Házimozi DVD 5.1 stb..

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

icepick16
Milyen trust cuccaid voltak? Vagy miért vagy negatív véleménnyel róla?

Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"

abszolút így van, anélkül h vki kipróbálná, vagy utánanézne h kik és miért ajánlják azt a bizonyos terméket, ostobaság megvenni bármit is.
Hát sajnos a mai világban ahol a pénz az úr és sajnos ide haza nem sok embernek van sok belõle, igen is sokat számít az ára, de mindenképpen ki kell próbálni a mûszaki cikkeket mielõtt megvásárolod...
Az nem hátrány ha valaki tudatos vásárló😊
hellobello
Én speciel utánaolvastam a Logitechnek mielõtt megvettem és csak utána váalsztottam ki, hogy tudás mellett még dizájnos is legyen !

a múltkor olvastam vhol, h a trust piaci részesedése az elmúlt egy évben 7%ról 19-re ugrott. durva adat, szóval lehet kamu, nem tudom.
én úgy szoktam mûszaki kütyüt vásárolni h pl, ha monitor kell, utánanézek a hasonló paraméterû monitorok között, aztán ár-érték arány szerint mérlegelem õket és a végén, hosszas netes kutatás után veszek egyet.
Én is ezt mondom. Manapság inkább a szimpátia a döntõ tényezõ, hogy ki milyen elektronikai cuccot vásárol. Az ilyen kérdések számomra azzal érnek fel, hogy milyen TV-t vegyek, LG-t vagy Samsungot?😊 Innen már nincsenek technikai összehasonlítások, mert kb ugyanazt tudják.
hellobello
A Trust nem megbizható, hiába olcsó akkor sem nyújt akkora minõséget !

Hát nem tudom, hogy a Trust mennyire megbízható márka de mindenképpen ott van az élmezõnyben évek óta és szerintem ha baj lenne vele akkor nem tudná megtartani a piaci részesedését a "nagyok" között!
icepick16
... vagy Trust <#taps>
Sokat segítettél...

Tomika24: SP-6250K

Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"

én már többször is csalódtam a Logitech megbízhatóságában.
hellobello
Akkor már inkább Logitech ! Szerintem a legmegbizhatóbb márka a piacon !

Szerintem manapság nincsenek olyan jelentõs különbségek a vezetõ márkák között. Legalábbis szerintem egy Logitech nem feltétlenül jobb egy Trustnál...
A véleményem szerint, vagy Creative, vagy Logitech!
Hát én a Logitechre szavaznék, de ezt csak azért mondom mert haza beszélek, nekem az van.
Igazából nem ismerem a Trust termékeket, de ha mondasz egy típust akkor utána nézek, vagy megkérdezek egy pár havert aki otthon van ilyen dolgokban!
icepick16
Hali. 5.1-es hangfalrendszert szeretnék venni magamnak karácsonyra, olyan 10-12 ezer ft környékén. Ami kérdéses számomra, az a márkája. Én nagyon szeretem a Trust termékeket (ki is néztem már egyet), de azt hallottam, hogy a Creative vagy a Logitech jobb. Igaz ez?

Sziasztok!
szeretnék otthonra egy 2 állóhangfalbó álló rendszert és egy erõsítõt. ki is néztem egyet az erõsítõ:Yamaha RX-V 461 a hangfal Yamaha Ns-150 Az a baj h nem nagyon értek hozzá. Szeretnék rádiót is hallgatni dvd lejátszóra is kötni. Pl mi a különbség az av és a rádióerõsítõ között? És miylenek a cuccok amiket kinéztem? Esetleg szivesen venném segítségeteket hogy mi mást válasszak inkább mind márkában mind típusban. Vagy nem méreteztem-e túl a cuccokat feleslegesn jót nem akarok. Olyan ami jó is és aránylag olcsó is olyat akarok. 😊 Nem nagy térbe lenne kb 40 m2. szóval nem kell több ezer watt.
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Met
5 hangszóró+ aktív sub
ezt akárhogy számolom 5.1, hogy akarsz 7.1-et?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

joeprince
Üdvözlet!
Vettem egy használt denon avc a1-et ,és ez az elsõ komoly házimozi erõsítöm. Nincs hozzá semmi leírásom, és nem tudom beállítani 7.1 es szisztem, 5 hangszóró+ aktív subbal használnám, de a hátsó 2 hangszóró,még optikai bemenetröl sem szól. 5ch stereoban igen, de az nem prologic,thx. az a sok s- video csatlakozóval mit kell tenni? lécci segítsen valaki aki már látott hasonlót!! köszönetel: jozsi [email protected]

Adok-veszek csereberélek, Vezetem az üzletet 06304422113

Shep
5.1-es avi-t miért csak sztereoban játszik az asztali?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Helló!
Van egy Yamaha házimozi erõsítõm melynek hátulján van egy kapcsoló(6 v. 8ohm)Jelenleg két front 6ohm-os hanfal van rákötve ezeket ki szeretném bõviteni egy center és két surrond sugárzóval melyek 8ohm-ak.
Most a kapcsoló 6ohm-ra van állítva.
A kérdésem egyértelmû:okozhat-e bárminemû zavart a különbözõ indepencia a renszerben,elromolhat-e vagy gyengébben szólhat?Ráköthetem-e a renszerre ill.ha igen hova billentsem a kapcsolót?
Köszi!

