64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Igen, és úgy is pirosat világít. -
Próbáltad a ramokat egyenként? -
Van egy régebbi gépem, a konfig a következő:
Abit IB9, Pentium4 3Ghz, Winfast PX8600GTS, 4x Kingmax 1GB 1066Mhz, Samsung 250GB, M-Tech 450W. Namost, tegnap előtt össze lett rakva, minden úgy van bedugva, ahogy kell, de, mikor áram alatt van, az alaplapon a piros lámpa ég, szerintem a zöldnek kéne. :S Mikor bekapcsolom, akkor meg még egy narancssárga is ég, a monitor pedig nem kapcsol be. Átnéztem mindent, töviről-hegyire, semmi baj nincs a bekötéssel, minden venti megy, és mégse jó. :( Próbáltam másik táppal, monitorral, semmi... Eddig tökéletesen működött, mi lehet a baja?:( -
Köszi, megnyugtattatok!
Most jár 32%-nál, türelemjáték lesz.. :)
Szóval, ha készen van, akkor már használni is tudom, vagy kell még csinálni valamit? A fájlrendszerhez ki fogja írni, hogy NTFS? (bár nem tudom mi az, csak gondolom az ajó, ha kiírja:)
Lenne még egy olyan kérdésem, hogy próbáltam utána keresni, hogy mit/hogyan kellene csinálnom és ráakadtam egy ipon fórumán erre a topikra. Itt írta az admin, hogy:
"start menü/futtatás ide írd be, h "regedit" (idézőjelek nélkül)
+jelenik 1 ablak, amely bal oldalán 1 könyvtárfát látsz. itt bele kell kattingatni a HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Atapi\Parameters
itt jobb klikk->új->duplaszó
név: EnableBigLba
érték: 1"
Ezt én meg is csináltam, gondoltam hátha jó lesz tőle, csak utána találtam egy másik honalpot ami leírta, hogy vázlatosan hogy kell csinálni. Ez szerintetek baj, hogy megcsináltam?
Meg szerintem véletlen nyomkodásban az Új kulcs: #1 mappát [annak a tartalma valami (Alapértelmezett); REG_SZ típusú valami; nem beállított érték]
Ezek mik? Törölhetem ezt a 2 fájlt? -
Hogy tudom kikapcsolni azt,hogy az egér ne ugorjon ide-oda,mint pl amikor a winrar felajánlja,hogy regisztráljam,automatikusan ráugrik a buy online,vagy melyik gombra,és néhány helyen csinálja még ezt. -
BIZ0906 #40956 Minden féle képpen meg kell formázni utánna jónak kell lenni. Nálam a 160Gb-s vinyóbol is 130-at látott mikor elöszőr rákötöttem majd formázás és hopp rögtön látja rendesen. -
Az úgy jó azt formázza. Bár szerencsésebb lett volna mondjuk 2 partícióra osztani. -
Hello!
Vettem egy SAMSUNG 750GB 7200rpm 32MB SATA2 winchestert, de nem ismerte fel automatikusan a gép, majd megpróbáltam a Vezérlőpult >> Felügyeleti eszközök >> Számítógép-kezelés menüpontban. Most valamit formáz, nem tudom ez normális-e ilyenkor. Segítsetek kérlek, hogyan telepítsek. Ezt csinálja most:
Még lenne egy olyan kérdésem is, hogy elvileg 750 GB-s lenne a meerevlemez, de a Szápítógép-kezelő csak 698 GB-t ír ki. Ez mi??

-
Kérdésben a válasz. -
SkylineGTR #40952 hi all!
van egy film ami 5.1gb és oda van hozzá írva hogy dvd9 na ha én azt letöltöm hogy tudom kiírni?mert gondolom akkor a cd kép nagyobb lesz minte egy dvd. egy kétrétegű lemezre ki tudom írni nem? -
HoTDoG #40951 Sziasztok!
Valaki megosztotta mindkét meghajtómat egy helyi hálózaton.(kicsit meg akartak szivatni..) Persze be is pipálta az illető, hogy módosíthatják a fájljaimat... No mind1. Észrevettem, levettem a megosztást, újraindítottam, azóta ha sajátgépből rámegyek a C vagy D meghajtóra, társítani szeretne. Tehát sajátgépből nem tudok belépni. Megoldható valahogyan ez a probléma újratelepítés nélkül?
A másik, hogy elfogadnék pár tippet arra, hogy lehetőleg senki ne lássa semmilyen mappámat, beállításomat, cuccomat itt semmilyen helyi hálózatban
Előre is köszi! -
Letöltöttem de az én kártyámhoz nem jó, telepítésnél azt írta nincs megfelelő hardver a driverhez. -
A lényeg:
Ott egy link, az egy régi driver, letöltöd.
Letörlöd azt, ami fent van neked és felteszed ezt a régit.
Aztán nem az Nvidia Control Panelba állítod át a felbontást, hanem rendesen: xp-n - jobb klikk az asztalon, tulajdonságok, és valamelyik (talán utolsó) fülön lesz egy ilyen:
Ott a 2-es lesz szerintem a TV, átállítod a felbontást és elvileg jó lesz. Sajnos így nem clone-ba, hanem dualba fog menni.
