64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Farbiter #40322 Helló!Segítségeteket kérném!Van kb 2 éves gépem Realtek AC 97-tel.Két hangszóró bemenet van,egyik elöl másik hátul.Az elsőt használtam eddig mert a hátsó nem működött.De most az első drótjai elszakadtak,ezért csak a hátsót tudom használni.A hátsót probálnám használni de olyan monoton,halk hangot ad ki,hogy rossz hallani.Teljesen föl van tekerve a hangerő meg minden más,de nem tudtam megoldást találni.Előre is köszi a helpet!! -
És nem is vesz el sok erőt a gépből? -
Sziasztok!
Ilyen "képkeretezést" vagy micsodát milyen képszerkesztő progival lehet a legegyszerűbben csinálni,nem tudjátok véletlenül? Köszi!
-
BIZ0906 #40319 Majd ha egy progi a procit használja akkor nézd meg. -
Atti10 #40318 Most felvettem megint 3Ghz-re és a feszültséget 1,555 V-ra és most nincs probléma. Amúgy nem melegszik jobban mint eddig. -
De ha már 3 ghz-n is lefagy akkor valszeg túlmelegszik tehát nem bírja. Amúgy ha sokáig van magas hőfokon az károsíthatja a procit. -
Atti10 #40316 Köszi, de mi van ha túlnyomom, károsodhat a proci?
Meddig emelhetem az órajelét? 3,2-ig mehet? -
Noodlee #40315 Ha órajelet emelsz, akkor a feszültséget is tolni kell felfelé. Csak szépen apránként, hogy nehogy sok legyen. -
Atti10 #40314 hello!
Nekem van egy 2,8 Ghz-es HT procim és szeretném feljebb vinni az órajelét, de már 3 Ghz-en is lefagy meg újraindul, mit lehet vele csinálni?
Esetleg a feszültséget feljebb vehetem és ha igen meddig kell?(Most 1,525V) -
itt -
Sziasztok.
RADEON 9200 PRO VIDEÓKARIHOZ EGY ÚJ(ABB) FAJTA DRIVERT ADNI(LINKELNI)
előre is Köcce -
tmisi #40311 Én még a tápra is gyanakodnék. Főleg ha a 6 év alatt jó sokat is ment a gép.Akkori gépekhez még nemigen osztogattak ütős tápokat, hanem inkább Acorp-Codegen szint volt csak. -
Biztos hogy vinyó probléma. De futtass egy HD-tune error check-et és az megmutatja ha az. Ingyenes progi google-ban keress rá. -
BIZ0906 #40309 "A gép 6 éves" Hát igen kezdi feladni a harcon de lehet, hogy csak egy új vinyó kéne. De sajna bármi lehet :( -
italo 86 #40308 Sziasztok!
A probléma a következő: a gép indításnál betölti az xp-t majd a bejelentkezésnél egy kattanás kiséretében ujra indul.Ezután kb 15 perc többszöri ujraindítás kell ahhoz hogy a windows normálisan betöltődjön.
Az xp betöltődése után a gép egész nap tökéletesen működik. Ha leállítom és a gép 1-2 órát áll a jelenség indításnál megismétlődik. Két hetente az xp-t a rengeteg ujraindítás miatt ujra kell telepítenem mert összeomlik.
A gép 6 éves. Config:ASUS A7S333,AMD ATHLON XP1600,768MB DDR RAM, MAXTOR80GB HDD, GEFORCE 4 64MB VIDOKARI
Teljesen tanácstalan vagyok a hibát illetően.
Előre is köszi a segítséget! -
Sziasztok!!
Lenne egy kis problémám... kaptam egy Silver Crest vezeték nélküli egér meg billentyű kombót. Ezzel még nem is lenne baj, de minden tököm driver fel van rakva, de a billentyűkön lévő gyorsgombok nem működnek, pedig a hozzá adott progival szépen bevan állítva, hogy mit kéne indítania.
BIOS-ban bevan állítva az USB s bilentyűtámogatás, meg minden ami létezik, de mégsem működik:S Az egyik gomb megy, tehát a gépet ki tudom kapcsolni, de pl egy KM Playert vagy egy Word-öt már nem tudok felhozni vele... mi lehet a baj????
Előre is kösz
-
kozitomee #40306 Sziasztok lenne egy olyan problémám hogy hozzám került egy Toshiba laptop teljesen noname nemtudok róla semmit, csak annyit hogy az istenért sem akar elindulni. Egyenlőre annyit sikerült a problémáról kiderítenem hogy a töltésvezérlő lehet rossz vagy mi a kutya füle... Az a lényeg hogy a töltő led sárgán villog folyamatosan. Ha kikapom az aksit és nem erőszakolom a bekapcs gombot, és így próbálom rákötni a villanyhálózatra akkor töltést jelez. A töltő led zölden míg az akkumulátor led sárgán világít. Tanácstalan vagyok. Ha valaki tud valami megoldást akkor legyen szíves megírni. Az a legszebb a dologban hogy most jött vissza a szervízből mert meghalt az akkumulátor benne és ki kellett cserélni...
Előre is köszi^^
Ha tudsz valamit rögtön írd meg válaszban légyszi nagyon fontos lenne...
Szia/sztok! -
Azért szerintem a Foobar2000-nek érdemes adni egy esélyt... A legjobb lejátszó szvsz. -
ha a BIOSban látod a két hddt és az írót, akkor nézd meg, hogy a samsung winyó van e beállítva bootoláshoz a bootsorrendbe. (megha lehúzod a wd-t akkor megy?) -
Régebben hogy volt bekötve a dvd-író/vinyó? Mert lehet hogy a vinyó ami benne van slave-en van és az új vinyót is oda tettétek és ezért megy, vagy csak egyszerűen gari. -
SaSaa #40302 Hellósztok!
