64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Windows Xp SP3, de SP2- vel is csinálja (teljesen másik telepítő lemez). Vírusírtó az Nod32 , valamelyik újabb most a verziószámát nem tom, de próbáltam másikkal is. A tűzfal pedig a win tűzfala. -
tmisi #40400 Milyen vírusírtót, tűzfalat vagy biztonsági csomagot tettél fel? -
Üdv! Lenne egy kérdésem. Miért dobja be ezt az üzenetet a gépem minden indításnál?
Már tettem újra a windowst, de akkor is egy idő után jön ez az ablak! Már idegesít... Mi lehet a gond? Köszike! -
kössz -
Hol? -
Nem. -
Krisztofer45 #40395 Én azt kérdezném hogy zene alá hogy lehet szöveget tenni hogy menjen a zene is meg a szöveg is?? -
Köszönöm a segítséget! -
Olyat lehet hogy felteszek a Ipod-ra egy zenét és rárakom a lyrics-et és mikor megy a zene megy automatikusan megy a szöveg is?? -
InfraRecorder
Ez egy nyílt forráskódú program , szerintem cégeknek is ingyenes és jogszerű a használata -
Sziasztok!
Tudtok olyan DVD író programot, ami ingyenes, és cégek is használhatják? A legtöbbet sajnos csak magánszemélyek használhatják jogszerűen. -
Noodlee #40390 Itt van egy, csak regisztrálnod kell :/ -
xxxpaulxxx #40389 Rájöttem... amikor 640x480 van... akkor kellett megnyomnom az auto gombot!:D
Köszi:) -
hali !
szükségem lenne windows xpegy driverre a cirrus logic laguna 5465 videókártyához !
egy régi IBM gépbe van beépitve.
gugliztam , de nem volt eredménye
-
minek előre ha lyukas ? nekem is ilyen ház van.hátul egy szép kis 12cm-es venti van de ha nagyon akarsz előre akkor még egy 12-est vegyél oda asszem az még jó oda. -
egy COOLERMASTER RC-331-KKN1-GP Elite házba előre szeretnék egy házhűtőt, előre, van vmi tippetek milyet rakjak bele?? halk legyen plz :) -
Paplanoszozo #40385 "bad directsound driver please install proper driver or select another device in configuration error code 88780078"
Ezt irja ki a winap mit zegyek? valaki meg mondaná nekm hogy mi az a Device Manager és hogy lehet elöhozni hogy müködik mert szerintem az a gond -
tarol #40384 Hi all!!
kb kéthete irtam a problémámról, hogy 10sec szaggatás, 10 sec normális játék és ez váltakozik periodikusan.
NOS!! A titok kulcsa az, hogy nem minden alaplap támogatja a gyorsabb procikat. Teszemazt (az én esetem) veszek egy AMD X2 6000+ CPU-t, mellé egy 12000 HUF ASUS M2A-MX (vagy M2A-VM) alaplapot, akkor az hiába AM2+, és hiába támogatja a 64Athlon Fx, 64Athlon X2, 64Athlon, Sempron minden anyámkínját, NEM FOGJA TÖKÉLETESEN KEZELNI AZ 5200+-nál NAGYOBB PROCIKAT!! Magyarán az oprendszer műkszik, sok-sok funkcio is, de a játékok felejtősek (hacsak valakinek ugyanugy nem jár az agya, hogy 10 másodpercig stimmel azután 10sec filmszakadás ;) neki kifejezetten előnyös).
Persze a gyártóknál egy szó sincs erről a dologról, mert gondolják aki 20ezer fölött vesz procit játékra, csak rádob még +5ezret egy jobb alaplapra (ugyanis ezek a lapkák 17ezertől kezdődnek).
Azért írom ezt le, hogy aki új PC összerakásán gondolkozik, az tudjon ezekről a dolgokról, és mindenképp járjon alaposan utána, mielőtt összeválogatja az alkatrészeit.
