Régi játék nem rossz játék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerencsere hamarosan ujra talalkozhatunk az igazi nagy nevekkel (DOC, Last Ninja, Elite, Oil Imperium, stb.), hiszen a mai mobiltelefonok tudasa lassan eleg lesz ezek futtatasahoz. Tetris, falbonto, motorverseny, repuloszimulator (ACE szeru) mar benne is figyel az enyemben. Kivancsi vagyok mikor lehet rajta Storm Across Europeozni. 😊
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
nálam most éppen a warcraft(1) a favorit 😊
Nekem a régi Epic játékok voltak a kedvenceim. Azoknak valahogy meg volt a maguk hangulata. Még az Age1-nek a demójával amit egy doboznyi floppi mellé kaptam, még azzal is mennyi idõ elment.
A 2-nél bmennyit is cseréltek a grafikán már nem köt le. Anno még az volt nagy, hogy egyszerre nekem kellett minden dologra odafigyelnem és tényleg pergõs volt a játék, itt meg a kategorizált jelentésekkel szinte másodpercek alatt le lehet tudni mindent és nézhetem a favágó villagereket.
Ez hulyeseg. Pont az ellenkezoje igaz. Egy regi nagy nev a folytatast is eladja, megha elbasszak is. Egy Pirates2-t, DOC2-t mindenki megvenne latatlanba is (mar aki hajlando penzt kiadni egy stuffert).
Amúgy is mi baj a 20 fps-sel? Ja biztos már 23 fps-nél fáj a fejed meg kezdesz homályosan látni 😊
Az meg megint egy másik téma, hogy érteni kell hozzá, hogy hogy állítsd be hogy gyorsabban menjen. Ja persze könnyebb megveni a legújabb ht-s pIV prockót..
Nem tudom, itt mindenki ennyire el van kényeztetve? Bocs az off-ért, de állandóan csak azt olvasom hogy ilyen új proci, olyan új videókatyó, jajj a gta3 csak 25 fps-sel megy ha 20 kocsi van a pályán. Tököm ki van már az ilyenekkel. Persze megint tisztelet a kivételnek.
A Raid over Moscowról még nem is esett szó !
ja, nekem spectrum+ volt, már akkor is a dizájn negatív csúcsa...
de a legtöbb idõt a bards tale-lel töltöttem, 30 percnyi magnószalag, új dungeon->pár perces tekergetés...
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Lásd pl. Monkey Island 2 - 320x200 256 szin
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Nekem még megvan.... Mondjuk inkább emulátoron jácccccccok régi cuccokkal....
Target: Renegade és a Commandos volt az igazi királyság !!!!!
GeForce2 suxx az új játékokkal. Millió feature kimarad, hogy az a 30-40 fps meglegyen. Ráadásul így sincs meg.
ezek a regi jatekok szerintem csak azoknak jelentenek valamit akik akkor is jatszottak veluk amikor meg ugy ott voltak valahol a magasabb technikai regiokban, hiaba mutogattam ufo 1-et meg doom-ot par evvel nalam fiatalabb embernek csak annyit mondott hogy mi ez a szar pedig ezekkel honapokat nyomultam annak idejen
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
2,4G PIV, Gef4 4600,dvdíró stb...
és a játékidejének 90%át abandonokkal meg emukkal tölti a saját bevallása szerint...
😊))
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
És szép emlékek vannak ezekhez is:
-Prince Of Persia
-Mortal Kombat/Street Fighter (kinek mi tetszik)
-Ski 😊
-F1GP (az elsõ rész egy 386-oson is elment, és csodáltuk a grafikát)
-Retaliator (286-oson Vadászrepülõgépszimulátor!!!! (méghozzá 3d-s)
-Dune1-2
stb...
Ennyi.
U.I.:Ufo2+Gravis Ultrasound RUUUUUUUUUULLLLLEZZZZZZZZZZZZZ!!!!!
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
IMHO ebben a formában hüljeségnek tartom ...
Milyen játék elterjedését gátolja egy õsrégi DOS-os program ami meg se nyikkan esetleg a hyperszuper vadi új configon ???
(EMS, UNIVBE vagy csak OS-ok) sorolhatnank mi minden változott az elmúlt évek során ...
Akinek hightech gépe van nem fog jatszani a settlers I-el, hanem inkább a IV-el ...
Aki már annyit ráköltött, hogy szuper a gépe az "szupergamez"-eket akar rajta futtatni és nem szenvedni régi progikkal ...
Meglehetne nézni, hogy ha szaré-húgyé is adnák, hány darabot adnának el belõlük ... hát nem sokat.
Max. a collectorok rámozdulnának ...
Sze'ntem ezen fajta szórakozás megmarad a régi "öregeknek" (mint én)... pl. kipróbálom mert annak idején nem volt elérhetõ ... vagy annyi mindenkitõl hallottam, hogy na megnézem ... vagy egyszerûen a feeling miatt ...
By the perception of illusion we experience reality.
Mert egyértelmû,hogy a játékok gépigénye jelentõsen befolyásolja a hw. eladásokat,éppen ezért a gyártók nem fogják hagyni a játékipar visszaesését.Szerintem lesznek,mint ahogyan már vannak,olyan fejlesztõcsapatok akiket támogatni fognak.
A konzol a hw. gyártóknak nem nagy biznisz.
Ugyanez kéne a felhaszálói programokkal is, 2 verzióval régebbi program free. Na álmodozzunk tovább ...