Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Hi!
Lenne egy problémám. Van egy Samu 710N TFT monitorom, és az lenne vele a bajom, hogy nem megy XD. A probléma az, hogy nincs kép benne. Közel egy évig csak otthon porosodott, hozzá sem nyúltam, erre, a múltkor, mikor rá szerettem volna kötni az XBOX360-om (előtte a Dashboardon lenyomtam a boxot 1024-re), de nem akar semmire sem reagálni. Ha nyomogatom a menü gombot, akkor kiírja, hogy test ok, vagy valami ilyesmi, de semmi. Próba cseresznyeként rádugtam a laptopra is, egy DVI-VGA átalakítóval, de semmi. Ugyan ez a helyzet. Am a monitor a VGA-s.
Most én csesztem ki a monitorral, vagy csak simán feldobta a talpát? Sajnos nem garanciás szegényke :(.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv.:
Zoli