4879
Hardware Probléma, Kérdés
-
#1633 Nos ugy nez ki alaplap hiba.. -
#1632 Belső winyó+külső rack a megoldás. -
barmi #1631 Erre a vinyóval kapcsolatos kérdésre tudna valaki válaszolni? Köszi! -
mardal #1630 Van a gépeben egy 500gigás satás fővinyó,egy 160gigás másik satas vinyó és egy ide-s lg dvd író. -
mardal #1629 Sziasztok
Olyan problémám volna hogy mióta betettem a gépembe egy új satas nec dvd írót megáll az asusnak a boot képernyőjénél,konfigom az aláírásomban.
Múlthéten sikerült úgy átjumperelnem hogy jó legyen de azóta nem volt leállítva,tegnap kikapcsoltam a gépet ma már nem bootol be.Valaki tud erre valami megoldást? -
Laceee #1628 B.Ú.É.K. -
Qkac01 #1627 Köszönöm!
B.U.É.K! :-) -
Laceee #1626 ITT keresd ki a notebookod típusát, állítsd be az oprendszer típusát, keresd a LAN nevű-t, töltsd le, telepítsd.
Vezeték nélkülihez Wireless LAN. -
Qkac01 #1625 Sziasztok!
Acer Extensa 5220-as laptophoz "BCM 5701 Gigabit Ethernet driver" -hez kérnék segítséget honnan lehet letölteni!?
A saját rendszerlemezén nincs rajta a program.
Segítséget előre is köszönöm!
Üdv -
#1624 Sony laptop inditasnal nem vilagit a kijelzo egyaltalan es nem is nagyon bootol be, kicsit villog a proci-led es a winyo-led, majd semmi. Neha vhogy reagal a billentyuzet nyomogatasara.. 5perc mulva kikapcsol.
Kuka? -
Lack #1623 Szevasztok! Asus M4A87TD EVO alaplapban a Kingston HyperX DDR3 1600 2x2GB KIT memória - az 1. és 3. foglalatban, dual channelben - kb 1 órát működött, utána kifagyott a friss Win7 fehér pöttyös képernyővel. Azóta az 1. és 2. foglalatban nem mennek a ramok (olyan, mintha folyamatosan restartolna a gép,de se boot képernyő, se sípolás, se semmi) így a 3. és 4. foglalatban használom őket. Ez azért elég gáz, teljesen új alkatrészeknél. Valaki találkozott már hasonló problémával? Garancia ugrik ha frissítem a bios-t? -
krisz940122 #1622 De azért nem csak játékok hanem a programok is eléggé felmelegítik a procit. -
krisz940122 #1621 Tudnátok segíteni? Van egy Acer laptopom. Win 7 van rajta. Felraktam a Speedfant, és azt figyeltem meg, hogy ha a processzorhasználat felmegy, akkor egyből felmelegszik a processzor, de ugye ez egyértelmű. A speedfan 50 fok felett jelez h meleg a proci. Belépek egy játékba, a processzor egyből felmelegszik olyan 60 max 70 fokra. Nincs vmi olyan program, amivel jobban fel lehetne pörgetni a ventilátort?(csak kicsit nem nagyon) Mert a speedfan nem látja a ventilátort. Am a venti működik, csak nekem olyan lassúnak tűnik. Alaphasználat mellett. Ha nem csinálok semmit, vagy netezek tehát ha nem játszok akkor max 50-51 fokos a proci. Ez így szerintetek jó? Most hogy írom ezt a szöveget 45 fokos a proci. Előre is köszi a választ.
Gépem adatai -
The Best #1620 sziasztok van laptopom és olyan gondom van hogy jó hang. driver van fent mégis 1oldalon szol mind a kettö és recseg de nagyon mi lehet a gond hangkártya? -
Laceee #1619 VGA, próbáld a legújabb drivert felrakni, spywer és vírus keresőt lefuttatni.
atikvmag.dll Information
Security analysis
is atikvmag.dll Virus No
is atikvmag.dll Trojan No
is atikvmag.dll Spyware No
Total Security Risk
How to deal with atikvmag.dll
File Name: atikvmag.dll
Process Name: Virtual Command And Memory Manager
Company Name: ATI Technologies Inc.
Part Of: Virtual Command And Memory Manager
File Size: 151552 Bytes
Product Version: 5.2.3790.1830
File Path: C:\Windows\System32\DriverStore\FileRepository\atiixpag.inf_6b9aff66\
atikvmag.dll File Description
Virtual Command And Memory Manager from ATI Technologies Inc. This program is not important for your system process, but should not be terminated unless suspected to be causing problems.
Optimize PC For atikvmag.dll Errors Scan Registry for atikvmag.dll Errors, and learn how to fix Registry Spyware errors.
It is recommended to use stable anti virus and anti spam software in your PC. -
#1618 Tanácsot kérnék.
