64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Olyan problémám van, hogy a video lejátszókban, hiába próbálok akármiylen színbeállítást ( fényerő, telítettség stb.) állítani semmi nem változik. mitől lehet ez? -
peter01 #38641 Van 1 usb-vel kapcsolatos problémám vettem a napokba egy egeret (usb-s) és akkor is világít ha ki van kapcsolva a gép és ez kifejezetten zavar, más fórumokon olvastam hogy jumperelni kell meg hogy bios-ba is be lehet állítani hogy ne kapjon áramot kikapcsolt állapot volt ahol az írták eszközkezelőbe is be lehet állítani de sehol nem talkáltam részletes leírást és egyik módszerrel sem sikerült megoldani. Próbáltam azt is hogy rárakok egy átalakítót és ps2-be dugom az egeret de úgy is világít. Msi 965 neo alaplapom van. Nagy segítség lenne ha vki leírná úgy hogy egy láma is megértse. -
laller0077 #38640 Hali.
az lenne a nagyon nagy gondom hogy amikor gépezek(játszok,netezek,stb...)akkor megfagy a gép.De csak pillanatokra utána ujra müködik.
Megáll az egér 3-4 másodpercre.
utána az egeret tudom mozgatni de a gép teljesen megvan fagyva..nem engedi h bezárjam az ablakokat.proceszor használatát néztem 10%.
procival biztos nincs baj.
én vinyóra gondolok mert kattog.nem mindig de amikor pl igy befagy akkor kattog.
létszives segitsetek!!!! -
nVidia1 #38639 sziasztok megoldódott a probléma
felraktam a vistát és minden oké semmi probléma.. ezt nem értem
amúgy lenne még egy kérdésem..
mi a különbség a 32bites és a 64bites windows vista között??? -
Hellion88 #38638 Lehetséges hogy attól krepált be hogy kb. 1-2 óra egszakítással állandóan ent vagy 2 hete.
a pl. ost csak egy betű ne űködik XD -
Hellion88 #38637 Sziasztok! BEKREPÁLT A BILLENTYŰET + az egér. PS2-es ind a 2.
LÁTHATJÁTOK IS:)
A KÉRDÉS USB_S CUCCOK VAGY ÚJ ALAPLAP?
ASROCK SOCKET A -
12000? Az bőven jó :) (procira mennyit kaptál? :) ) -
NiGhTM4R3 #38635 Most vettem új gépet, így lett 12 000 pont.
Ezért csodáltam hogy a procira alig adott pontot, pedig nem a ratyi féle :)
Crysist nem próbáltam, de úgy hallottam patchelve még közepes gépeken is elég szépen fut. -
nVidia1 #38634 ok köszi ezeket megcsinálom remélem kidobja a bajt :) -
nVidia1 #38633 héé az nem lehet gond, hogy én egy 32bites xpt tettem fel a gépre?? -
nVidia1 #38632 alaplapot hogyan tudom frissíteni?
amit adtak hozzá cd-t arról telepítsem fel az xpre? -
nVidia1 #38631 vga drivert az nvidia oldaláról szedtem le..
xp-vel sem lehet gond, mert nekem van egy másik gépem amin uaz az xp tökéletesen működik.. -
nVidia1 #38630 jah én nem gyanakszom hardver hibára, mert akkor meghalna minden..
a windows xpt frissítettem már és sp3 van fent, de akkor is újraindul, lehet a táppal lenne gond, mert egy Antler Supercase által gyártott táp, amit a házzal együtt vettem... -
Legelsőnek próbáld meg, hogy frissíted a drivereidet (alaplap+hang+vga). Majd a windowst, szerintem ezek meg is lesznek hamar.
Töltsd le az Everest nevű programot, amiben bekapcsolod a naplózást és a hőmérséklet figyelést, majd 3dmarkot futtatsz.
Ezzel megnézed, hogy jelentkezik e újra a hiba, illetve megnézheted, hogy nincs e túlmelegedés.
Ha nem szűnt meg a gond, akkor memtest-et vagy prime95-öt (de akár mást is, kategórizálva van a letöltés, infó is van mellé a legtöbb esetben) futtathatsz, ellenőrízve a memóriákat.
----
Ha ez nem jönne be, akkor tudnám javasolni, hogy ismerőstől szerezz be egy stabil windows verziót, telepítsd és a fentieket kezd el.
----
Ha belehúzol, akkor ma, holnapra kiderül, hogy szoftveres a hiba vagy sem.
