Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Zoli007
    Helló! A következő a problémám: Adott egy Win XP SP2 amin a sleep üzemmódból való felébredés rögtön fagyást okoz, és a következő képet kapom. Szóval segítség kellene, hogy a képen az infók mit jelentenek. A 4. paraméter mindig 89-re kezdődik, de a többi byte vátozó. A gép ezt leszámítva lényegében stabil. Nincs túlmelegedés, a tápellátás is elégséges. A probléma azután merült fel, hogy reinstalláltam a Win XP SP3-at. Persze előtte megvolt a format. Felraktam a legújabb drivereket, és mindent beállítottam, aztán sleepbe raktam a gépet, de mikor fel akartam ébreszteni, akkor jött a meglepetés. Mivel azt gondoltam, hogy az SP3 miatt van, ezért format->install Win XP SP2. Minden ugyanúgy csináltam mint eredetileg, de újra ez a kép fogadott. Szóval 2 setup között történt valami. BIOS-t nem bántottam. Annyi a különbség az eredeti setup, meg a 2.,3.-között, hogy míg az elsőnél nem volt a Windóz setupnál beszúrva a kártyaolvasó a többinél már bevolt. A másik az, hogy egy másik partíción ott csücsül a Vista, amit a még akkor raktam fel, mikor minden működött. Linux, Vista alatt hasonló gond nincs. A gépet persze kipróbáltam eltávolított kártyaolvasóval is, semmi sikerrel. Ha letiltom a Plug and Play szolgáltatást, akkor minden rendben. Szóval valami szoftvergondra gyanaxom. Memtest86 és Prime95 hibátlan. Legújabb driverekkel semmi változás. Konfig:
    AMD Athlon 64 black 5000+
    ASUS m2n SLI-Deluxe NF 570 SLi
    A-DATA 800MHz DDR2 2*1GB Dual
    Sapphire ATI Radeon 3870 Accelero S1 + 12cm FAN (istenkirály hűtő)
    SeaSonic SS400-ET (hangos, szeptemberben gariba megy)
    Samsung 320GB F1 series HDD sata
    Samsung S203D DVDRW
    Ha valakinek van bárilyen 5lete, vagy tapasztalt már ilyet please ossza meg velem, mert már kezdek mérges lenni, irgum-burgum