A helyzet a következő: a gépem stabilan működött egészen addig amíg videókártyát (9600PRO -> HD4650-re), illetve tápot (Chieftec 350W -> Zalman 460W-ra) nem cseréltem . Igénybevétel/terhelés közben ezután időnként kékhalál. Gondoltam rossz a videókártya. Utána tűnt fel, hogy kattog a vinyóm, és a haldoklás jeleit mutatja (előfordult, hogy nem akart bootolni). Bad sector nincs rajta, HD sentinel semmi hibát nem mutat, és ha nem terhelem le nagyon, akkor nincs vele gond. Kékhalál általában akkor következik be, amikor tölt (játékokban mentés/betöltés) 0x1000008e (atikvmag.dll) hibaüziket dobál leginkább. Ez most akkor a vinyóra vagy videókártyára utal? -
#1617 Hello.
Van egy kis problémám.
Van egy Asus p5qpl-am alaplap egy 160 gigabájtos wd és egy 160 gigabájtos samsung merevlemezzel. Az a baj ha hidegen indítom a gépet akkor simán beveszi a samsungot de amikor elér a wd-hez akkor 1-2 perc is eltelik mire felismeri a merevlemezt. Összes csatlakozóval probálva sata kábel vagy 6 kipróbálva. másik gépben nincs lehetőség kipróbálni a vinyót mert 10 kilométeres körzetben ez a 4 sata csati van =/
Ötletek? -
#1616 A megfogalmazás nem 100%-os, de a lényeg hogy elemet kell cserélni -
Orionk #1615 Sziasztok !
Egy kis segítséget kérnék.
Van nálam egy régebbi 3-4 éves számgép.
XP van rajta.
A Boot-olás elején rögtön megáll, és kiír valamit a CMOS-ról. Ekkor F1-et kell nyomnom, és tovább megy a boot-olás, és beindul az XP és minden ok.
Viszont a jobb alsó sarokban a systray-ben az idő le van nullázódva és éjfélről indul.
Ez az egész nem minden bootoláskor van, ha beállitom az időt, és ujraindítom, akor az elején sem ír ki semmit a CMOS ról, és az IDŐ is megmarad.
Ha hosszabb ideig ki van kapcsolva a számítógép, akkor ujra CMOS hiba, és időt is elfelejti.
Tehát, ha hosszabb ideig nincs bekapcsolva akkor jelentkezik.
Szerintetek mi lehet a baj?
Én arra gondolok, hogy az alaplapon a kis gombelem le akar merülni, és ezért felejti el az időt, és ezt jelenti a CMOS
köszönöm előre is -
kék #1614 Köszi! :-)
-
#1613 Igen, úgy jó. -
kék #1612 Sziasztok!
Előre is elnézést kérek, de most sokak szerint nagy baromságot fogok kérdezni, azonban nem kérdezném, ha tudnám rá a választ.
Szóval:
Vettem egy új tápegységet, egy Chieftek 550w-t. Mikor hazahoztam, akkor szembesültem a problémával, hogy a régi (gagyi) tápon egy oldalon volt a hálózati csatlakozó és a ventilátor is. A Chieftek-en viszont külön oldalon. Azt gondolom, jól sejtem, hogy a hálózati csatlakozó kifele kell nézzen a gépből, máskülönben nem tudom bedugni a kábelt. A ventilátor azonban merre nézzen? Találtam egy képet a neten, ahol lefelé néz, a gép belsejébe fújva a levegőt.
a kép
Ez így jó? Végül is felfelé nem nézhet a ventillátor, mivel ott nincs is a házon rács.
Előre is köszi, és bocs a lámaságért. (Inkább kérdezni, mint bután meghalni.) -
zotja22 #1611 Siasztok. Egy kis helpet kérek tőletek. Gépnek a monitorképét kiraktam, a tvre...eddig mindig jó volt(szines) ma bekapcsoltam és fekete fehér a tv-n a szín..pedig semmit nem állítottam el.
Mi lehet a problem? -
Lack #1610 ASUS M4A87TD EVO alaplapon az első két ramfoglalat kb 2 óra használat után beadta a kulcsot. Ilyen hibával találkozott már valaki? 2x2GB DDR3 1600MHz Kingston HyperX Blu Edition KIT ramokkal használom, azóta a 3-as és 4-es foglalatban működnek a ramok 1333MHz-en. -
Razero #1609 OK, köszönöm a segítséged -
kl24h #1608 A jobb oldali részben kell írja hogy mi az az S1 és S3, nem tudok annyira hozzászólni ehhez. -
Razero #1607 Olyan beállítást találtam a BIOS-ban, hogy
Power Managment Setup-->ACPI Stadby State(és azon belül 2 választási lehetőség):
-[S1]
-[S3]
Alapból az S1-en van...ha átrakom S3-ra, akkor megoldódhat a problémám?
