64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Vinyóhiba?:O
Mert intézőben bejön minden.A progik elindulnak. -
Vírus lesz ez, de közben lehet hogy hardverhibád is van. -
Hali egy gyors help kellene.
Elinditottam egy játékot hogy majd játszok.Kilépek,mennék a netre,nyomom a böngészőt,lefay az egész windows szar.Reset,nem indul a gép.Zúg,mint a hülye,monitor nem kapcsol be.Kikapcsolom a gépet.Várok.Bekapcs.Nem tölt be a Windows.Csak fekete képernyő meg az egérkurzor mozog.reset.Betölt minden.Netre csati,böngésző elindit.Nem indul.Biztos rosszul nyomta rá.3.inditás után is semmi.Firefox elindit.Az szerencsére megy.Megyek a vinyóra.Megnyomom a C meghatót.Ez fogad:
Az E-t sem engedi megnyitni.Nem ir hibaüzit,csak egy pillanatra megjelenik a homokóra és kész.Viszont pintban,amikor a képet csináltam betudtam menni a C/E-re.... -
BIZ0906 #43598 Igen de nem kell szüttyögni egyenként felpakolni, ezt felteszed egyszerre és le is szeded egyszerre :) -
Igen és abba csomó codec van :D -
kishoze01 #43596 Halihó. Egyik haverom gépével érdekes gondog merültek fel. Szerintetek miért van az hogy játék közben megáll minden olyan mintha a gép lefagyott volna de ctrl+alt+delete megnyomása után ha nem zárom be a játékot akkor megy tovább normálisan és ezt kb 2-3 percenként meg kell játszani vele. Ha nem hozza be a feladatkezelőt akkor nem csinál semmit a gép. Válaszokat köszi -
BIZ0906 #43595 Nem is kell csomó codec csak egy K-Lite Mega Codec Pack abban benne van media player classic is és mindent lejátszik. -
Sörmókus #43594 Na kérlek, van 2 db 256-os Kingston-om, meg 1 db 512-es Kingmax... Jelenleg így fut a gép (kivettem az 1gb-osat) és így most nem kapok kék ablakokat és nem dobál ki a játék!
A gigásat egyedül nem próbáltam, akkor ez lesz a következő lépés... Meg akkor egy memtest-et is kéne futtatnom, ugye? -
Egyszerűbb ha futtat rajtuk egy memtestet... -
Lehetséges. Próbáld meg h csak az 1 gigát teszed bele, utána meg csak a régieket. Ha külön-külön jók, akkor lehet, h egymást nem szeretik, vagy nemtom. Most kingston meg kingmax is van benne vagy hogy van ez? (Csak mert először csak kingmaxot írtál, utána meg kingstont is.) -
az usb1.1-em normális hogy nem ismeri fel a nokia 5320-as telefonomat?
Mert gondolom ez már támogatja az usb 2.0át.Akkor a régebbi usb "lukat":D nem kedveli? -
Sörmókus #43590 Jaja, kiírja... Szerinted RAM hiba lesz? -
én bs playert használok, és elvből kerülök amennyire lehetséges minden microfos terméket, a wint muszáj, a többi kuka -
mediaplayer classic :) tudod az a 4-5 megás kis lejátszó. Nekem is fenn van a VLC csak a feliratokat nem jól jeleníti meg egymásra rakja ha két ember beszél egyszerre :S -
mediaplayer az egy fos :) -
FFDShow plusz mediaplayer classic és bármit le fogsz tudni játszani, és nem kell egy felrakni egy csomó codecet. -
xido #43585 vlc player elvileg mindent visz -
asd16 #43584 Üdv all!
OGM fájlokat mivel lehet a legegyszerűbben lejátszani, mert raktam már fel egy csomó fajta progit de nem viszi semmi...
Ha valaki tud akkor segitsen!
üdv -
starweb88 #43583 nekem is is ugyanez a hibám... felhuzom a procimat kicsit és már kékhalál xp alatt ment simán. -
A géped rendesen kiírja h 1,5 giga ramod van? -
Csak nem GTA-zol, h négymagos procit tuningolsz? :) -
Ez folyamatosan fut szóval nem kell a gépet újraindítgatni. De ha hiba van az az első második futásra kibukik. -
smigiboy #43579 már mint 6-7 szer indistasma jra gépet és botoljak..
akakor ezt majd a holnapi alkalom lesz csak nicsn cdm dvdt meg nem akakrok elbaszni ezért..
-
Írd ki egy CD-re, és arról a lemezről boot-olj!
És fut magától.
Kb 6-7 hibamentes lefutás már stabilnak mondható (hibamentes). -
A vírusellenőrzésre azok jók lesznek. Nekem a memtest Linux cd-n van rajta. Lényeg hogy dos alatt arról bootolva kell megcsinálni. -
smigiboy #43576 a memtestet h kell aktiválni nem értek hozzá amit leszedtem azt be mountoltam éás ott is van 1 boot meg 1 iso file azzal mit csináljak?
