64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Fene hogy nem tudom szerkeszteni a Hsz-t :). Ati supporton olvasom hogy a 2000 és 3000 szériánál az AGP-s karikkal a DirectX-es gyorsításnál gond van ha 7.9-nél újabb driver van fenn ezért kell AGP hotfixet feltolni. Itt a link: Ati support -
Én is innen szedtem le a hotfixet. És emlékszek hogy kétszer telepítettem először a sima 8.5-öt majd a hotfixet. Bár lehet hogy igazad van hogy csak bele van integrálva de nekem így működik és stabil sosem fagyott és a VPU recover egyszer sem jött be. -
Baromság valóban? Milyen érdekes hogy nekem van külön fixem is. Nem szoktam hülyeséget beszélni... -
steweee #40199 ha 2.1 is megfelel, semmi mást ne vegyél mint a logitech x240-et. én nyolcezerért vettem, vhol akciós volt. nagyon klassz és masszív. egy leesés meg se kottyan a fémháznak :) -
pacclacc #40198 Üdv.
Éngem érdekelne 5.1 es fejhalgató(mikrofonos). Ha tudtok ilyen készülékekröl adhatnátok linkeket, és ha esetleg van valakinek irja le milyen tapasztalatai vannak e téren. -
steweee #40197 milyen agp fixet ? :):):)
te ez egy baromság,ezt hallgattam egy másik topicban is, míg kiderült hogy apg fixes driverre gondolnak. nincs külön fix
igen, 8.5 és 8.8-assal is próbáltam -
Próbálj meg meghajtó firmware-t frissíteni. Gyártó oldalán a típushoz megfelelőt leszeded (a típust az everestben meg tudod nézni). -
puma1 #40195 Sziasztok! Olyannal találkoztam mint eddig még soha. Az miért van hogy rokonoktól kaptam 2 fajta DVD-t és mind a 2-ből 25db-ot,és semeikre nemtudok írni semmit. Viszont ha veszek pl Tecsóba legolcsóbb zsar DVD-t arra tudok írni.Amit kaptam még Ua olyan márkájú CD-t arra is tudok írni.Vki taálkozott már ilyennel?Előre is thx a válaszokat -
Mitől lehet hogy az egerem a monitor közebén sokkal lassabb mint a szélein?! Logitech G5-van sosem volt vele problémám -
Noodlee #40193 Vista alá még mindig rengeteg driver hiányzik. Próbáld meg ráeröltetni egy XP-s drivert, néha bekajálja a Vista azt is. -
Sziasztok,
Nemrég vettem egy PCt (konfig lentebb), de a köv. a problémám vele, hátha valakinek hasonló gondja volt és tud megoldást:
Feltelepített 64bites Vista + driverek + stb. minden megy rendesen. Innentől kezdve ha kikapcsolom, majd be, megjelenik a Vista betöltő csíkja, majd utána eltünik és a Login képernyőnek kéne megjelennie, de nem. Úgy tűnik, mintha tök fekete képernyővel kifagyna és nem megy tovább. Majd reset-el újraindítom és vagy eljátsza ugyanezt vagy végre továbbenged és be bírok lépni.
Miután sokadjára resetelem, végre megjelenik a login és beléptem, minden megy rendesen. 3DMark-al izzasztom, nincs semmi gond. 3D-s grafikai szerkesztések, renderek, semmi gond.
Viszont ha elindítok egy COD4-et, akkor több pályát is simán át tudok vinni, minden max-on. De egy adott pályán mindig úgy megfagy, h egyszínű lesz a kép, a hang beakad és onnantól szintén csak egy reset segít.
Ezt Crytek alatt az első pályán is megcsinálja mindig. Levettem a grafikát totál minimumra, akkor úgy tűnt nem fagy. Felvettem egy picit a grafikát, egyből fagyás.
Ötletek?
Előre is köszi.
Konfigom (nincs húzva, minden alapon):
CORE 2 QUAD 2830/1333 12MB s775 Q9550
4x2GB Kingston 800MHz DDR-II Kingston
Gigabyte GV-N26-896H-B - 260GTX 896MB DDR3 HDCP
MSI P43 NEO3-FR
Samsung 1TB 7200rpm 32MB
Cooler Master Silent Pro 500W - Active PFC Mod
stb. -
Igen, de az érdekelne hogy ha volt ilyen valkinek mennyibe kerül. Hogy legyen összehasonlítási alapom meg hogy kb mennyire számítsak majd. Ha nagyon sok akkor csere. -
csab3sz #40190 hali all!
Nekem olyan problémám van hogy ma raktam fel a Vistát és van egy Genius 1000 5.1-es hangfalam ami szórakozik ugyanis 2.0 hang van. Nem bírom vistában beállítani. Hogyan lehet???? -
attól még viheted a garanciális szervízbe csak pénzt kérnek a javításért :) -
Nincs -
Cat 02 #40187 Logitech szebb. Az elképzelhető h köcsögködni fog a Creative hangkártyámmal ? :D -
Lumpy85 #40186 hello mindenki
egy elég érdekes kérdésem lenne, most vettem uj gépet mert kellett a munkámhoz, de mondom akkor már végigtolom egy gyerekkorba megkedvelt játékot az alone, nos az alone5 be észrevettem hogy ha a kocsiba a kábelek kötöm össze akkor elég ronda a kép vagy nagyon ritkán az árnyékom pixeles de minden más esetbe tökéletesen szép a grafika ez mitől lehet? vgaám: geforce gtx 260 típusú kártyám van szerintem ennél nem kéne ilyen hibának lenni vagy esetleg a játékba van ez a hiba benne? vagy ez nem is hiba?
előre is köszönöm a válaszokat -
persze találsz 2.1 ben is creative-ot, csak hirtelen linkeltem :) -
Gari. -
Üdv!
