Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Köszi, megnyugtattatok!
Most jár 32%-nál, türelemjáték lesz.. :)
Szóval, ha készen van, akkor már használni is tudom, vagy kell még csinálni valamit? A fájlrendszerhez ki fogja írni, hogy NTFS? (bár nem tudom mi az, csak gondolom az ajó, ha kiírja:)
Lenne még egy olyan kérdésem, hogy próbáltam utána keresni, hogy mit/hogyan kellene csinálnom és ráakadtam egy ipon fórumán erre a topikra. Itt írta az admin, hogy:
"start menü/futtatás ide írd be, h "regedit" (idézőjelek nélkül)
+jelenik 1 ablak, amely bal oldalán 1 könyvtárfát látsz. itt bele kell kattingatni a HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Atapi\Parameters
itt jobb klikk->új->duplaszó
név: EnableBigLba
érték: 1"
Ezt én meg is csináltam, gondoltam hátha jó lesz tőle, csak utána találtam egy másik honalpot ami leírta, hogy vázlatosan hogy kell csinálni. Ez szerintetek baj, hogy megcsináltam?
Meg szerintem véletlen nyomkodásban az Új kulcs: #1 mappát [annak a tartalma valami (Alapértelmezett); REG_SZ típusú valami; nem beállított érték]
Ezek mik? Törölhetem ezt a 2 fájlt?