Shep
Kösz, megnézem hátha.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Met
Elsõsorban olyan lejátszót kellene venned amit viszi az mkv fileokat.

Shep: esetleg egy FW frissítés segíthet, feltéve ha valaki javította ezt a problémát, nézz utána

Shep
Van egy divx-es filmeket is játszó dvdplayerünk, van e arra lehetõség, hogy a berakott felirat méretét valahogy növeljem, mert nagyon kicsi?

Sziasztok! A következõ kérdésem lenne: ha egy hd filmet dvd lemezre írok, beteszem egy hdmi kimenettel rendelkezõ asztali lejátszóba, amely össze van kötve az lcd tv-m hdmi benetével, akkor az le fogja játszani? Az imént leírtakból mindenem van, csak hdmi-s asztali lejátszóm nem, és azért kérdezem mindezt, hogy érdemes-e ilyet vennem... köszi elõre is a válaszokat.
érdeklödni szeretnék. van nekem egy régi rádióerösitöm és lehet vennék rá hangfalakat. az lenne a kérdésem hogy az erõsítö kimenõ teljesitményét mien arányba kell nézni a hangfaléval?

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

ez pont olyan amiet leirtal. Én is iet szeretnék majd

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

Met
hát nem, a Toslink optikai, az S/PDIF digitális (talán)

InfectedMann
Üdv.

Lesz egy igen láma kérdésem 😊
Az alaplapi hangkártyámon van S/PDIF Optikai hang kimenet. A kérdésem az lenne, hogy az S/PDIF optikai csatlakozó megegyezik a TOSLINK -el ugye? 😊

Mivel nem vagyok egy nagy guru a témában gondoltam megkérdezem.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Hali!
Én már próbáltam úgy hogy erõsítõ nélkül csak akkor nem volt olyan hangos mint erõsítõvel úgyhogy csak erõsítõvel próbáld!!!!

Doog
Hali!

Valahogy meg lehet oldani hogy a PC-bõl kijövõ jack csatlakozós zsinorra rákötni 2 hangfalat ahol csak pozitív és negatív zsinor van?
Hogy az erõsítõ megszûnjön, és a hangerõt a számítógépen keresztüli hangszín ill. hangerõszabályzóval adjam a hangfalra.

...::::::...

Hali!

Szeretném a tanácsotokat kérni,dvd játékos ügyben.Olyan lejátszót szeretnék vásárolni,ami hdmi-s, usb kezel mindenfajta formátumot,beleértve a divx-xvid dolgokat is, a feliratokkal is könnyen megbírkózik,és a frissítési lehetõségek terén is megállja a helyét,azaz megbízható márka.Az lenne a kérdésem,hogy olyan 15-20 ezer környéken mely márkák vagy esetleg konkrét típusok felelnek meg leginkább ennek?
Válaszotokat elõre is köszönöm!!!

sziasztok!

Egy kis felhomályosításra lenne szükségem.
Házimozi erõsítõ vásárlás elõtt vagyok.
Már nézelõdtem ez ügyben egy keveset, de a hdmi-vel hadilábon állok :F
különbözõ árkategóriás erölködõkön megtalálható a hdmi csati.
De mint megtudtam nem teljesen egyenértékûek.
Eladóval beszéltem. címszavakban:
valamelyik csak a videó jelet továbbítja hangot nem.
pass trough tipusu
true hd - teljesértékû

Nos ezek között pontosan mi is a különbség?
az erõsítõn a hdmi out -nak elég csak a videó jelet továbbítani, nem? a hangot maga az erõsítõ adja ki a hangszórókra.
ha csak videó jelet továbbítanak a hdmi csatik, akkor minek hdmi csati az erölködõre.

True HD az úgy tudom, hogy csak blueray v. hddvd lemezeken tárolt tömörítettlen hangokhoz kell.ha ilyet hallgatok olyan erõsítõn amin nem ilyen a hdmi csati akkor meg sem szólal vagy csak rosszabb minõségben?

Milyen hdmi csatival ellátott erõsítõt érdemes venni?
Ajjajj nagy a kavarc :F :K

Elnézést ha sok butaságot kérdeztem :B

elõre is kösz a különórát 😄
Sziasztok!

