64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Hello Mercury cc-320 webcamhoz keresek driver de nem találok esetleg ha van vkinek vagy talált az szóljon már légszi mert nagyon kéne köszi -
CMOS Clear-nél elég kivenni az elemet 1 percre, aztán visszakapcsolni a gépet? -
nemhiszem
ték :| -
Bmx01 #39999 hy olyat lehet e csinálni hogy ha van 1 bizonyos webtáram, és l akarok v.mit tölteni pl: képet, programot, zenét + ... akkor közvetlen oda töltse le ? -
jeeee anyamot...frissitettem biost meg szetszedtem aztan osszeraktam es ugyanugy x4-ben megy a VGA....otlet? -
mate317 #39997 Help!
Az asztali gépem, ami 4 évig hibátlanul működött, ma a következőt csinálja: elindítom, és max 2 percen belül mintha áramszünet lenne egyszerűen leáll. Másnak is volt már ilyen? -
Tenki
-
torok6 #39995 sziasztok!! Mindig beakad a játék egy pilanatra pedig már a virtuális memoriát is kikapcsoltam mi lehet a baj? segitsetek!!!!!! -
nincsen...nemis lehet mit elallitani nagyonn...:S
remelem kontankthiba lesz,deha az lesz akk annak annyi..........:( -
Véletlenül nincs valami elállítva a biosban? -
Istnem-e....regen GRID-ben volt 51FPS-m,mostmeg-e...38...anyamot..nemaaa:S -
Noodlee #39991 Lehet. A jumperelésre ügyelj. -
Igen. De csak akkor ha nincs egy kábelen a vinyóval. -
cargame #39989 Hali!
Hogy tudnap a regi winchesterem csatlakoztatni az uj winchesteremhez??? Azt lehet h a regit bekotom a dvd-rom helyere es atmasolom a dolgokat az ujra??? -
okey....este kibelezem a gepet..total darabokra szedem es ujra osszerakom....holnap beszamolok a fejlemenyekrol.....remelem megoldhato a hiba akkoris ha a szetszedes sem segit rajta...:S -
BIZ0906 #39987 Trappolj és legyen olyan poros mint amikor ment xD Egyébként kontakt hiba lehet, hogy a kifújásnál valamit elmozdítottál sok oka lehet :( -
egy HD2600-nyit lassult a gepem...xD -
3dmark06-ban pl 4000 pontot veszitettem ezmiatt!:@
es a tobbi game is belassult -
Gigabyte P35 DS3L a lapom....azelott siman ment...egyszer portalanitva lett a gep kb 1 honapja es azota ilyen SZAR...
BIOS-ban semmi ilyet nem lehet allitani! -
xtimer #39983 jaj fáradt vok =) most látom a cfg-det,meg azt is hogy 4szer újraindul.biosban nyomnék egy optimális beállítást,megnézném hogy úgy újraindulgat-e,mert látom húzva van a procid.anno amikor húztam a procimat azt játszotta el hogy kellett neki 3 restart hogy elinduljon :D -
xtimer #39982 ha nem én raktam volna össze megnézném hogy normálisan van-e összerakva a cucc,aztán biosban lennie kéne olyan beállításnak ami a GPU állítja hogy x*-n menjen asszem =) ha nem nyúltál bele,és nem állítgattad akkor nem kéne hogy gond legyen.amúgy milyen alaplap? -
SEGITSEG konyorgomm!!!!!!!!!
bakker mar kb 1 honapja lassu a grafikuskartyam es most eszrevettem miert....
Everest,Catalyst,GPU-Z azt irjak,hogy
Bus Type PCI Express 2.0 x16 @ x4
X4
X4 !!!!!!!!!!!!ertitek!!!???
azelott x16-ba ment more...segitsetek mi lehet a baj???!!
Ja es bekapcsolasnal kb 4-szer egymas utan ujraindul 1 masodpercenkent a gep aztan 5-ikre bekapcsol es azot ilyen lassu a kartya.......:@
segitsetek -
Hi!
Lenne egy problémám. Van egy Samu 710N TFT monitorom, és az lenne vele a bajom, hogy nem megy XD. A probléma az, hogy nincs kép benne. Közel egy évig csak otthon porosodott, hozzá sem nyúltam, erre, a múltkor, mikor rá szerettem volna kötni az XBOX360-om (előtte a Dashboardon lenyomtam a boxot 1024-re), de nem akar semmire sem reagálni. Ha nyomogatom a menü gombot, akkor kiírja, hogy test ok, vagy valami ilyesmi, de semmi. Próba cseresznyeként rádugtam a laptopra is, egy DVI-VGA átalakítóval, de semmi. Ugyan ez a helyzet. Am a monitor a VGA-s.
Most én csesztem ki a monitorral, vagy csak simán feldobta a talpát? Sajnos nem garanciás szegényke :(.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv.:
Zoli -
xtimer #39979 ha felkeresed a gyártó honlapját az sokat segít.amúgy meg google a barátod :)
http://ati.amd.com/products/radeonx1650/radeonx1650pro/specs.html itt mindent megtalálsz arról a kariról de ha csak a shadermodel érdekel akkor: Shader Model 3.0 -
nekem akkor sípol a videókártyám, ha túl sok fps van. -
fejlemény, csak 1650esről kéne az infó -
Hali!
