzenetet írja ki: driver not found! Reboot your system, and run this setup again!
Nos...én már rebootoltam egy csomószor, de mindig visszatérek ide...lehet a baj oka, hogy két windows xp van fennt?? -
leggelli #38361 Hajj all! Segítség kellene...tudom furán hangzik, de van két win xp-m egy vinyón, két partíción. Nos. A réginél felismeri a hangkártyát, ami egyébként integrált, és fel kéne ismernie, ám az új windows xp erre nem képes valami miatt...gondoltam elveszett a driver, próbáltam azzal áthidalni, de nem akar összejönni, mert mikor a setupba eljutok a driver telepítésénél, akkor rájön, hogy valami iKernel.exe hiányzik...egész pontosan error installing iKernel.exe: (0x10000) Ez jön be...ez mitől??
kösz a segítséget! -
hát lehet, pedig nem állítottam le, meg ilyesmi -
Összehülyült a driver ami csak félig ment fel. -
megoldódott a probléma:
rákötöttem gépre, benyomtam, beraktam XP SP3-as telepítő CD-t, arról próbáltam drivert rátenni, kiírta: "Az eszköz illesztőprogramjának telepítőjében hiányzik egy szükséges bejegyzés. Ennek egyik oka lehet, ha az INF a Windows 95-höz vagy későbbi változathoz készült. Forduljon a hardver szállítójához.". Jó, nem ment, megint elővettem a leszedett drivert, felrakom. arról próbálok ilesztőprogit frissíteni, nem jó. Letörlöm, és működött az egér XD Azt nem tudom h a letörlése után, vagy előtte jó volt-e, de kiírta amikor onnan telepítettem volna az illesztőprogit hogy: "Az INF-fájl szolgáltatástelepítési szakasza érvénytelen.". Szóval nem ment elvileg. Aztán mikor leszedtem azt a progit vagy mit, meglöktem egeret, és már ment. Na, mi történt akkor? -
HELP!!
Van Asus P5K-E Wifi lapom. Meghajtóim mind IDE-s. Azaz WD80GB=primary master & SAMO200GB=RAID & DvD-író=secondary master. Az a bajom, hogy nemtok boot-olni DvD-íróról illetve WD80 primary masterról. BIOS-ban a priorítás állítottam ahogy kell, de boot-oláskor mindig ezt írja: "reboot and select proper boot device" Sztem még buherálni a BIOS-ban, de nemtom, hogy hol. Kérlek segítsetek. -
johndavis #38356 Sziasztok, vki tudna segíteni?
Azt szeretném kérdezni: nekem dualba be van kötve 2 db ddr2-s samsung 512 mb-s 667 mhz-s memória az alaplapomba (asus m2n-e) és hogy be lehet-e még mellé kötni dualba 2 db Kingston hyperx 1gb-s 800mhz-s memóriát?
Előre is köszi a választ.
-
hat ebbol lehet mert azert sipol mert vmi nem mukodik megfeleloen...szal sztem ne nagyon kinozd lehet h tap hiba tenyleg. -
Zack92 #38354 és amúgy ebből lehet valami komolyabb baja a gépnek?(elnézést a dhsz-ért) -
Zack92 #38353 hányat...nem számolok végtelenig...:) addig sípol amíg nem áramtalanítom. -
attól függ hányat és milyen hosszút sípol... általában táp hiba. -
Zack92 #38351 Jólvan mind1...akkor 1 másik kérdés...tegnap a gép elkezdett hirtelen sipolni...így kisebb kihagyásokkal(mintha vmi ritmus lett volna :D)...ma is csinálta 1x...
Amúgy sípolást addig csinálja amíg nem áramtalanítom a gépet.
Naah és az lenne a kérdésem, hogy ez mitől lehet, hogyan lehet megoldani a problémát...?
Vki? -
abit kn8 ultra.de a masik ket slotba ha egyedul rakom akkor megy csak abba a kettobe nem...szerencsere megtalaltam a garanciat sztem holnap vissza viszem. -
Hát tudod sosem lehet tudni, asszem az enyém 2.5-en megy, szóval nem akarok okoskodni :). Amúgy milyen lapról van szó? Mert lehet hogy rossz helyre teszi a ramot ha singleben akarja. -
nem tudom de elobb olvasd el mit ir fent:"Nagy bajban vagyok!",szted ez nagy baj??nem jo helyen jarsz... -
Zack92 #38347 Valaki tudna nekem is segíteni?
(Üdv
1 kérdés:
Hogyan tudom azt kikapcsolni, hogy mikor beakarok jelentkezni kiírja, hogy x üzenetem érkezett "ezen" az email fiókon?
Előre is köszönöm.
Üdv) -
de eleinte nem csinaltam semmit biosba es addig se ment... -
Na bazz, ez eszembe se jutott
Btw, egy DDR magasabb volton üzemel, 2.7V-tól nem kéne meghatódnia.
-
Nem biztos hogy hibás hanem mivel húztad memen a feszt egyszerűen csak nem hajlandó elindulni vele? Bios reset esetleg addig ne vidd vissza -
hat ilyen nincs most szedhetem elo a garanciat es meg sietnem is kell mert 2 eve vettem csak aszem vmikor augusztusba,remelem 2 evre szolt a gari...de nem ertem h mehet tonkre amikor hozza se nyultam
.nah mind1 azert kosz a segitseget!