Laptop kijelző hibám van. A képernyőn 2db csík(ami horizontálisan végigfut a teljes képernyőn) jelent meg, gondolom érintkezési hiba lehet mert mozgatásra néha el bírom tüntetni.
Volt esetleg valakinek hasonló hibája? Ha igen tudna-e megbízható szervízt javasolni.
Köszönöm. -
creative hangfalakat is nézhetsz! hasonló árban pl ez. -
A hangfalat csak ajánlani tudom nekem is ilyen van csak 5.1-ben de hallottam a 2.1-et is és szépen szól :) -
Cat 02 #40180 Sziasztok. Vennék 1 hangfal set-et és 1 külső vinyót. Sztetek ezek jók ?
Külső vinyó
Hangfal -
Feltetted hozzá az AGP fixet? Már ha radeonról van szó. -
steweee #40178 köszönöm a segíteni akarást, de úgy látom nem vagytok éppen a topon a témában.
semmi memóriahiba, ezt a hibaüzenetet akkor dobja fel a gép, ha fogalma sincs hogy miért nem megy aminek mennie kellene. más játékok meg bármi egyéb program hibátlanul fut.
azóta már sikerült annyit kiderítenem, hogy mivel ez agp-s kari, és van rajta egy chip, ami a pci-e adatfolyamot akarná szimuláni, az kavarhat be bizonyos játékoknál, amik "érzékenyek" erre
na hétvégén lecserélem egy ezres ráfizetésével egy 3650-re ami újabb fejelsztés közel azonos teljesítménnyel, meglátjuk mi lesz
majd beszámolok -
Én nem tudom szét szedni :D, de köszi, szólok fateromnak, ő ért ehhez... meglátjuk mi lesz ezután. -
Lehet hogy túlmelegszik vagy éppen csak melegszik valami. Első körben pucold meg a ventiket. -
Még mindig fagy az a pár játék, amit felsoroltam és most már Star Wars Battlefront 2 is... elárulná valaki miért és mi lehet a fagyásra a megoldás? És lehetőleg ne azt nyögjétek be, hogy új gép... ha lenne pénzem, örömmel összevásárolnám a legjobb vasat! De nincs. Gépem: Ati Radeon 9 600 és 512 MB Ram, fagy a következő játékok: GTA SA, Scarface, Gyűrűk Ura, Star Wars Battlefront 2... és gépigénye megfelel a gépemnek, régen mind fagyás nélkül ment, most meg bénáznak.
Mikor játszok velük, van, hogy bírják pár óráig, de SW BF 2 most előbb tíz perces játék menet után fagyott le a csata legvégén... ment a hang, aztán az se volt, a billentyűm még elején reagált, capslock csipogott, ha benyomtam, majd az se már... próbáltam driver-t frissíteni korábban, de nem hiszem, hogy az a probléma.... -
Sziasztok!
Tudna nekem valaki egy olyan routert mondani amivel a T-Mobile 3G-HSDPA USB-s témát el lehet osztani. Ha van erre már egyáltalán megoldás!
Köszi szépen előre is!
Üdv:JoE -
Van egy integrált SP2-esem, nemrég "vettem", úgyhogy valószínűleg reinstall lesz, amikor majd rá tudom szánni magam a dologra :-( -
Hát, csakhogy az DX7 specifikáció tudtommal, úgyhogy annak a karinak csípőből kéne tudnia. Szerintem memóriahiba. -
Valszeg a játék amivel játszani akarsz megköveteli a Hardware T and L-t és ezért nem indul. -
pacclacc #40170 Amugy xp-m van, és a szolgáltatás be volt rajta kapcsolva! Most kikapcsoltam, meglátom lessz e válozás. -
steweee #40169 The program requires hardware T and L (nem tudom beütni az and jelet mert felugrik a catalist center) and stencil support (thus 32bpp desktop!). Open window failed.
alkalmazáshiba -
a "0x00ae3346" címen található utasítás a "0x0000000" memóriacímre hivatkozott. a memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet : read."
a program befejezéséhez.....stb.
vmi 5let ? -
"vegyél" integrált sp3as winfost :) -
Vistában sajnos én sem tudom mert xp-t használok. -
Izé, az SP3 azt írta, hogy minimum SP1 szükséges. De nem értem, mert nekem olyan van...
Hajaj... Van valakinek ötlete? Vagy ez azért van, amire gondolok...? Akkor mi a megoldás? -
Sajnos nem találom. :( Angol nyelvű vistaval próbálkozom. Mindenhol megnéztem de nem találtam olyat ahol a hálókártya/kapcsolat sebességét lehet állítgatni. :( -
Most olvasom a Microsoft oldalán, hogy elvileg tartalmazza az SP3 az SP1-2-t is.
Csorog lefelé, remélem a legjobbakat. Amíg le nem jön, addig FIFA 07 :D -
amdopteron #40163 Hello én nekem egy tv.vel lenne gondom nincs meg a használati utasítása ha van vkinek nekem az is tökéletes
samsung CZ-21N112T típusú tv.re rá rakta vki a gyerekzárat hogy lehet az feloldani??vkinek vmi trükje nincs rá köszi hallo