De arra is tessék számitani, hogy az eladók többsége szintén nem tud az ilyenekről, és rábólint az összeállitásra.
Ezzel meg lehet spórolni kb 6-7ezer forintot (mert a bontott alaplapot max a teljes ára 70%-áért veszik vissza, ha egy percig nem használtad akkor is)
ennyi... bye...
-
Punishment #40383 Sziasztok!
Nekem az a gondom, hogy vettem egy új vinyót, beraktam az újat, a régit pedig leraktam. Aztán eszembe jutott, hogy a régin vannak adatok, amik kellenek nekem, de nem merem kiszedni, és úgy berakni újra. Hallottam, hogy lehet külső memóriaként is használni, ha ezt beállítom rajta valami külső kapcsolóval. Nekem valami flap-et mondtak, hogy rakjak rá és úgy csatlakoztassam, de nem tudom mi az.
Előre is köszönöm a segítséget. -
Használd egészséggel! :) -
arról lenne szó, hogy bármilyen játékprogramot indítok el, kiír egy hibaüzenetet (pl cod4nél ezt: creature2dtexture ( 3 cursor3, 64, 64, 0 ).
már újratelepítettem az illesztőprogikat a videókártyához, de nem segített. -
Próbáld meg másik tápkábelre rádugni hátha meg van törve -
Ez eléggé tápgondnak tűnik legalábbis egyik részről mert a gép terhelés alatt kikapcsol, és csak rövid idő után kapcsol vissza. Próbáld meg egy cseretáppal. A cd-dvd gond-ra, is lehet ez lesz a megoldás, vagy próbáld meg egy másik szalagkábelre rádugni + másik tápkábelra. -
Janoooo #40378 Helló!
Most cseréltem tápot. Deer 450W -os volt és most CHIEFTEC CFT-750-14C 750W -os van benne.
A DVD íróm: LG GSA-H55N
Eddig minden jó volt, minden lemezt jól megírt, de mióta kicseréltem a tápot, azóta majdnem minden lemezt elront. Vagy írás közben megáll, vagy CRC hibás lesz amit megírt.
Mi ennek az oka? Az író a rossz? Vegyek másik írót?
Légyszi segítsetek.
Előre is köszi. -
oohaa..nemis tudom hogy koszonjem meg....nagyon jol fut maximumon...:D
thank you very match! -
Neked is erre a progira van szükséged!
Feltelepíed.
Elindítod a cpu-controlt.
Elindítod a stalkert.
alt+tabbal kilépsz és megkeresed a listában (legalul lesz) a stalker exéjét. Jobbklikk rá -> All CPUs -> 2 CPUs -> 1+2
Ezután használni fogja mindkét magot. -
Dual Core and Performance
S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky should utilize your dual and quad core processor natively and automatically. Running a dual or quad core processor is one of the best ways to improve performance....ezt talaltam README-ban....haat itt valami pedig nekem nem stimmel!!!! -
hello!!!!!
adott egy jatek...STALKER CLEAR SKY!!!
elkezdtem jatszani vele(1.5.05) es iszonyatosan szaggatott(11-16 FPS)..a feladatkezelo pedig azt irta,hogy az 1 MAG 100%-on ment vegig a 2 MAG pedig 1-4%-on futott....a jatek nem tamogatja a DUAL CORE-t??vagy hol allitsam ezt be>?nagyon szarul megy!!!
Intel E2180@3,2GHZ....HD3850 256MB....Win XP SP3....4GB DDR2 850MHZ -
Mahdi #40373 A nagy Technika és Gépguruktól kérdeznék egy-két dolgot, mert kissé félek a szervizektől, nemegyszer vesztettem már el miattuk fontos fájlokat. Ha valaki tud bármi ötlettel szolgálni, segíthetne szegény rászoruló gépemen, aki most is éppen itt lábadozik mellettem. (Ez most a másik gép, amiről írok)
Szóval: (Ha a rengeteg problémából csak egyre tudtok tanácsot adni, sokat segítetek! :) )
- 1. A gép magától kikapcsolja magát, ahogy megterhelőbb feladatot kap. (Játék, nehezebb programok, filmek, több program futtatása satöbbi.) Ilyenkor meg sem szólal, csak elhallgat és kikapcsolja magát. ??? ---Túlmelegedés kizárva!!! --- A gépen egyébként frissítettem a Vírusirtót, lefuttattam 1-2 pucoló programot, biztosítottam elég helyet a merevlemezen, majd felraktam a legújabb (3-mas) Xp Service Pack-ot is.
