Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Igen, ez sajnos előfordul, hogy összekavarodnak a fájlok, ha sok írás művelet történik a vinyón, a törlés/partícionálás után. :S
Én egyszer 6GB zenét akartam elmenteni, de nem volt DVD-m, a másik gépre akartam áthelyezni őket, de nem fértek ott el, amit átmásolt, azt ott kitöröltem, révén, hogy majd mégegyszer megpróbálom, a Lomtárban nem fért el, végleg törölte és mindkét gépről eltünktek a zenéim. A visszaállítás félig-meddig sikeres volt, annyira végül is nem zavart, mert ugye a zene pótolható, ha megvan az előadó plusz a cím :S Hátha csak a filmekkel van baj, akkor végül is nincs nagy gáz. :D Ha nem videókamerafelvétel, vagy hasonló.