Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Veno #43569 Sziasztok! Az alábbi gondomra szeretnék megoldást találni. Van egy régi gép, P3, 800MHz, Asus CUV4X alaplap, 2*256MB SDRAM., 2 HDD, 2 optikai meghajtó. A maga korában nagyon jó kis gép volt, sőt amire ma anyósék használják arra még most is tökéletes (world, kártya, abev, iwiw). Már egy jó ideje új programokat nem tudok feltelepíteni mert ezt írta mindig ki: "0x…..’ utasítás a ’0x00000000’ memóriahelyre hivatkozott, az adott memóriaterületen nem hajtható végre a következő művelet: read” . Most hétvégén leformáztam a c: meghajtót és felraktam egy Win XP Freedom ultimate elnevezésű XP-t ami szerintem egy nagyon jó kis telepítőcsomag. Ezzel a előbb említett probléma sajna nem oldódott meg, sűrűn előjön és lefagyasztja a gépet. Pl. elég rámennem a megjelenés beállításnál a képernyővédő fülre és már el is szállt minden, az összes ikon eltűnik az asztalról és csak a felhasználó ki-be-jelentkeztetésével jön vissza a windows. Futattam a HirensBootCD memtest progiját de nem írt ki semmilyen hibát, igaz gyanusan hamar végzett (30-40 perc).
Hogyan tudnám ennek a hibának az okát feltárni? Csak hétvégén tudok azzal a géppel foglalkozni de azt hiszem első lépésben csak egy-egy memóriamodullal próbálom majd. De lehet, hogy valamiféle melegedés okozza vagy az alaplap haldoklik?