64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Inquisitor #39682 Kikapcsoláson a Kikapcs gombot érted a bal alsó sarokban vagy TÉNYLEGESEN a kikapcsolás választottad a melette lévő menüből? -
Nekem hasonló problémám van.
Vettem a napokban új alaplapot: ASUS P5QL-E.
Feltettem rá a vistát, minden frissítést stb.
Leállításra nem kapcsol ki a gép, csak a monitor! A Proci pörög tovább és csak úgy áll le, ha a főkapcsoló gombot 5-6 másodpercig nyomva tartom! -
azért mert a tápból kapja az áramot, az elem azért kell az alaplapba, hogy ha nem kap áramot ne felejtse el a beállításokat -
T0NI #39679 Miért baj ha a tápkábel nincs kihúzva BIOS reset közben? -
alaplap volt sajnos :( vettem ma egy újat azzal megy rendesen -
Hello nekem a gépem olyant csinál hogy a ventik felpörögnek de se kép se hang, még csak nem is sípol ha még ha nincs benn vga vagy ram akkor sem sípol. Ez alaplap gond lesz ha jól tévesztek, amúgy azóta csinálja mióta átvittem a szomszéd szobába és összedugtam és semmit nem csinált, majd újboli indulásra elszállt a floppy. VGA ram vinyó jó ki lett próbálva máshol. Egyéb ötlet? -
tmisi #39676 Plusz ha még kipróbálod az eredeti procit egy másik lapban és ott jó, akkor már tuti hogy laphiba. A BIOST remélem CMOS RESET-elted jumperral rövidre zárva (előtte kihúzva a tápkábelt!).
Igaz hogy CPU-ra anyázik, de érdemes más memóriával és VGA-val is kipróbálni. -
Erre valaki tudna valamit mondani?
Van egy Asus P4P800-E lapom, tegnap óta a bekapcsolásnál nem kapcsol be a monitor, és azt a hibaüzenetet mondja a speaker hogy CPU test failed, kipróbáltam egy másik működő procival de ugyanez van azzal is. Valószínűleg az alaplap ment tönkre? (próbáltam biost is resetelni) -
Ha márkás akkor bőven elég. -
cucumber87 #39673 ok de nem nagyon szeretnék újat venni, szóval akkor ha nem muszáj akor nem kell ugye? -
Elég. Bár a bizti kedvéért 500-ast vegyél (gyártó is azt ajánlja). -
cucumber87 #39671 sziasztok
Ati R4870et vennék
Elég ahoz a 450Wos táp? Vagy vennem kell 1 nagyobbat? -
ja
-
Janika114 #39669 Hello!Van egy Acer Aspire laptopom. Gondoltam ujra rakom a windowst, telepités közbe problémám van. Egy bizonyos idö után egyszerüen kikapcsol a laptop. Megformáztam a meghajtot minden a fájlok másololásánál jár és egyszerüen kikapcsol mindig máskor. Régebben is volt ilyen problémám de akkor vhogy sikerült feltennem. Akkor azt hittem az XP dvd a rossz de most uju van és többet is kiprobáltam de mindig ugyanez. Rem vki tud segiteni. Elöre is köszi! -
81000314 hiba nektek is ezt a hibát írja? -
hali! engem sem enged be! am lehetne nekem is egy kérdésem? előfordul olyan, hogy kikapcsolom a gépet, kijelentkezik, majd kiírja, hogy windows leállítása, ennyi és a gép nem kapcsol ki, egyszerűen marad a windows leállítása felirat és a gép nem kapcsol ki -
Mert egy fosch. Engem se enged. Betojt a rendszer. -
lenne egy próblémám kiírja nem kapcsolódik a Net messenger service hiba mért írja ki és nem tok belépni???
ezzel a hibával 81000314 hiba
légszi válaszoljatok -
Szerintem is alaplap hibás.Azt javaslom szedd szét a gépet és úgynevezett pók kötésben köss rá egyenként mindent az alaplapra.Ja és persze legyen rajta speaker is,hogy ha sípolna akkor tudd mi a rossz benne. -
Üdv!
Van egy Asus P4P800-E lapom, tegnap óta a bekapcsolásnál nem kapcsol be a monitor, és azt a hibaüzenetet mondja a speaker hogy CPU test failed, kipróbáltam egy másik működő procival de ugyanez van azzal is. Valószínűleg az alaplap ment tönkre? (próbáltam biost is resetelni) -
hello! előre szólok nem vagyok nagy guru! de nálam is volt ilyen probléma nem is egyszer!
első alkalommal tápcsere megoldotta a problémám! javaslom kérj kölcsön vkitől egy tápot s teszteld, nem javaslom, hogy cseréljetek, mert ha hibás a táp akkor kiégethet vmit az alaplapból is! :-(
második alkalommal viszont egy kis kondenzátor volt a hibás az alaplapomon, ami miatt tönkre is ment az egész alaplap. tehát ha a tápcsere nem oldaná meg akkor vszínű hogy alaplapos! de
(ÉNIS KÉREK MÁSOKAT VÁLASZOLJANAK)
mert ez egy távoli feltevés! :-( -
Ez a topik non stop tele van kerdesekkel, es sajna en is csak gyarapitani jottem... segitsetek... nem indul a gepem.
