Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Sordoran
    megoldódott a probléma:
    rákötöttem gépre, benyomtam, beraktam XP SP3-as telepítő CD-t, arról próbáltam drivert rátenni, kiírta: "Az eszköz illesztőprogramjának telepítőjében hiányzik egy szükséges bejegyzés. Ennek egyik oka lehet, ha az INF a Windows 95-höz vagy későbbi változathoz készült. Forduljon a hardver szállítójához.". Jó, nem ment, megint elővettem a leszedett drivert, felrakom. arról próbálok ilesztőprogit frissíteni, nem jó. Letörlöm, és működött az egér XD Azt nem tudom h a letörlése után, vagy előtte jó volt-e, de kiírta amikor onnan telepítettem volna az illesztőprogit hogy: "Az INF-fájl szolgáltatástelepítési szakasza érvénytelen.". Szóval nem ment elvileg. Aztán mikor leszedtem azt a progit vagy mit, meglöktem egeret, és már ment. Na, mi történt akkor?