Vagy mit tudok ezzel beállítani, és mi az a ACPI egyáltalán? -
Razero #1606 most kaptam újonnan a gépet...tehát nem hiszem, h frissítési probléma lenne...
és erről a beállításról, a BIOS-ban, tudnál többet mondani? -
kl24h #1605 "alszik" én úgy értem, hogy Stand By-ban van.
Az én gépem elég csendben alszik, csak a zöld led villog és semmi ventilátor nem megy.
Ha a monitor kialszik és a led villog, akkor biztos Stand By-ban van, csak úgy nincs ebben az állapotban, ha nem tudod a Power gombbal (vagy az egér megmozdításával visszahozni, ez olyankor van ha leblokkol)
Találkoztam olyannal is, ahogy mondod, hogy nem alszik eléggé. Ez alaplaptól függ, hogy hol hagy áramot. Ez megoldható, ha frissíted az alaplapot, tehát a BIOS-t. Azért még be lehet nézni a BIOS-ba hogy netán lenne egy beállítási dolog.
Nálam olyan gond volt, hogy Stand By-ban nem hagyott áramot sem az egérben sem a billentyűzetben, ezért csak a power gombbal lehetett visszahozni. Valaki azt mondta, hogy fel kellene frissíteni a BIOS-t, de elég nagy kockázattal jár, nehogy utána használhatatlan legyen a gép (az alaplap).
Esetleg ha van az alaplap CD-jének egy olyan szoftvere, amelyik az alaplap frissítésével foglalkozik, akkor meg lehet próbálni, de másfajta programmal egyáltalán nem (mint pl. Everest).
-
csoola #1604 találtam és feltettem, de a probléma fennáll továbbra is -
Razero #1603 Helló!
Nekem az lenne a gondom, h a gépem nem "alszik elég mélyen"...tehát amikor alvásra rakom, akkor kikapcsol a monitor, viszont a gépnek ugyan olyan hangja van, mint amikor dolgozik. Meg az elején lévő kis lámpa sem villog, pedig eddig az összes gépnél amit láttam, alvás üzemmódban villogott valami...
Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy ez a géptől függ? -
Laceee #1602 monitor drivert próbáld meg felrakni -
#1601 Gondolom a benne lévő winyó is új.
XP vagy vista vagy 7-es telepítő cd-t elő kell venni és szépen a telepítővel meg kell formatálni. Ennyi. -
csoola #1600 hali!
szoftveres gondom van, 7300 GS-em van, most csináltam egy windows ujratelepitést, xp sp3 van fenn, leszedtem a legfrissebb drivert és minden klappolt, ujrainditottam a gépet és szép volt minden
egy orával késöbb megint ujrainditottam mert frissitettem az iexplorert, és most nem hajlando a monitorom default 1440x900-as felbontását használni, se nvidia control panelben, se sehol nem tudom beállitani, vagyis nagy nehezen sikerült nvidia control panelben, de akkor csak 16 biten akar menni... feltettem a 258-as whql drivert, az se jo... mi a fenét tudok csinálni? elegem van, hogy fél 3kor is ezzel szopok :( samsung 943 nw monitorom van amugy
ide is beirtam, mert leformáztam a gépet és jo lett, aztán másik drivert használtam de ma megint ugyanaz fogadott, nvidia control panelben beállitottam a 32 bites 1440x900 felbontást, most meg "lelog" a képernyöröl... nem tudom, mi a gond :S 16 biten tökéletesen müködik -
#1599 sziasztok! tud valaki segíteni?
vettem egy wintech ex-mob-86, külső HDD keretet, amelyet USB-n tudok a gépemhez csatlakoztatni, és így külső winchesterként funkcionál a tároló. egyelőre addig jutottam, hogy a gép az Eszközkezelőben már látja, hogy van egy 3. winchester bedugva, USB-n, viszont nem tudom formatálni, működésre bírni.
a manual németül van, Google Translate-ből azt olvastam ki, hogy a Beállításoknál be kellene pipálnom, hogy ez az eszköz Külső Winchester legyen, de nem találtam ilyen opció.
a manual itt érhető el: http://www.wintech-computer.de/manuals_de/Wintech_Bedienungsanleitung_ex-mob-86_DE.pdf -
krisz940122 #1598 Na megvan a D-link DIR-300 router, 10 ezer Ft volt, 54mbps-os, és eddig nagyon jó. Csak ajánlani tudom. Nekem csak egy laptopom van, és a router a wifi miatt kellett. A jelerősség kiváló több 10 méter távolságig, és nagyon gyors vele a net. Nagyon jó router. -
krisz940122 #1597 Esetleg még vki? :) -
krisz940122 #1596 Kösz, ez megnyugtatott :) Még jöhetnek válaszok :) -
Laci82 #1595 A dlink-re egy szavazat.
Nekem is az van és jó kis router. -
krisz940122 #1594 Nem sürgetni akarlak titeket csak nagyon fontos lenne. Tudna vki válaszolni? Nagyon megköszönném.