Tunetek: ujraindult a gep windowsn futtatasa kozben.
majd abbahagyta egy idore.. ket het mulva ujra csinalta.. joparszor egymas utan. de miutan hagytam a gepet pihenni orakig ujra jo volt.
sokaig jo volt a gep.. majd elozo heten megint elkezdte de annyira hogy mar a BIOS bol es ujraindult...
haverom javasolta hogy csereljek elemet az alaplapban. megtettem. nem segitett. en memoria gyanakodtam, ket memoriaval a negybol nem indult el a masik kettovel viszont mukodott.. ezidaig. most a masik memoriaval is ugyan azt csinalja.. ott ujra indult ahol ki kell valasztani hogy csokentett vagy normal modban inditanam a winfost. vagy meg ezekelott.. vagy pont a winfos betoltese kozben.
gondoltam a cpu tulmelegedesre de a biosban nem melegszik 35 fok fole ( silver compounddal lett anno bekenve)
szal most kicsereltem a ramokat teljesen es ugyan azt csinalja.
gondoltam a tap ra de az eddigi tapasztalataim szerint az csak nagy terhelesnel fagy ki ( jatek elinditasanal, dvd olvasas, stb) esetleg a cpu?
a legfaszabb hogy egyik nagy amcsi boltban sem arulnak sima p4 es procit.. minimum a dual core celeron van. hihetetlen.. pls helo hogy tenyleg cput kell keritenem.. vagy esetleg taphibas lehet.. agy alaplap? -
Köszi Bandi a segítséget! -
Az oldalán írtak szerint igen -
Hali
Szerintetek az MSI K9N NEO V3 alaplap támogatja ezt a CPU-t:
AMD Phenom X4 9500 (sAM2 / AM2+) BOX
?? -
Persze, de már közben megoldódott. -
újraindítottad közben a gépet? -
Az lenne a problémám hogy szeretném feltelepíteni a Kaspersky Internet Security-t ez elött Zonealarm tűzfal volt fent, a zone uninstall programjával leszedtem a tűzfalat viszont a Kaspersky telepités közben megáll hogy még mindig fenn van a Zonealarm és nem meggy tovább. Valakinek valami ötlet hogy hogy lehetne ezt megoldani, vagyis hogy lehetne mostmár teljesen leszedni a Zonealarmot? -
Vki segítsen emrt már megőrülök!
Leküldöm a gépet alvó állapotra, vagyis készenlétire, nem kapcsol le, csak a monitor!!!
Az még haggyán is lenne, de újabban már leállításra se áll le a gép, csak úgy áll le, ha kihúzom a dugót a falból!!
BIOSban minden defaultra van állítva, szal nem hiszem h ott van a hiba
-
Köszike,majd akkor ezt is kipróbálom! -
köszi -
minap én is pont így jártam! nekem a dvd romom -al volt a bibi!
kicseréltem mert azt hittem, hogy rossz, s a másikkal fel tudtam telepíteni.
kiderült, hogy csak vagy ki volt mozdulva, vagy a kábelem volt megtörve, mert mióta kicsréltem a kábelt azóta jó!
tudom ajánlani, hogy mozgasd meg a buszkábelt! meg húzd ki s dugd vissza! -
Mindig annál a résznék van kékhalál,amikor nyomok egy F8-at hogy elfogadom a licenszt,és utána az jönne asziszem hogy melyik partíciót formázza le és ott vége... -
tmisi #39649 Shep: elég 2x2 egyforma, de azért jobb ha a párok hasonlóak. :D
Viktorr: Attól függ mikor ugrik ki. Telepítésnél lehet memóriahiba, vinyóhiba, ja és ha buherált windows telepítő, akkor lehet hogy olyan drivert kényszerít fel amit nem jön össze a hardverral. -
Mitől lehet kék halál,amikor a gépet szeretném ujratelepíteni? -
Ahoz, hogy dualban fussanak a ramok 4 egyforma kell ,vagy elég 2x2 egyforma? -
f11 -
rujcika #39645 Segítséget kérnék!
Az expolrer-ben eltünt a címsor. Mivel tudnám visszahozni?
-
Heló!
Az ASUS P5B lap úgy tudom, h csak 1066MHz-es FSB-je van, de egy haverom lapjának a dobozán van 1 matrica, miszerint megy 1333MHZ-s procikkal is. Mi az igazság és ha nem bírja az 1333-at, akkor mi történik, ha berakok egy 1333-as procit, akkor beáll 1066-ra ugye? Vki válaszoljon. Köszi. -
tmisi #39643 Eszközkezelőben nézd meg felismerte e a hangkártyát és nincs e Ismeretlen eszköz sárga kérdőjellel. + A hangerőszabályzóra is nézz rá.