Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
peter01 #38641 Van 1 usb-vel kapcsolatos problémám vettem a napokba egy egeret (usb-s) és akkor is világít ha ki van kapcsolva a gép és ez kifejezetten zavar, más fórumokon olvastam hogy jumperelni kell meg hogy bios-ba is be lehet állítani hogy ne kapjon áramot kikapcsolt állapot volt ahol az írták eszközkezelőbe is be lehet állítani de sehol nem talkáltam részletes leírást és egyik módszerrel sem sikerült megoldani. Próbáltam azt is hogy rárakok egy átalakítót és ps2-be dugom az egeret de úgy is világít. Msi 965 neo alaplapom van. Nagy segítség lenne ha vki leírná úgy hogy egy láma is megértse.