Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Legend Killer
    Még mindig fagy az a pár játék, amit felsoroltam és most már Star Wars Battlefront 2 is... elárulná valaki miért és mi lehet a fagyásra a megoldás? És lehetőleg ne azt nyögjétek be, hogy új gép... ha lenne pénzem, örömmel összevásárolnám a legjobb vasat! De nincs. Gépem: Ati Radeon 9 600 és 512 MB Ram, fagy a következő játékok: GTA SA, Scarface, Gyűrűk Ura, Star Wars Battlefront 2... és gépigénye megfelel a gépemnek, régen mind fagyás nélkül ment, most meg bénáznak.
    Mikor játszok velük, van, hogy bírják pár óráig, de SW BF 2 most előbb tíz perces játék menet után fagyott le a csata legvégén... ment a hang, aztán az se volt, a billentyűm még elején reagált, capslock csipogott, ha benyomtam, majd az se már... próbáltam driver-t frissíteni korábban, de nem hiszem, hogy az a probléma....