Házimozi DVD 5.1 stb..
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
"A másolásvédelemmel ellátott filmek nem vehetõk fel ezzel a készülékkel. Ha a készülék felvétel közben másolásvédelmi jelet érzékel, a felvétel leáll, és a következõ üzenet jelenik meg: (Nem másolhat másolásvédett filmet.)"
Ööö... Ez most mi?? <#wow1>#wow1> Pl ha megy egy mûsor a tévében, azt nem biztos hogy fel tudja venni? Ki lehet valahogy játszani? (program vagy bármi más?)
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
A jó öreg Trial and error a megoldás.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
mert már arról volt szó, hogy az iskola ad pénzt h erõsítõt vegyek.. de feleslegesen nem veszek.
Nagyon szépen köszi!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nem tudom milyen fajta, de 300watt körüli asszem.. (régi! régen ez volt a legmenõbb).
Most az a baja, hogy ha majdnem maxon van a hangerõ, vagy az alatt is, recseg, torzít! Eddig is torzított/recsegett, de ennyire soha!
Annyit gondolok hogy végfokos, de más baja is lehet.. vlaki vlami tipp?
Köszi!😊
Nem szeretném halálra olvasni magam. 35 000 alatt szeretnék házimozit venni mert ami van 4 év eltelte után haldoklik. Az is egy "egszerû" készülék, de nagyopn szerettem, minden lemezt vitt (csak DVD filmet) és jól is szolt szetem. Ez LG, és tényleg szeretem. Most is van 30 alatt nekem tetszõ, de ha tudnátok ajánlani, vagy valamelyikrõl lebeszélni, akkor könnyebb lenne a választás.
Tehát a kérdés, mit NE mit Igen:
Samsung, LG, Philips, Panasonic, esetl sony?
Köszi!
Hangfal terén azt döntsd el, hogy mire akarod használni. Nálam általános (zene+film) használatnál a sorrend Dali C6 > Wharfi 9.6 > Yama NS-777 > JBL E80 lenne (nagyobb > kisebb). A Dali zenére is nagyon jó, a Yama szvsz ott már túlteng mélyben (az NS-555 még korrekt e téren, az NS-777-est szerintem mélynyomó helyett találták ki ^^). A Wharfi jó átmenet. A JBL-t egyszer hallottam, nekem nem tetszett igazán a hangja, de lehet, hogy csak rossz forrás / terem volt ott éppen.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Arra jutottam egyenlõre hangfal ügyben hogy elõsször veszek egy jó erõsítõt meg a frontokat. A többivel egyenlõre nem terhelem magamat és a pénztárcámat sem 😊 A front hangfalpárnak olyan 100eFt körüli pénzt szánnák esetleg 10-20ezerrel fölé mehet még az összeg, de az a max 😊 többet nem akarok rászánni. Ebben az árkategóriában mi lehetne a legjobb választás ami filmekhez és zenére is megfelelõ lenne? Eddig amiket néztem a neten azok a Wharfedale 9.5 és 9.6 a Dali Concept 6 a Yamaha NS-777 a JBL Northridge E80. Egyenlõre ezek persze közben keregetek még, de nagyon nehéz ez a számomra most 😊
Minden véleményt elõre is köszönök!!!!
Erõsítõbõl pedig nagyon fontos számomra hogy a HDMI-t rendesen kezelje ahogy kell. Ezekbõl a listámra egyenlõre a Yamaha RX-V663 és az Onkyo TX-SR606. Ebben az árkategóriában esetleg van még valami jófajta?
De akkor is, aki ért ehhez és lenne kedve segíteni nekem, plz írjon egy Privát Üzit..(PÜ, PM.)
Thanks a lot!
Akarok venni 1 mélynyomót és azt rákötném 2 hangfalra amit veszek..?
De úgy 30ezerbõl kijöjjön complett..
a lehetõ legjobbat ajánljátok, vagy esetleg máshogy, csak jó hangos legyen.
HTX!
Hát csak most megragadt rajtuk a figyelmem ahogy hangfalak után kutatok 😊 az areadvd.de nemrég tesztelte le ezt a rendszert és összhatásként náluk 10bõl 10et kapott. Meg néhány olvasnivalót is találtam róla így futólag amiben nagyon dicsérték...viszont még hallani nem hallottam õket.
Na még azért keresgélek tovább és jövök a számtalan kérdéssel 😊
Nézegettem hangfalakat a neten és kinéztem egy Wharfedale össszeállítást ami áll Front: Diamond 9.5 Center: Diamond 9 CM Hátsók: Diamond 9.1 Sub: SW-150
Véleményekre volnék kíváncsi a Wharfedale-rõl és ezen összeállításról. Mennyire jó is volna ez vagy hasonló árkategóriában esetleg volna jobb választás is? Filmekre és zenére mennyire megfelelõ?
A neten elég jó véleményeket lehet olvasni róla. Valóban ilyen jó a Wharfedale.
Elõre is köszi a hozzászólásokat!!!!