Vírus ellenőrzést noddal illetve Spyware Terminátoral csinálom! -
Ha a procit (9950 Quad) 2600-ról felhúzom 3000-re, XP alatt simán megy, de VISTA meg be se tölt, kékhalál!!! Miért nem működik a tuning vista alatt??? Töröljem a proci illesztőprogramját, majd iditsam ujra a gépet, huzzam fel bios-ba, és sugy inditsam vistát? -
igen csak ram hibára jellemző a problémád. de azért a vinyót is ellenőrizd. -
Sziasztok. Pár napja raktam fel Windows Vistát és az lenne a gondom hogy netezés közbe főképp mikor új lapokat nyitok meg előjön egy ilyen csatlakozási bisz basz. Csak azt nem tudom minek jön ki ha hiába írom be a felasználónevemet és a jelszavam hogyha nem fogad el semmit. Különben is kábel netem van és korábban XP-n is csak annyi volt hogy feltelepítettem a modemet és már lehetett is netezni. Valaki nem tudja hogy tudnám ezt megszüntetni?:
-
Sörmókus #43572 Sziasztok!
Ha tudtok, segítenétek?!
A gépem adatai: AMD Sempron 2500+, Shuttle NForce2 AN35N Ultra alaplap, 1GB Kingmax DDR400 + 512 MB Kingmax DDR400 memória, Inno3D Nvidia FX 7300 GT 256 MB videókártya
Na, amióta (2 napja) beleraktam az 1gb-os memóriát (addig 2x256 Kingstone volt), azóta elindulnak a játékok, ámde egy idő után mind kilép hibaüzenettel... Nem tudom, ez mi miatt van, de a memória sztem jó, bár már nem tom... Szerintetek mitől lehet? Kérlek, segítsetek, mert én már nagyon kétségbe vagyok esve. Előre is köszönöm! -
Veno #43571 Beszereztem mind a két progit, majd megnézem őket. -
A vinyót ellenőrizd. HD Sentinel vagy HDTune error scan -
Veno #43569 Sziasztok! Az alábbi gondomra szeretnék megoldást találni. Van egy régi gép, P3, 800MHz, Asus CUV4X alaplap, 2*256MB SDRAM., 2 HDD, 2 optikai meghajtó. A maga korában nagyon jó kis gép volt, sőt amire ma anyósék használják arra még most is tökéletes (world, kártya, abev, iwiw). Már egy jó ideje új programokat nem tudok feltelepíteni mert ezt írta mindig ki: "0x…..’ utasítás a ’0x00000000’ memóriahelyre hivatkozott, az adott memóriaterületen nem hajtható végre a következő művelet: read” . Most hétvégén leformáztam a c: meghajtót és felraktam egy Win XP Freedom ultimate elnevezésű XP-t ami szerintem egy nagyon jó kis telepítőcsomag. Ezzel a előbb említett probléma sajna nem oldódott meg, sűrűn előjön és lefagyasztja a gépet. Pl. elég rámennem a megjelenés beállításnál a képernyővédő fülre és már el is szállt minden, az összes ikon eltűnik az asztalról és csak a felhasználó ki-be-jelentkeztetésével jön vissza a windows. Futattam a HirensBootCD memtest progiját de nem írt ki semmilyen hibát, igaz gyanusan hamar végzett (30-40 perc).
Hogyan tudnám ennek a hibának az okát feltárni? Csak hétvégén tudok azzal a géppel foglalkozni de azt hiszem első lépésben csak egy-egy memóriamodullal próbálom majd. De lehet, hogy valamiféle melegedés okozza vagy az alaplap haldoklik? -
Igen ki lehet vele nyírni a lapot, ha frissítés közben elmegy az áram megáll a frissítés stb...
Csinálj vírusellenőrzést,spywarellenőrzést, ellenőrizd a ramot a memtest86 progival dosban. -
írd be googlebe h mp4 to xvid vagy divx és ajánlom az ott talált redmények egyikét -
smigiboy #43566 Hali nekem is hasonló problémám van! 1 szerűen lefagy a gép 2 percenként,de ha tolok 1 rendszer visszaállítást akkor érdekes módon mükszik addig míd nem kapcsolom ki a gépet először procira gyanakodtam mert felhúztam utána visszavetem most alapon megy és 40-45 fok közöt mozog (e7300) .VGA max 40 fok (9600gt)winyó 35 memóriát nem tom h kell megnézni!
Továbbá..
Kéne frissítenem a biost de nem merek hozzá kezdeni mert azt hallottam h azzal kilehet nyírni az alaplapot igaz ez (asus P5K)? -
Rufios #43565 HAli
Tudna valaki ajánlani olyan videokonvertert, ami MP4-ből divx-be vagy Xvid-be tud konvertálni
Előre is köszi
-
n3whous3 #43564 ha nem master a dvd íród, hanem slavere van rakva és azzal akarsz bootolni, akkor valszeg azért nem megy. Rakd masterre. Nem mindegyik bios szereti az ilyet :D nálam legalábbis dvd olvasóval nem tudok bootolni csak az írómmal. -
n3whous3 #43563 jah... -
tommyqa #43562 ezért még lehet,hogy rosszul van bekötve? amikor bootolnia kellene, akkor nem pörgeti fel a lemezt.