Vettem egy új vinyót bekötöttem, de nem akar elindulni a windows.
A jumperelés elvileg jó meg a BIOS is, de a mielőtt betölti a Windowst kiírja, hogy IDE drives detected.
Melyik eszközt mihez kössem hozzá? (2 winchester,1DVD író)
Havernál is kipróbáltuk nála se indult el vele Windows
Szerintetek mi lehet a gond?
Kis infó a gépről:
Alaplap:MSI K7N2 Delta-L
Régi vinyó:Samsung 40Gb IDE
Új:Western Digital 160Gb IDE
Táp:350W -
Oké,akkor beletörődök...Nincs kedvem megszokni másik ilyesféle programot,WMP meg nem jön be,nagyon nem... -
BIZ0906 #40300 Volt ilyen kérdés a Fixtv-n is eskü, de a válasz itune hibája elvileg de nem biztos :( -
Miért van az,hogy miközben netezek,és épp tölt be egy oldalt,akkor itunesben a zene elkezd szaggatni arra a rövid időre? -
Fasza:) Köszi szépen! -
StreamHijacker a megoldás! -
És konkrétan olyat,ami felveszi az adást,hol találok? -
Van a winamphoz rengeteg ilyen kiegészítő, stream-elő progik ha jól emlékszek. -
Sziasztok!
Tudtok nekem mondani egy olyan progit,amivel lehet felvenni internetes rádió adást? Méghozzá olyan internetes rádió,amit winamppal kell megnyitni/hallgatni -
Csabi015 #40293 Hát nem igazán szokott ilyenekt csinálni, nagy ritkán bejön egy kékhalál és ennyi, most tettem fel ujra a windowst hátha amiatt van CRC hiba sajna nem nyertem vele semmit sőt most még rosszabb uj/régi problémám lett, MSI Radeon HD2600 Pro (AGP) 512 DDR2 es videókártyám van, és akárhányszor felteszem a windowst (Xp) fel akarom tenni a catalystet, de nem teszi fel mert aztmondja hogy nincs kompatibilis videókártyám??, namost a gyárilag hozzá kapott cd-n levő catalyst is ezt mondja, fél napi szenvedés után végre sikerült rábírnom a drivert, de mostmeg sehogy sem bírom 85 hz-re rakni nem tud valaki vmi tippet erre? (catalystok amiket próbáltam: 7.1, 8.3, 8.7, 8.9) Előre is köszi -
tmisi #40292 Ha nem telepítetted újra a rendszert, akkor most tedd meg és rakd fel a legújabb Catalystot (8.9). És mindenből a legfrissebbet, hangkártyát és alaplapot is.
De előtte: a Sajátgép jobb klikk, tulajdonságok, speciális, beállítás, indítás és helyreállítás és ott kikapcsolni középtájt az "Automatikus újraindulást".
Ha ezután is újraindul (és nem kékhalált dob), akkor a táp a ludas. -
hát elvileg nekem az 5.1et viszi az alaplapra integrált realtek kari ami gyengébb mint egy hangkari és eddig semmi bajom sics vele
sztem felesleges -
Én még azt tenném hozzá tmisi tippjeihez, hogy esetleg a RAM szar. A win nem szokott összeomlani, vagy fagyni, vagy mem. címzéshibás üzenetekkel dobálni? -
mert #40289 Bocs a duplapostért..
Windows hibakód az újraindulás után:
BCCode : 1000007f BCP1 : 0000000D BCP2 : 00000000 BCP3 : 00000000 BCP4 : 00000000 OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1
ebből sejthető hogy xp sp2-m van.. -
mert #40288 Helló, a következő a problémám:
Nemrég vettem egy agp-s Sapphire HD 3650-et (512mb, gddr2). Egy-két dolog jól megy vele (Bioshock, Witcher) viszont sok játéknál amint a főmenüben kattintanék valamire újraindul az egész gép (ez van pl a Mass Effectnél, és ami idegesítőbb, a WoW-nál is, pedig a régi Radeon 9600 xt-mel az ment simán).
A gépem: 3.2 athlon xp; chaintech 7NJL1 alaplap; 1g ddr 400 mhz; audigy 2; 400w-os táp.
Valami ötlet..? -
tmisi #40287 1. A hálózat nem stabil, megszakad többször a kapcsolat.
2. A merevlemez hibázik, pl. sok rajta a bad sector.
3. Vírus vagy spyware.
4. Ha egy oldalról produkálja mindezt próbáld ki másikkal is mert lehet hogy a szerver szar. -
jah..
most sikerült összedugnom úgy, hogy csak az egyik front szatelit nem szól. vagyis szól, nagyon halk csigorgások jönnek ki belőle. A többi hibátlan, a mély brutál :D
Akkor felesleges Creative hangkarit venni? -
Csabi015 #40285 Hello, remélem tud valaki segíteni, miért van az hogy akármit töltök le minden a szó szerint minden CRC hibás? -
miaz h gyenge??
Azon csak jel megy ki az erősítő a mélynyomóba van tudpmásom szerint... -
hello
van progi a hangkarihoz.. de azzel se tom hogy kell rendesen bekötni!
Nem lehet hogg 'kevés' ez a hangkari ?
Mi lenne ha mondjuk egy Creative SB Live-t, vagy Audigy-t használnék?