4879
Hardware Probléma, Kérdés
-
krisz940122 #1593 De nekem is lenne még egy router-rel kapcsolatos kérdésem. Úgy volt, h itt helyben veszek egy ilyen routert, de az utolsó pillanatban elfogyott, pedig holnapra mindenféleképpen, kihagyhatatlanul kell egy router. Na most egy másik boltban van egy ilyen router. Valószínűleg ezt fogom venni, de azért megkérdezem a véleményeteket. Szerintetek ez jó/jobb? Csak egy laptophoz kell, oda is csak a wifi miatt, mert szar a laptop netzsinór dugója. 5 megás ADSL netem van, amit nem szeretnék "elveszíteni" a wifi miatt. Szerintetek megmarad az 5 mega, a letöltési sebesség wifin keresztül is? Jó ez a d-link router? Mert ott sokan csak jót írnak róla. Előre is köszi a választ. -
krisz940122 #1592 Tudom nekem is volt már ilyen :S :D -
Madi92 #1591 Nane.. pedig már olyan jól berendezkedtem:D -
krisz940122 #1590 Próbáld meg újratelepíteni megint :D -
Madi92 #1589 Sziasztok!
Lenne egy hatalmas problémám! 1 hete volt egy win7 reinstal azóta bizonyos játékokban(BF:BC2, Cod2) lefagy úgy 20 percenként, hang beakad, szóval ilyen folyamatos lesz, nem tudom van-e erre szakszó?!:D Win reinstal előtt nem volt ilyen gondom, szóval szerintem szoftveres gond lehet, csak nem tudok rájönni mi:\ Pleas, help me! -
Laci82 #1588 Ja én nem így lőttem ki az indexelést.
Egyenlőre csend és béke honol a pléhlemezek között,csak a ventik halkan búgó hangja töri meg a szoba csendjét
Köszi. -
Laci82 #1587 Ki van.
Érdekesség.
Ha üresjáratban van csak akkor csinálja,most konvertálok arra a partícióra és semmi hangja. -
Laceee #1586 kapcsold ki az indexelést a vinyón
-
Laci82 #1585 Sziasztok
Vettem egy 1tb-os vinyót amin a dokumentumaim tárolom ,de ez a vinyó állandóan dolgozik a lehet hallani ahogy darál.
Mitől lehet ez? -
Laceee #1584 Az én routeremben gyárilag ki volt kapcsolva a wifi, csak kábeles csatlakozással lehetett bekapcsolni. -
krisz940122 #1583 kösz :) -
krisz940122 #1582 Működik mert a szomszédnak is routerje van és mindig észleli, meg nyáron a haveromnál az ő routeréről neteztem. -
#1581 wifin is lehet nem? csak kell a gyári felh/jelszó, és tud csatalkozni. asszem én is wifin állíottam be. -
Laceee #1580 Ha nem működik a hálókártyád a laptopban akkor nem tudod beállítani a routert (a laptopról). -
#1579 tuti ;) -
krisz940122 #1578 Köszi a választ, ezzel megnyugtattál h jó az olcsó is :D am ebben biztos vagy? :) -
#1577 neked az első is elég, az 5 megát gond nélkül viszi, hogy 54MBPS sebességre képes. :) tp-linkek meg teljesen jók natúr felhasználóknak, nekem is van évek óta, és semmi bajom nincs vele :) (mondjuk nekem 108-as van) -
krisz940122 #1576 Ja és bocsi, h ide is írtam, de sürgős lenne. -
krisz940122 #1575 Helló. Venni szeretnék egy routert max 8 ezer Ft-ért. De nekem antennás vagy milyen router kellene, mert a laptopomon nem jó a netkábel dugója és wifin keresztül szeretnék netezni. 5 megás netem van, és azt szeretném kérdezni, hogy mit kel nézni a routernél, hogy ez az 5 megás net a wifin keresztül is megmaradjon. Tehát szeretném ha a letöltési sebesség nem csökkenne le, ugyan ilyen maradna a net. Pl ezt néztem, vagy ezt vagy még ez van. Szerintetek ezek közül valamelyikkel megmaradna wifin keresztül az 5 megás net? Ja és nem lesz megosztva a net, csak a laptop lesz. Előre is köszi a választ -
#1574 Sziasztok!
Nemrég beújítottam egy athlon 2 x2 250 -es procival+új alaplap + memória.
A kérdésem a következő: Normális ha a proci nincs terhelve csak 800 mHZ környékén megy? Gondolok itt olyanra hogy ,hd videó nézésnél felmegy 1800-ra,mikor elindítok egy játékot, akkor felmegy a max értékére,ami 3000 mHZ. -
#1573 Szvsz. vagy jumperrel van letiltva fizikailag vagy a BIOS-ban az alaplapi videochip. -
#1572 Feltehetően haldoklik a merevlemez a gépedben. -
winsx87 #1571 Sziasztok!
A következő a problémám:
Szeretném HDMI kábellel összekötni a tv-t, de az alaplapon található hdmi kimenetbe hiába dugom a kábelt semmi nem történik. Az alaplap: Gigabyte Ga880 UD3H. Elivileg van rajta egy Ati radeon 4250, de nincs telepítve és a windows se látja.
A videokarim egy Gigabyte 460GT, amin van egy mini hdmi kimenet. A kártyához adtak egy hdmi szűkítöt, de a kimenet a kártya szélén van és nem megy bele a szűkítő, mivel a gépház pereme nem engedi.
Mi a megooldás? Hogyan lehetne az alaplapi kimenetet használni, vagy hogy mind a két videokártya működjön?