- 2. Kikapcsolás. Miután ezt megtette, vagy bármikor kikapcsolom (az már szerencsés, ha én és nem ő maga) utána egy jó öt percig nem lehet visszakapcsolni. Ha ez letelik, akkor már újra beindul a gépezet és vele az XP. :?
- 3. Sokszor (nagyon sokszor) ha jobb egérgombot, vagy del-t nyomok az asztalon, vagy az intézőben (igazából bárhol) egy hibaüzenet jelenik meg, és minden újraindul. (nem a gép, csak frissíti magát a Windows és úgy vehetjük, hogy nem történt semmi, bármi is volt a parancs.)
- 4. Nem ismer fel semmilyen CD vagy DVD romot, legyen az olvasó, író, vagy mindkettő, és eme szándékát (vagy nemszándékát :roll: ) semmilyen eszközkezelői beállítással nem tudtam orvosolni.
- 5. Nem enged semmilyen Hálózatot nyitni, vagyis nem ismeri fel a netet, amit átdugva ez a gép, amiről írok, rögtön felismer.
Hát most csak ennyi jut eszembe hirtelen. Valószínűleg szoftveres /persze lehet az is hogy Hardwer-es.../ a probléma, de kb 50 Gigányi anyag van, amit nem szeretnék elveszíteni, és mint az a hibák közt írtam is, még kiírni sem tudom őket. (Ráadásul a nagyobb pendriveokra (pl.4 vagy 4 gigás) való másoláskor is a felénél feladja, és szó nélkül kikapcsol a gép... :shock:
Ha bárki bármilyen ötlettel tud szolgálni, annak nagyon hálás leszek! Köszi! -
Paplanoszozo #40372 nem tudok rajta elmenni pontossan nézd már meg hátha neked többet mond! -
Paplanoszozo #40371 találtam egy ilyet de nem megyek rajta megnéznéd hogy te neked ez segit e valamit?
http://support.microsoft.com/kb/888111#appliesto -
Nem tudom hogy jó lesz-e. Ez a legújabb Realtek driver. Ha nem műxik akkor passz. -
Paplanoszozo #40369 és ha ezt feltelepitem akkor jó lesz? amugy mi ez pontossan? -
Igen arra. Ezt próbáld meg felrakni. -
Paplanoszozo #40367 vagy erre gondoltál?! 7.1 Channel Audio (compliant with AC'97 2.3,multi-speaker 3D audio support,SPDIF output functions througgh EMTA I/O optical fiber and coawial) -
Paplanoszozo #40366 mit jelent az hogy milyen márkájú a hangcsip please? erre gondolsz? Realtek AC'97 Audio vagy mirre? magyarázd már el? valami illesztő program kénne? -
Na, ha van sípoló hang akkor a Winfos nem ismeri fel a hangkártyát. Úgyhogy megnézed milyen márkájú a hangcsip, és letöltöd a legfrissebbet. -
Paplanoszozo #40364 igen feltettem egy lemezen van a két driver együtt lettek feltéve!!!! -
Paplanoszozo #40363 igen van néh néha sípoló hang!!! most leszedtem a cd-s driverrel és feltettem egy frissebbet ekkot az eszközvezérlöben megjenik a felkiáltó jelecske továbbá ez a hibakód: "Az eszköz nem indítható el. (Kód: 10" -
És az alaplapi drivert is feltetted? Amikor a win indult a drievr telpítést követően elkezdte felismergetni a járékportot meg a kártyát?