Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Csabi015 #40293 Hát nem igazán szokott ilyenekt csinálni, nagy ritkán bejön egy kékhalál és ennyi, most tettem fel ujra a windowst hátha amiatt van CRC hiba sajna nem nyertem vele semmit sőt most még rosszabb uj/régi problémám lett, MSI Radeon HD2600 Pro (AGP) 512 DDR2 es videókártyám van, és akárhányszor felteszem a windowst (Xp) fel akarom tenni a catalystet, de nem teszi fel mert aztmondja hogy nincs kompatibilis videókártyám??, namost a gyárilag hozzá kapott cd-n levő catalyst is ezt mondja, fél napi szenvedés után végre sikerült rábírnom a drivert, de mostmeg sehogy sem bírom 85 hz-re rakni nem tud valaki vmi tippet erre? (catalystok amiket próbáltam: 7.1, 8.3, 8.7, 8.9) Előre is köszi