Bocs, ha hülyeséget írtam, sajnos (már) nem Nvidia kártyám van, így nem tudom kipróbálni... -
Köszönöm de sajnos nem megy az angol. -
Ha tudsz angolul.... 9. üziben van a megoldás. -
sziasztok 8800GT videokártyám van amin 2 kimenet van, rajta van a monitor és az LCD TV is aminek ugye más a felbontása mint a monitornak, a kérdés, be lehet e külön felbontásra állítani a 2 kimenetet, a monitor 1280x1024 en van ez a tévén nem jó mert az 1366x 768 lehetséges valahogy külön beállítani a kettőt. -
Lehet, hogy pixelhibás a kijelzője a laptopnak, vagy lehet hogy a videókártyájának van baja... -
Igen, ez sajnos előfordul, hogy összekavarodnak a fájlok, ha sok írás művelet történik a vinyón, a törlés/partícionálás után. :S
Én egyszer 6GB zenét akartam elmenteni, de nem volt DVD-m, a másik gépre akartam áthelyezni őket, de nem fértek ott el, amit átmásolt, azt ott kitöröltem, révén, hogy majd mégegyszer megpróbálom, a Lomtárban nem fért el, végleg törölte és mindkét gépről eltünktek a zenéim. A visszaállítás félig-meddig sikeres volt, annyira végül is nem zavart, mert ugye a zene pótolható, ha megvan az előadó plusz a cím :S Hátha csak a filmekkel van baj, akkor végül is nincs nagy gáz. :D Ha nem videókamerafelvétel, vagy hasonló. -
A videókártyásra gondolsz? :) -
Megoldódott már a problémád a gépeddel amit a múltkor írtál ? -
Kicsit későn válaszoltam. xD -
Nekem ilyen van, jó bele. -
Pocok145 #40939 Köszönöm.:D
-
Persze ezek már mind Sata2-es lapok :) -
Pocok145 #40937 Hello lenne egy kérdésem mert akiket én kérdeztem senki se tudja.
Hogy asus P5Q alaplapot akkorok venni és sata2 winyót hozzá de az alaplap oldalán csak SATAát irnak h az jó de nem tom eldönteni. Vagy mégis jó a SATAII?
Intel® Southbridge
- 6x SATA 3Gb/s
- Intel® Matrix Storage Technology with RAID 0, 1, 5 10 support
Marvell® 88SE6111 -
nick20 #40936 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a laptop képernyőjén náha kis villogo pontok jelennek meg. Mitöl van az?
Köszönettel -
9600GT-je van. -
Csáó! Havernak kéne egy kis segítség, van egy HD ready tv-je, meg egy analóg LG monitorja. Az a baja, hogy clone módban nem akar a TV megjeleníteni, fizikailag szerinte megvan minden, jel van. -
elnofx #40933 Üdv! égető problémám van...
Van egy geforce go 7600 videókártyám a lapimban, ehhez eddig omega drivert használtam, csak az kb már egy éve nem frissült, és amúgy meg nem találok hozzá drivert...:(, vagy csak régit. Tehát nem tudna nekem valaki linkelni egy jó és új go 7600 drivert, vagy elmagyarázni hogy miért nem jó hozzá egyik nvidia driver sem, mert egyiket sem tudom telepíteni...?! köszi :) -
T0NI #40932 sziasztok!
Az extra.hu-s tarhelyemre feltoltottem par olyan dolgot, ami ellenkezett a szabályzattal, ezert az oldalam blokkolva lett. Nem tudja valaki esetleg mi ilyenkor a teendő?
köszi! -
dongo21 #40931 Sziasztok!Lenne egy olyan kérdésem lehet hülyeség de nincs olyan progi amivel be tudom állítani hogy a laptopomat hálozatra dugva mondjuk 59%-nál kezdje tölteni 100%-ig,utána használja az aksit megint 59%-ig és megint feltölti,azért kellene hogy ha rajta van a hálozati töltő ne töltse folyamatosan mert megöli az az aksit!!!Tud vki ilyet esetleg vagy alapból be lehet állítani Acer5730Zről van szó ????? -
Hát igen, de nem voltam az. Getdataback bejött részben. Megtalált mindent, kimásoltam. Látszatra megvolt minden, vissza másoltam az eredeti helyére a dolgokat. Természetesen ezután kiderült hogy valahogyan felcserélődtek a fileok.
Elindítottam egy filmet és erre egy sasha mixet játszik le o.O
ááhhh...a konzol vonalon kellett volna maradnom...`.´ -
És amikor bemész a routerbe ott a kapcsolat állapotára mit ír ki? Mert elvileg van egy olyan menüpont hogy sumary vagy hasonló és ott megmutatja hogy feltárcsázott-e és hogy milyen IP-t kapott a kiszolgálótól. -
Monoton #40928 Jaja ezek rendben vannak -
Jól kötöttél mindent? Jól volt beállítva a routerben a PPPoE kapcsolatban a felhasználónév jelszó? -
Monoton #40926 Erre tudtok vmi okosat mondani? -
dongo21 #40925 Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám hogy a laptopom mindig megszakítja a internet kapcsolatot,ezt hogy lehetne megoldani????Miután meg szakad kihuzom és bedugom újra müködi,de utána is fenáll ez a probléma!!!!
(Acer5730Z laptomon van,LAN internet kapcsolatról van szó,van router is a hálozatba,már töbször is feltettem új driver hozzá és még minden fennáll ez a probléma) -
Pochok #40924 Hello!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy van egy Razer Copperheadem, tettem fel hozzá drivert, de még így is ha nagyon felállítom a dpi-t akkor az egeret ha húzom valamerre, akkor a monitoron lévő egér össze-vissza "remeg", ami pl photoshopolás közben eléggé zavaró. Nem tudom miért van, mert a legfrissebb drivert szedtem le. Egyszerűen nem tudom miért lehet.
Csiri -
Total Commanderrel a legegyszerűbb. -
miki10 #40922 régen át tudtam írni , csak ujra telepitetem a windows és most nem tudom ár írni a fájl tipusát csak a nevét