-
Akkor a lap hibás, egy modullal mindenképp mennie kell. -
de nem mert utolag kiderult h igy van dualban csak rosszul tudtam en.csak mostmar meg az a gondom h a masik ket slot sehogy se megy meg ha egyedul dugom be az egyik ramot akkor se... -
támogatja ez a lap egyáltalán a dual-t?? Mit ír a manual?
-
sajnos igy se megy
.mit ajanlasz vigyem vissza az alaplapom letezik h ket ram slot megment volna anelkul h vmit csinaltam volna veluk?
-
koszonom kiprobalom
-
Külföldi fórumról:
Használj egy modult, menj be a BIOS-ba, állítsd a memó-voltot 2.7-re. Mentsd el a beállításokat, restart. Miután betöltődött a windows, stb. power off. Rakd be a másik modult. És indítsd megint a gépet. -
Zack92 #38336 Üdv
1 kérdés:
Hogyan tudom azt kikapcsolni, hogy mikor beakarok jelentkezni kiírja, hogy x üzenetem érkezett "ezen" az email fiókon?
Előre is köszönöm.
Üdv -
nickedez #38335 Helló!
Olyan problémám van, hogy a házon elöl lévő "Front Audio Panel" ami áll egy mikrofon bemenetből és egy fejhallgató kimenetből, nem akar működni!
A mellette levő két USB -t már sikerült bedugni és működik is!
A Front Audio kábelt rádugtam az alaplapon lévő F_Audio (Front Panel Audio Header) tüskékre! Amit ráadásul EGY féle képpen lehet csak rádugni, tehát nem szúrhattam el! A BIOS -ban nem találtam semmi ezzel kapcsolatos tiltást, a windowsban viszont a Realtek HD Audio Manager mégsem érzékeli ha bedugom előre a fejhallgatót! Tudnátok segíteni hogy mi lehet a probléma? Az Alaplap: Gigabyte GA-73PVM-S2H A ház pedig: XDL Happy-5 BK
Előre is köszönöm a segítséget! -
erycmaster #38334 Sziasztok.
Problemam a következö, még nem találtam rá választ sehonnan, remélem itt tudtok segíteni.
Webstar modem, smc WRT54G router wifis.
2 gép lan 1 laptop wifi.
Router és gélek között nincs szakadás, minden oké.
Amióta lecserélték UPC-ék a modemet webstarra a következö a probléma:
Vannak ugye Receive, Send, Cable ledek. Napközbe többször nincs jel a router felé, tehát nem világit a Send jelzés, söt valamikor a Cable sem.
A modem néha ujraindul, utána minden oké egy darabig. Aztán megint ugyanaz, Send el, Cable el, modem kihuz utana van. Szoltam upc-éknek, kijöttek, kicserélték a modemet ugyanilyen webstarra. Probléma ugyanaz.
Router beállitása:DHCP on, MAC Clone on. Tehát mac-es bejelentkezés probléma nem lehet. Hallottam olyat is h ez a fajta modem nem minden routerrel kommunikál tökéletesen. Mi lehet a baj? Ha valaki tudja irjon, mert már 1 hónapja ezzel szenvedek, és a másik dolog, hogy délután 4-5 óra körül helyre áll a rend, és éjszaka egy szakadás nincs. Talán upc-éknél van a gáz? Köszi -
Lehet hogy nem ugyanolyan a két ram, és ezért nem tud dualba menni. -
nah senki se tud nekem segiteni?
-
hali!eszre vettem h anno mikor a gepem vettem nem dual-ba raktam a ket ramomat...nah most at akartam tenni ket egyforma szinu slotba de amikor elinditottam a gep csak sipol egyet hosszan es nem csinal semmit.aztan atraktam mas hogyis de ugyse ment;csak abba a kombinacioba megy ahogy eleinte raktam.mer van ez ?ugye nem az alaplapommal van baj mert most keszulok meg ramot venni es ha az se fog menni az nagyon gaz...vmit at kene allitsak ?hlp pls -
úgy volt, csak az USB-set raktam be, ezért indítottam újra tegnap vagy 5x a gépet, hol USB-s, aztán nem ment PS2-est, találtam drivert megint USB-set stb. -
nedugd be mind a 2egeret egyszere csak az usb-set rakd be -
ezt a gépnek mond 
bedugtam, egyből új hardver, USB optikai egér, telepítés, illesztőprogi keresése, 10 perc után talál vmit, másol fájlokat, hiba üzenet: "Az INF-fájl szolgáltatástelepítési szakasza érvénytelen." És ennyi, a hardver telepítése közben probléma lépett fel, a hardver valószínüleg nem fog működni, és tényleg nem működik
Ugyanez amikor leszedtem a drivert hozzá, és azt jelöltem meg h onnan keressen illesztőprogit
És még a másik egeremnek a felfele görgetése se működik már... -
nem kell driver az egérhez... -
csak azt a drivert próbáltam ami genius oldalán fenn van, de az is tavaly októberi
SP3-as az XP-m -
Másik (régebbi, újabb) drivrt próbáltál már? Milyen oprendszer? -
Csak a telepitéskor? Csak akkor ha a GTA SA-t telepited, egyéb játéknál nem? -
az mitől lehet h pl feltelepiteném a gta san andreas-t és kb 76%ig felmegy a csik:D azaz addig feltelepiti majd lefagy a gép és ujraindul:Ssssssssss