Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Nem, biztos, hogy nem a monitor sípol, először azt hittem, hogy a vinyó szórakozik, de kinyomoztam mikrofonnal, és amikor rányomtam a mikrofont a videókártya végére, akkor a fejhallgatóban lehetett hallani nagyon hangosan azt a sípoló, kercegő zajt, megnéztem a többi kártyán is, vinyón is, a vinyónak teljesen normális hangja van, a többi kártyán meg csak a gép rezonanciáját lehet hallani. Felvételem is van róla, ha érdekel milyen hangja van... Ja és nem úgy lett felvéve a hang hogy egy mikrofont raktam a kártya mellé, hanem egy ház nélküli, meztelen mikrofont nyomtam rá a kártyára, úgyhogy biztos hogy annak a hangját hallottam, aminek kellett. :D Olyan mint egy fonendoszkóp, vagy mi. :D