Információ kellene a Radeon X1600 és 1650Pro -videokártyákról, sehol se találtam, hogy mien shadereket tud, sürgős lenne :/
Köszi! -
Nem, biztos, hogy nem a monitor sípol, először azt hittem, hogy a vinyó szórakozik, de kinyomoztam mikrofonnal, és amikor rányomtam a mikrofont a videókártya végére, akkor a fejhallgatóban lehetett hallani nagyon hangosan azt a sípoló, kercegő zajt, megnéztem a többi kártyán is, vinyón is, a vinyónak teljesen normális hangja van, a többi kártyán meg csak a gép rezonanciáját lehet hallani. Felvételem is van róla, ha érdekel milyen hangja van... Ja és nem úgy lett felvéve a hang hogy egy mikrofont raktam a kártya mellé, hanem egy ház nélküli, meztelen mikrofont nyomtam rá a kártyára, úgyhogy biztos hogy annak a hangját hallottam, aminek kellett. :D Olyan mint egy fonendoszkóp, vagy mi. :D -
torok6 #39974 sziasztok!! Mindig beakad a játék egy pilanatra pedig már a virtual memoriát is kikapcsoltam mi lehet a baj? segitsetek!!!!!! -
Hi!
Lehet Mo.-on olya eszközt kapni, amivel egy gépre USB-n keresztül VGA jelet lehet vinni?
Eddig amit találtam ez, de nem nagyon látom, hogy Mo.-on kapható lenne-e.
Az a célom, hogy az XBOX360-om rákössem a laptopomra HD minőségben.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
piamania #39972 Jó kérdés,hogy melyik.Fogalmam sincs,Nem szedtem szét,hogy megnézzem.De most megint nem zúg. -
ecset plusz porszívó és mindent! egyébként melyik venti? -
piamania #39970 ok.Mondjuk nem mindig csinálja,per pill most nem.Lehet,hogy hülye kérdés,de ecsettel tisztítsam ki,vagy van vmi szer,amivel ki lehet? -
tisztítsd ki a ventillátort -
piamania #39968 HEllo!
Egy kérdésem lenne.Ma amikor bekapcsoltam a gépet,vmi elkezdett zúgni a házban.Így látatlanban mit gondoltok?Lehet,hogy a hűtő csapágyasodott be?Ha igen,akkor tudtok ajánlani egy jó kis hűtőt,ami viszonylag olcsó és hogy hol tudom megvenni?köszi szépen -
Üdv. Olyan bajom van, hogy nem tudok hangot felvenni mikrofonnal. Egyszerűen mintha nem venné.
Hangkártya alaplapi, C-Media AC97 Audio Device. Driver frissítve van, a Vezérlőpult/Hangok és audioeszközök/Hardver fül/a listában a C-Media AC97 Audio Device tulajdonságai/Illesztőprogram fülön a Frissítéssel lett frissítve. Bocs, hogy ilyen hosszan tudtam csak leírni, de nem jutott eszembe per pill rövidebb út.
Két mikrofon is van, egyikkel sem vesz semmit.
Hangerőszabályzóban felvétel és lejátszás beállításban semmi sincs elnémítva vagy levéve. Felvétel módban Mikrofon van kipipálva, de próbáltam már vonalbemenettel is. Mindkét módban a Mikrofon Speciális beállításánál ki van pipálva az 1 mikrofon erősítése.
Vezérlőpult/Hangok és audioeszközökben a Hang fülnél a hardver kipróbálása funkciót lefuttatom, nincs gond a tesztelésnél, viszont a végén amikor kéri hogy beszéljek bele, akkor szintén nem vesz semmit. Ugyanitt a felvétel sávnál a csúszka a tetején van, ha lehúzom, visszamászik magától, nem tudom számít-e.
Se a windows-os hangrögzítő, sem az Audacity nem vesz.
Ötlet? -
Christopher44 #39966 de nem huztam a karit csak bejeloltem hogy lehessen huzni,es aztan reboot,aztan ugy indult,es semmit nem lehet csinalni -
nem melgszik a karid? vga-t gyár hűtőkkel nem nagyon ajánlott húzni mert elsül és általában nincs egyáltalán nem hűtik a memóriát. -
Christopher44 #39964 rivatunernel bejeloltem hogy lehesen gpu-t huzni enable driver-level...
reboot-oltam,es ujraindulas utan bejott egy csikos fura kep.Azota bekapcsolasnal,mindig bejon az a csikos kep,de mindig mas szinben,vagy lefagy.Semmit nem tudok csinálni,de még nem huztam,a "csikhoz" hozzá sem nyultam.VGA-m ASUS N7600GS,AGP-s.PLS segitsetek -
egy szakértő barátomat is megkérdeztem és azt mondta hogy ez memória hiba lehet de azt nem húztam csak a gpu-t.mondta ez még semmilyen húzásnál is előszokott jönni.lehet elromlott