Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • erycmaster
    Sziasztok.
    Problemam a következö, még nem találtam rá választ sehonnan, remélem itt tudtok segíteni.
    Webstar modem, smc WRT54G router wifis.
    2 gép lan 1 laptop wifi.
    Router és gélek között nincs szakadás, minden oké.
    Amióta lecserélték UPC-ék a modemet webstarra a következö a probléma:
    Vannak ugye Receive, Send, Cable ledek. Napközbe többször nincs jel a router felé, tehát nem világit a Send jelzés, söt valamikor a Cable sem.
    A modem néha ujraindul, utána minden oké egy darabig. Aztán megint ugyanaz, Send el, Cable el, modem kihuz utana van. Szoltam upc-éknek, kijöttek, kicserélték a modemet ugyanilyen webstarra. Probléma ugyanaz.
    Router beállitása:DHCP on, MAC Clone on. Tehát mac-es bejelentkezés probléma nem lehet. Hallottam olyat is h ez a fajta modem nem minden routerrel kommunikál tökéletesen. Mi lehet a baj? Ha valaki tudja irjon, mert már 1 hónapja ezzel szenvedek, és a másik dolog, hogy délután 4-5 óra körül helyre áll a rend, és éjszaka egy szakadás nincs. Talán upc-éknél van a gáz? Köszi