Totál pöcs vagyok ehhez a témához, ezért is kérem a segítségetek.
Van nekem egy Samsung Plano Crt mono Tv-m, egy Orion Dvd 4200HC asztali dvd lejátszó és egy Genius 5.1 hometheater.
Össze szeretném kötni õket, ez lehetséges? A tv-n van elöl egy video meg egy audio kimenet hátul meg valami RGB kimenet, a dvd-n van ilyen 5.1 kimenet, s-video, video, L, R kimenet.
Lehetséges az hogy a Tv-t össze tudom kötni a hangfalszettel ugy hogy 5.1-es élményben hallgathassam vagy ez kizárt.Ha lehetséges akkor mit hova kell dugni?
A dvd lejátszót és a Genius hangfalszettet hogyan kell összekötni, milyen kábel kell hozzá, milyen csatlakozó?
Remélem tudtok segíteni, elõre is köszi.
kifli
nekünk majdnem ilyen yamaha erõsítõnk van itthon és nagyon szépen szól. Meghallgatás alapján lett vásárolva fater hazahozott egy csomó fajtát mert ismerõse ilyenekkel foglalkozik. Meghallgattuk és a yamaha szólt a legszebben.
dragon11
Optikai kábel, a minõség miatt.

Mindkettõ egy árban van, azonos teljesítménnyel, Én a Sony-t venném.😊

athlon7
Köszi!

kifli
szerintem optikai
athlon7
Helló!

Két kérdésem lenne. Az elsõ: Egy Erõsítõt és egy DVD Lejátszót mivel érdemesebb összekötni? Optikai vagy Koaxiális Audio Kábellel?
A másik: melyik a jobbik erõsítõ, a Yamaha RX–V363 5.1 vagy a Sony STR–DG520 5.1 Erõsítõ? Mind2 50.000 Ft.

kifli
na megvan az 5.1-em holnap kapom a kezeim közé genius 5005
Hello mindenki!

Még kezdõ vok és nem nagyon tudom, hogy pár dolby funkció miért jó ... szeretnék ebben segítséget kérni tõletek...

Pl. Itt van nekem ilyenem hogy PL2Movie, PL2Music, PL2 matrix na most itt a matrixnál az összes hangszoró megy... a kérdésem végülis az lenne, hogy ezek a módok mire valók vagy mikor érdemes használni?
Sziasztok! A segítésgeteket szeretném kérni abban hogy ha dvd-re állítom rá az 5.1-es hangfalamat akkor a mély nyomom meg se szólal és nme tudom mi a baja lehet neki! Genius hangfal rendszerem van! Mi lehet vele a baj?

Sziasztok
A segítségeteket szeretném kérni házimozi összerakása céljából.
Mivel nem volt még így semmi tapasztalatom nincs ezen a téren. Amit kinéztem magamnak: Denon AVR1306 Tudom nem mai darab de csak jókat olvastam róla. Esetleg van valakinek ilyen erõsítõje?
Hozzá a hangfalszett: Wharfedale Vardus VR200 vagy 300.
Tudom van ezeknél sokkal jobb is de nem akarok kisebb vagyont áldozni a rendszerre (kb 120000FT). Valaki ismeri ezt a szettet?
Mélyláda egyenlõre el lesz halasztva. Szóval szerintetek jót veszek így elsõre vagy gondolkodjak más erõsítõn és hangfalszetten?
Hali!

Én is beszertem a genius 5005-ös változatát.
Az lenne a kérdésem, hogy az 5.1-es kimenethez mit érdemes venni, hogy valóban meglegyen 5.1-es bontás. Nekem laptopom van ezért gondolom valamilyen külsõ eszköz lenne a legcélszerúbb.
dragon11
Jaj nem Neked akart menni.. de sztem van mindkettõn.. de majd holnapra megnézem Neked!😊

kifli
nemtom 😄
dragon11
Optikai kimenet van mindkettõn nem igaz?

kifli
én is azt választanám vagy a creative p5800-ast
hi!
Nekem Logitech X-540 -em van és sztem nagyon profi cucc,mind filmeknél mind játékoknál szép tiszta hangzása van FDD2 támogatásnak köszönhetõen a mélynyomó basszusa pedig brutális.
Legutóbb az Iron Man-t néztem DTS hanggal és a Jericho rakéták +robbanások
hihetetlenül jól szólnak a cuccoson.
Csak ajánlani tudom!

kifli
csoki géphez vennék 5.1-es hangszórószettet én nem tudok dönteni melyik legyen
genius sw-5.1 3000
logitech x-530
creativ inspire t6100
creative inspire p5800
logitech x-540

válaszokat elõre is köszi