Ha ezek sem vezetnek eredményre, még mindig beviheted hétfőn a géped egy általad preferált boltba/szervízbe illetve remélem mások is reagálnak a kérdésedre.
(én azért gyanakodnék inkább szoftveres problémára, mert hardveres hiba inkább azonnali restart/kikapcsolásként/kékhalálként jelelentkezne tapasztalatom szerint....
-
Seeed #38628 Hali!
Van egy Hp Photosmart c3100 nyomtatóm. 3in1-es, de valamiért nem fénymásol. Világítanak az oldalt lévő lámpák meg a többi funkció is működik, de a patront hiányolja. Lehet vele szines és fekete fehér fénymásolatot készíteni. Arra lennék kíváncsi, hogy okozhatja e az a hibát, hogy csak színes patron van benne? De semmit nem tudok fénymásolni, még választani se enged, hogy színeset vagy 2 színűt fénymásolok e.
A segítséget előre is köszönöm! -
nVidia1 #38627 és ezek közül melyiket? van itt sok?
ha 3dmarkot lefutattom az kiadja esetleg? -
nVidia1 #38626 kössz -
Amit tesztelésre használhatsz.
(hoc.hu) -
nVidia1 #38624 sziasztok lenne egy kis problémám
már háromszor telepítettem újra a windows xpt,. de akkor sem oldódott meg, olyat csinál a gép, hogy gondol egyet és újra indul magától, hirtelen kiír csomó mindent, mintha dosban lennék és újraindul és amikor belép a windows-ba azt írja, hogy A rendszer súlyos hiba után állt helyre!
Mi lehet a probléma, valakinek volt ilyen problémája?
-
Pemack #38623 Vettem egy laptopot és Vistát kaptam hozzá, két hétig használtam, de nagyon nem jött be, úgyhogy telepítettem XP-t. Nagy nehezen megtaláltam az összes drivert, már csak egy dolog hiányzik, amit nem tudom, hogy hol keressek. Amíg a Vista volt fenn addig volt egy kis ikon a tálcán, ami jelezte az akkumlátor töltöttségét. Hogyan tudom visszavarsázolni azt oda? Vagy létezik olyan program, ami figyeli és mutatja?
-
Semmit se kell állítani, de a Crysist próbáltad a régi prociddal? -
Nyugi, ott mindenkinek 0-1-2 FPS van :D
Én 3DMark06-ban 4607pontot kaptam (szar vidikártya lehuzza a gépem...:S)
(A procira 2807 pontot) -
NiGhTM4R3 #38620 Devil May Cry 4, Crysis (még nem próbáltam, csak telepítve van), WarCraft 3 :D
Jelenleg ezek vannak
A játékokban külön be kell állítani a dupla magot, vagy automatikusan érzékeli, és e szerint nő a teljesítmény? -
NiGhTM4R3 #38619 Feltettem pl. a 3dmark 06-ot, és ott a processzor teszten megbukott, 0-1 FPS-t produkált.
Ez azért lehet mert a proci sokkal újabb mint a teszt-program? -
Fájlmásolás a vinyótól függ, próbálj meg valamilyen videót konvertálni, észreveszed majd a sebességet! Milyen játékokkal játszol? -
NiGhTM4R3 #38617 Hali
Valójában csak érdeklődnék.
Szóval eddig egy több éves, "sima" egy magos procim volt, (3Ghz-es) és most vettem egy E8400-ast ami kicsit modernebb.
De semmiféle gyorsulást, változást nem észlelek.
Valamit még fel kell telepíteni, hogy kihasználja a dupla magot, vagy ez már az? (pl. hogy gyorsabb legyen a fájl másolás, stb) -
Próbáltam ezt is, és semmit nem változtat...:S
Am meg az fura volt, hogy bekapcsolásnál (amikor egyből bejön az xp) ha elindítom akkor bejön, de egy fél perc után már nem...:D. Sajna most már valamiért így sem indul... -
próbáld már meg ezt felrakni -
figy én az ilyeneket AIDA 32-vel vagy Everestel szoktam megoldani rányomok és illesztőprogi letöltése..és már nyomja az oldalt.. -
Hali megint...
#38575... megint kezdi, ugyanezt a rákos üzenetet írkálja kifele, és nemtudok semmit se csinálni mert már vagy 60 kis geci programot leszedtem... lécci segítsetek mert pályázatra kell a videó, amit csinálok vele, de ha el is indul, akkor meg konvertálásnál lefagy...
