Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Sziasztok,
Nemrég vettem egy PCt (konfig lentebb), de a köv. a problémám vele, hátha valakinek hasonló gondja volt és tud megoldást:
Feltelepített 64bites Vista + driverek + stb. minden megy rendesen. Innentől kezdve ha kikapcsolom, majd be, megjelenik a Vista betöltő csíkja, majd utána eltünik és a Login képernyőnek kéne megjelennie, de nem. Úgy tűnik, mintha tök fekete képernyővel kifagyna és nem megy tovább. Majd reset-el újraindítom és vagy eljátsza ugyanezt vagy végre továbbenged és be bírok lépni.
Miután sokadjára resetelem, végre megjelenik a login és beléptem, minden megy rendesen. 3DMark-al izzasztom, nincs semmi gond. 3D-s grafikai szerkesztések, renderek, semmi gond.
Viszont ha elindítok egy COD4-et, akkor több pályát is simán át tudok vinni, minden max-on. De egy adott pályán mindig úgy megfagy, h egyszínű lesz a kép, a hang beakad és onnantól szintén csak egy reset segít.
Ezt Crytek alatt az első pályán is megcsinálja mindig. Levettem a grafikát totál minimumra, akkor úgy tűnt nem fagy. Felvettem egy picit a grafikát, egyből fagyás.
Ötletek?
Előre is köszi.
Konfigom (nincs húzva, minden alapon):
CORE 2 QUAD 2830/1333 12MB s775 Q9550
4x2GB Kingston 800MHz DDR-II Kingston
Gigabyte GV-N26-896H-B - 260GTX 896MB DDR3 HDCP
MSI P43 NEO3-FR
Samsung 1TB 7200rpm 32MB
Cooler Master Silent Pro 500W - Active PFC Mod
stb.