Yo, Bitch!
Kérlek segíts MrSpock 😉
Köszi!😊
Na de miylen erősítőd van,avgy egyáltalán nincs?
Mert azt kell először,utánna már 2.1-ben is brutálisan szólnak a dolgok,ha erős hangzást akarsz:-)
Go Jeff Go!!!!
Erõsítõre nincs keretem, viszont mélyládára van.. hozzá hogy vegyek hangrendszert, vagy hogy legyen? Nekem erõs hangzás kell, ami benne megvan..😊 haveromnál voltam..😛
Köszi a helpet h ajánlotok..
Nem a legújabb széria,de jobban is néz ki és az elég jó kis modell volt,sokat is tud,és moziban ütős.
Go Jeff Go!!!!
Ha csak picivel többet szánsz rá,nézd meg a netdepon a denon,marantz-ot.
Ezek azért szerintemjobbak :-)De van sokféle és a yamaha is olcsóbb amit néztél!!Ott nézzkörül,van akcióban jópár termék ami megéri.
Go Jeff Go!!!!
1, Digitális optikai bemenet
2, 4 x audió bemenet
Mivel még nem nagyon volt erõsítõm. Vagy ezek milyen csatlakozókkal történnek? Mert végülis volt egy Yamaha erõsítõnk de azt egy kábellel rádugtam a DVD-t és felismerte az 5.1-et. Az a digitális optikai bemenet?
Bocs, hogy láma vagyok.
...::::::...
Vagy az elõbb belinkelt Sony ami tud 135 wattot 40-ért.
Nézelõdök valamiket, mert inkább húz a szívem egy külön erõsítõs cucchoz. :-)
Go Jeff Go!!!!
És szerintetek az a Samsung házimozi a 100wattjával szépen szólhat?
De nekem ne hasonlítsátok 250-300 ezres 500-600 wattos rendszerekhez. 😄
Nehéz kispénzből vásárolni.Egyik haver is vett ano egy Thomson szettet,volt kb 35ezer,utánna átjött,és nézett,hogy nálam máshogyan szól.(azóta sem néz filmet rajta)Ja mondom,csak nekem az erősítő+frontok+sub volt 340ezer anno.
És ez mégmessze van az igazi mozizástól,főleg ,hogy a többi doboz csak ami volt itthon,mert nekem sem voltmár több keretem rá.De nemakartam gagyit venni,mert utánna csak elégedetlenkedtem volna.
Go Jeff Go!!!!
4 audio bemenet,
2 digitális bemenet (1 optikai, 1 koaxiális),
2 HDMI videó bemenet
1 HDMI videó kimenet,
hangfal csatlakozók
Go Jeff Go!!!!
Vannak persze olyan komolyabb szettek, amik erõsítõ plusz hangfalszettet is tartalmaznak, pl. a Harman-Kardonnak vagy az Onkyo-nak.
És köszi! 😊
Összegyûlt a pénzem, hogy lecseréljem a régi házimozimat. Néztem 1-2 dolgot és mi a véleményetek? érdemes külön erõsítõt venni, vagy egybe házimozit?
Ezt az erõsítõt néztem.
Vagy ezt a házimozirendszert.
Szerintem ha jót akarsz mozira akkor tényleg érdemes esetleg egy JBL szettet,vagy Dali 6-os,bár szerintem kicsit túlszínezi a magasakat.
Mission M3-as széria most nem is drága,vagy Celestion-okat is dícsérik,ár-hangzás arányban.Wharfedale is jó vétel lehet,vagy Kef,Polkaudio.Szóval amelyik tetszik,hallgasd meg ezek közöl egyik sem gyenge.Bár mindegyiknél vannak jobb szériák,ne a legkisebbet vedd meg az a lényeg,esetleg teszteket ha találsz,vagy véleményeket.
Van választék,nézz szét mondjuk a netdepon.Ha van még kérdésed akkor szívesen válaszolunk.
Mondjuk én ajánlanám a Tannoy-t,mint az enyém,bár ezért egy szett Missiont kapsz.Annyi alapom van,hogy hasonlítva a Dali concept 6-hoz,nekem sokkal jobban bejön a hangja,több a dinamika benne,és szerintem vonósoknál lényegesebben szebben szól,meg elektronikus zenén is.Na árban azért ez drágább jóval.De ugye kinek mi tetszik.
Ha lenne ezt kiegészíteném fullra és kész,utánna már csak esetleg a Tannoy Dimension sorira lecserélném:-)(másfélmilka a legkisebb,huh de az atom)6milkóból meg is lenne a legkisebb 5-összett
Go Jeff Go!!!!
Meg a Yamaha RX-V463 erõsítõt néztem ki hozzá csak nem tudom hogy ez rendesen kezeli vagy sem a HDMI-t mert olvastam az írásaidat hogy nem minden erõsítõ birkózik meg az HDMI teljes kapacitásával. Amúgy szerinted ez az erõsítõ ezekhez a Yamaha hangfalakhoz megfelelõ volna?