Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • CSOCSO
    Ez a topik non stop tele van kerdesekkel, es sajna en is csak gyarapitani jottem... segitsetek... nem indul a gepem.

Tunetek: ujraindult a gep windowsn futtatasa kozben.

majd abbahagyta egy idore.. ket het mulva ujra csinalta.. joparszor egymas utan. de miutan hagytam a gepet pihenni orakig ujra jo volt.

sokaig jo volt a gep.. majd elozo heten megint elkezdte de annyira hogy mar a BIOS bol es ujraindult...
    haverom javasolta hogy csereljek elemet az alaplapban. megtettem. nem segitett. en memoria gyanakodtam, ket memoriaval a negybol nem indult el a masik kettovel viszont mukodott.. ezidaig. most a masik memoriaval is ugyan azt csinalja.. ott ujra indult ahol ki kell valasztani hogy csokentett vagy normal modban inditanam a winfost. vagy meg ezekelott.. vagy pont a winfos betoltese kozben.
    gondoltam a cpu tulmelegedesre de a biosban nem melegszik 35 fok fole ( silver compounddal lett anno bekenve)

szal most kicsereltem a ramokat teljesen es ugyan azt csinalja.
    gondoltam a tap ra de az eddigi tapasztalataim szerint az csak nagy terhelesnel fagy ki ( jatek elinditasanal, dvd olvasas, stb) esetleg a cpu?

a legfaszabb hogy egyik nagy amcsi boltban sem arulnak sima p4 es procit.. minimum a dual core celeron van. hihetetlen.. pls helo hogy tenyleg cput kell keritenem.. vagy esetleg taphibas lehet.. agy alaplap?