és már elég sokat dolgoztam vele, hogy csak úgy újrakezdjem[kb 9 órát vágdostam egy 2 perces videón]. -
Köszönöm!
Sokat segítettetek, hálám üldözni fog! -
Köszi, nekem a drivers kell ugye? És utána telepítem, ha be van dugva a nyomtató, és egy újraindítás és kész?
-
TomBond #38610 XP-hez
Vista-hoz -
TomBond #38609 Milyen oprendszerre kell?
-
ez a pixma MP600 lenne?
itt van akkor
kiválasztod melyikre kell (xp,vista stbstb),azt gyia -
megkeresnéd nekem, mert vacak a netem, és olyan lassan tölt be mindet, valamit meg egyáltalán, egy pontos linkért hálás lennék!
Előre is köszi!
-
Szia!
Nekem is volt hasonló, Windows XP újratelepítés után, de nekem bekepcsoláskor, amikor az asztalnak kellett vona megjelennie, helyette jött ez a szép kép vagy legalábbis hasonló, aztán kiderült, hogy amivel telpítettem XP CD, az nagyon karcos volt és egyes fájlokat nem tudott normálisan rátelepíteni, aztán kövekezett megint egy XP telepítés másik cd-ről aztán megint ezt írta ki, pedig egy hibátlan cd volt, ekkor egy számítógépes hülyegyerek azt javasolta, hogy telepítsek rá win 98-at aztán utána xp és láss csodát jó volt, tehát én ezt tudom ajánlani, először 98 telepítés, utána egy elindítás, aztán megint xp és jó is lesz! -
ez a /kék halál/
memória gond..vagy nem??
én egy XP telepités után egy honapig tudom nyomni memó csere nélkül ha ezt adja ki..utána má lecserélem és minden oké..
jah és köszi a segtiséget..de az van hogy nekem is szokott igy sipolni az alaplap..az azért van mert leszedtem az oldalát a servernek?? -
Helló! A következő a problémám: Adott egy Win XP SP2 amin a sleep üzemmódból való felébredés rögtön fagyást okoz, és a következő képet kapom. Szóval segítség kellene, hogy a képen az infók mit jelentenek. A 4. paraméter mindig 89-re kezdődik, de a többi byte vátozó. A gép ezt leszámítva lényegében stabil. Nincs túlmelegedés, a tápellátás is elégséges. A probléma azután merült fel, hogy reinstalláltam a Win XP SP3-at. Persze előtte megvolt a format. Felraktam a legújabb drivereket, és mindent beállítottam, aztán sleepbe raktam a gépet, de mikor fel akartam ébreszteni, akkor jött a meglepetés. Mivel azt gondoltam, hogy az SP3 miatt van, ezért format->install Win XP SP2. Minden ugyanúgy csináltam mint eredetileg, de újra ez a kép fogadott. Szóval 2 setup között történt valami. BIOS-t nem bántottam. Annyi a különbség az eredeti setup, meg a 2.,3.-között, hogy míg az elsőnél nem volt a Windóz setupnál beszúrva a kártyaolvasó a többinél már bevolt. A másik az, hogy egy másik partíción ott csücsül a Vista, amit a még akkor raktam fel, mikor minden működött. Linux, Vista alatt hasonló gond nincs. A gépet persze kipróbáltam eltávolított kártyaolvasóval is, semmi sikerrel. Ha letiltom a Plug and Play szolgáltatást, akkor minden rendben. Szóval valami szoftvergondra gyanaxom. Memtest86 és Prime95 hibátlan. Legújabb driverekkel semmi változás. Konfig:
AMD Athlon 64 black 5000+
ASUS m2n SLI-Deluxe NF 570 SLi
A-DATA 800MHz DDR2 2*1GB Dual
Sapphire ATI Radeon 3870 Accelero S1 + 12cm FAN (istenkirály hűtő)
SeaSonic SS400-ET (hangos, szeptemberben gariba megy)
Samsung 320GB F1 series HDD sata
Samsung S203D DVDRW
Ha valakinek van bárilyen 5lete, vagy tapasztalt már ilyet please ossza meg velem, mert már kezdek mérges lenni, irgum-burgum
-
Kisproff #38603 Csáo!!Hát a nyomtatodhoz találtam egy oldalt ha mindenigaz ami talán segithet!A cime:
http://www.printcountry.com/drivers/canon_drivers.asp
Itt válogas drivert de pontosan olvasd le a dobozárol hogy mi az mert én olyat nem találtam hogy MP600-as
Szép napot:)