Előre is köszönöm! -
Saturas #1570 Sziasztok. Volna egy kérdésem: a gépem néha elkezd kattogni,hol 2,hol 6,hol pedig nagyon sokat,nem tudom hogy mi lehet, mert amikor leszedem a ház oldalát hogy meg halgassam természetesen nem csinálja napokig, lefagy, utánna újra indul, és ezt a szöveget dobja ki:
REBOOT AND SELECT PROPER BOOT DEVICE OR INSERT BOOT
MEDIA IN SELECTED BOOT DEVICE AND PRESS A KEY.
Ez után egy kikapcsolás,pár perc szünet és minden jó.
Ezt van amikor naponta többször is meg csinálja és van úgy hogy napokig semmi.
Elöre is köszönöm a segítségeteket. -
pacclacc #1569 sziasztok.
A számitogépem hirtelen ujraindul, és rendszer hirtelen meghibásodás miatt leáll hibával vár :S
Rendszert ujratettem, de igy is csinálja és nem tudom az okát! Esetleg h lehet ennek utánnajárni?
Van valami olyan program amivel utána tudok nézni a tulmelegedéseknek vagy ilyesmiknek? -
#1568 Az integrált elvileg rosszabb, mert csak szoftveres gyorsításra képes. Ámde az enyém bírja a hardverest is és támogatja az EAX 2.0-ig, ha igaz. Azon felül 7.1-es.
Szerintem a jobb hangkártya az az Audigy 2, van még valami cifrább nevű is, de nem ugrik be a neve. Ha igaz a Creative gyártja a legjobbakat, nézd meg honlapját. -
steweee #1567 szeretnék hangkártyák venni, eddig sose volt külön, csak abban a korszakban amikor még nem létezett alaplapi integrált.
mert azt olvastam hogy tehermentesíti a processzort ha nem az integrált alaplapi hangkártya adja a hangokat. igaz e ez ? eddig azt hittem, hogy az alaplapi hangkártya rendelkezik saját kis porcesszorral, és nem a számítógép főprocesszorát használja.
másik kérdés hogy pontosan mit is vegyek.csak játékra kell, de oda jó minőségben. jelenleg Win7 és 5.1-es rendszer, de később lehet 7.1-hez.
SoundBlaster Live! X-Gamer googléval ezt találtam jónak, de várok véleményeket -
#1566 köszi a linket.
ha most beilleszti a képet, akkor alul lesz egy kék "doboz", fehér kapcsolókkal.
-
#1565 köszi, közben megtudtam mi az. DIP switches.
Azt persze nem tudom mire jó :)
Ehhez nagyon hasonló, (ha nem ilyen) az alaplap.
ASUS P4S333VM. a könyvét leszedtem, de ennyire nem jó az angolom :)
És egy kérdés, hátha vki jártas ebben.
Az alaplapon van egy led (Onboard LED), ami számomra érdekes módon világít. Én laikus azt gondolnám, hogy ez azt jelenti, hogy az alaplap nem rossz. De jó procival sem indult el. -
#1564 Hy
itt próbálj meg keresni drivert hozzá,hátha valamelyik verzió jó lesz -
#1563 http://imgur.com/ -
#1562 sajna nincs nálam.
az a helyzet, hogy este kikapcsolták a gépet, reggel már nem kapcsolódott be.
A proci, tuti gaj, mert kipróbáltam, de egy jó procival az alaplap sem ment. És ezen a kis kapcsolón, minden off állásban van.
de köszi a segítséget.
-
#1561 ja, csak nem tölti fel... -
#1560 na akkor egy kép:
-
#1559 keress leírást róla, így sztem senki nem fogja tudni, hogy melyiknek hogy kell állnia. milyen lap? -
#1558 Hali!
Nekem olyan problémám lenne, hogy adott egy ASUS alaplap, amin van
egy kapcsoló tábla.
Tudja e vki, hogy ezen vminek felkapcsolva kell e lenni?
kép:
http://s853.photobucket.com/albums/ab98/omar_green/?action=view¤t=hardisktest.jpg&newest=1
(alul a kék IDE kábeltől balra, kék színű 5 fehér pálcikával)
előre is köszi a segítséget. -
#1557 Nekem más, de hasonló jellegű problémám volt.
Feltettem egy hardver felismerő progit, ami megkeresi és frissíti is
a legújabb verziót. Bejött. -
#1556 Sziasztok!
1 hete telepítettem fel a Windows 7 Ultimate-t és megdöbbenéssel tapasztaltam, hogy nem működik rendesen a Soundblaster Audigy 2 ZS hangkártyám.
Gyakorlatilag csak 2.0 hangzást az vissza Win7 alatt. Hiányolom azt a szoftveres támogatást, ami Win XP alatt volt, mert a kártya tudja a 7.1 alkalmazásokat is. A saját szoftverét is feltelepítettem, de sajnos hibát írt ki. Nem működik megfelelően Win7 alatt.
Valaki tudna nekem ebben segíteni, hogy mit tegyek?
Várom válaszaitokat!
Köszönöm! -
Rufios #1555 Hali
Kérdésem lene, hogy egy Geforce 250GTs- nél mennyire érdemes vagy inkább szabad felengedni a kari GPU-jának hőmérsékletét? Mert elvileg 105 a max nekem terhelés alatt 74-78 C-ig kúszik fel izmosabb idei game-ek alatt, de átlagban is 44C-on van. Nem tom ez mennyire jó avagy gáz. A venti általában 40%-on pörög, ha meghúzom, akkor is fixen 60%-ra van beállítva, tovább nem akarom azt sem húzni, mert úgy már érezhetően van hangja is
előre is köszi a választ -
#1554 Ez vele is megesik. Nálam nem működik a kép beszúrás, ezért linkbe szoktam.